Şimdi Ara

neymar saatte 4bin euro kazanıyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle bir dünyada aslında hepimiz boşa yaşıyor boşa çalışıyor ve boşa zaman geçiriyor sayılmaz mıyız ?

• Dinin imanın paraysa evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TermeLee

Dinin imanın paraysa evet.

olaya sadece para yönünden bakmayın hocam , adamın neredeyse yapmak isteyipte yapamayacağı şey yok dünyada
  • neymar biraz garip örnek olmuş , sabri gibi adamlar yıllarca neler kazandı , helalı hoş olsun dicek birşey yok ailelerinin akıllılığı zamanında ön görüp yazdırmışlar bi alt yapıya. Bizimkilerde kafası basmayacak cocuğu istemediği bölümlere gönderip dursunlar yahu senin kafanın basmadığı olamadığı genetik olarak yoksun olduğun alana beni ne diye itiyorsun arkadaş. Ney neysen ben oyum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Orijinalden alıntı: TermeLee

Dinin imanın paraysa evet.

olaya sadece para yönünden bakmayın hocam , adamın neredeyse yapmak isteyipte yapamayacağı şey yok dünyada

Visa nın bi reklamı vardı paranın satın alamayacağı şeyler pahabiçilemez diye. O reklama bi gözat bence. Mesela ölümcül bi hastalığı eurolar yenemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

neymar biraz garip örnek olmuş , sabri gibi adamlar yıllarca neler kazandı , helalı hoş olsun dicek birşey yok ailelerinin akıllılığı zamanında ön görüp yazdırmışlar bi alt yapıya. Bizimkilerde kafası basmayacak cocuğu istemediği bölümlere gönderip dursunlar yahu senin kafanın basmadığı olamadığı genetik olarak yoksun olduğun alana beni ne diye itiyorsun arkadaş. Ney neysen ben oyum zaten.

haklısın hocam
  • Lanet Olası Kapitalist Düzen İşte .. Bu Düzene Birtek Küba Devleti Uymuyor .. Doktorundan Polisine İşçisinden Mühendisine Herkes Eşit Para Alıyor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzlemeyin o zaman maç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kudurun
  • twitchde 3 lira bağış alan yayincilari kiskananlar nerde la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.