Bildirim
Neymiş Adonis'li erkekler çok çekiciymiş.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Tamam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
? _____________________________
2016-2017 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU -
Evet oyle ama kizlar oyle demiyor dun konusuyordum biriyle c2 de oylesine Adonis kasi olan ? Yazmis bende dedim bende var ne olacak? Verecekmisin yazdim evet veririm profilini yolla <3 yazdi kaldim oyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Céм
Evet oyle ama kizlar oyle demiyor dun konusuyordum biriyle c2 de oylesine Adonis kasi olan ? Yazmis bende dedim bende var ne olacak? Verecekmisin yazdim evet veririm profilini yolla <3 yazdi kaldim oyle

Şimdi citizen çökertur"
-
Adonis kası sex yaparak geliştiriliyor bilin dedim. _____________________________ 
Best player TR, Korea,Ocean,West,East,BR,RS,TD,GP,Evren,Samanyolu,Void,Dünya,Ay
Bu üye 2006 dan beri dota oynamaktadır.
Zed is hard to play -
mala bakacaklarına adonise bakıyorlar...
...ergenler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
plajda geziniyordum adonisi görünce kızlar dırek oraya yumuldu sonra baklavaları kestıler en son gögüsleri
Bende onları kestim

_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Céм
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ AÇIN TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ.. DURDURAMAZSINIZ! TÜRKİYE GELİYOR!!
"Başkalarına Hükmeden Kuvvetlidir; Kendine Hükmeden Kudretlidir.." Aksaçlı -
Sözde bu yaz kas yapıp dolaşıcaktım.Göbek belli olmasın diye t-shirt'ü 1 beden büyük aldım yine. _____________________________
"Turbolinea öldi mü?
Tipsiz DH'li kaldı mu?
Sincap öcünü aldı mu?
Şimdi citizen çökertur"
-
Devlet bana dava açmış . Yok efendim Kimlikde göbek ismim varmışta gerçekte Göbeğim yokmuş hep adonismişte kasmışta bilmem neymiş
Beyler Blok atmayın arkadaşımın facebookunda gördüm direk engelledim
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: memoseler
Sözde bu yaz kas yapıp dolaşıcaktım.Göbek belli olmasın diye t-shirt'ü 1 beden büyük aldım yine.
(:
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: XxLe0xX
Devlet bana dava açmış . Yok efendim Kimlikde göbek ismim varmışta gerçekte Göbeğim yokmuş hep adonismişte kasmışta bilmem neymiş
Beyler Blok atmayın arkadaşımın facebookunda gördüm direk engelledim
/>_____________________________
2016-2017 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU
-
Demek ki kızlar fakir erkek seviyomuş bugüne kadar kandırıldık _____________________________ .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler