Şimdi Ara

Neyim var benim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde sınıf ortamında veya diğer topluluk içerisinde hiç bir sorunum yok oldukça normal davranışlarım var fakat bir topluluğun önünde (sınıf dahil) eğer daha önce sık yapmadığım bir şey yapıyorsam veya örnek olarak bir tören vs. ilgili şiir okumamı istediğinde hoca çok ciddi anlamda tüm vücudum titriyor buna engel olamıyorum bu duruma biraz baktım ve sosyal fobi geldi karşıma fakat orada yazanlara bakınca da bu yaşadığımın tam karşılığı olup olmadığı konusunda kararsız kaldım bir psikologa gitmeden bunu kendi imkanlarımla yenmem mümkün müdür ? Tavsiyeleriniz nelerdir ?

• barnacle46 B kullanıcısına yanıt
    Hadiydi ordan senin hec biseyeyin yok kanka normal bi durum azicik heyacan oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normaldir,topluk önünde konuşurken olur böyle şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD HASTASI 044 kullanıcısına yanıt
    Heyecanlanmakta değil, sorun titremekte bu gündelik hayatta sorunlar oluşturuyor bana.
  • Titremekten konuşamıyorum bu da sorunu büyütüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barnacle46 -- 8 Kasım 2013; 23:41:57 >
  • heyecandan titriyorsun işte biraz daha sosyal ortama gir topluluk önünde konuş kendini dinlettir heyecanlanmassın
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Topluluk sürekli bulunmuyor ki :D yazıdan asosyal gibi düşündün sanırım beni ama aslında sosyal hayatta oldukça aktifim ama olay bu yazıyı okumak olunca ilk defa karşılaştım ve bunun yüzüne topluluk önünde konuşma şansımı yitirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendime Sözüm Var
    7 ay önce açıldı
    Benim de Artik Kanaryam Var!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.