Şimdi Ara

NEYİ NEYE VE NASIL BAĞLAYACAĞIM?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Bende JVC RX-5052 5+1 var. Tv ise Philips LCD42PHL8654 hediyesi BLU-RAY (PHILIPS 7300) aldım en iyi performansı almak için neyi neye bağlayabilirim, şuan Bulue-Ray cihazı HDMI kablo ile TV(PHILIPS LCD42PHL8654) ye bağlı TV de audio çıkışını JVC RX-5062 ye bağladım ses veriyor ama nedense beni pek tatmin etmedi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bluray playerın ses çıkışını (coaxial ve optical mevcut) JVC RX-5052 avr nizin coaxial veya optical ses girişine (bence coaxial giriş olmalı-DIGITAL 1) ve gene bluray playerın hdmi çıkışını (mecburen, avr de hdmi giriş-çıkış yok) tv ye bağlayabilirsiniz.Eğer uydu receiverınız varsa, görüntü için direkt tv ye bağlantıyı (hdmi, component veya scart) , ses içinse (min.streo çıkış vardır-kırmızı, beyaz çıkışlar) CD IN veya TAPE/CDR seçebilirsiniz.Uydu receiverın dijital optical ses çıkışı varsa avr nin DIGITAL 2 optical ses girişini seçebilirsiniz.
    Bence kullandığınız cihazlar için ideal bağlantı böyle olmalıdır. Kolay gelsin.

CREA TIERRA K40M 40" LCD PANEL + SEG 19" LCD TV + SONY HT-DDWG800 AVR + SONY PS-LX300USB PİKAP + SONY DVP-NS728H DVD PLAYER + VESTEL SLIMLINE 4000 DVD PLAYER + HIMEDIA Q3 QUAD CORE MEDIA PLAYER + SAMSUNG 2 TB EXTERNAL 3,5" HDD + 2 x WD MY BOOK 2 ESSENTIAL 2 TB EXTERNAL 3.5" + WD MY BOOK ESSENTIAL 5 TB 3,5" EXTERNAL + WD ELEMENTS 1 TB ve 2 TB 2" EXTERNAL + NEXT YE2000 CIS SUPER PLUS + DIGITURK DT9102 HD + D-SMART + SONY RM-VL610T IRC + SONY PS3 + SONY PS4 1 TB + 2009 VW JETTA 1.4 122HP TSI DSG COMFORTLINE
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalikemal

Merhaba;
    Bluray playerın ses çıkışını (coaxial ve optical mevcut) JVC RX-5052 avr nizin coaxial veya optical ses girişine (bence coaxial giriş olmalı-DIGITAL 1) ve gene bluray playerın hdmi çıkışını (mecburen, avr de hdmi giriş-çıkış yok) tv ye bağlayabilirsiniz.Eğer uydu receiverınız varsa, görüntü için direkt tv ye bağlantıyı (hdmi, component veya scart) , ses içinse (min.streo çıkış vardır-kırmızı, beyaz çıkışlar) CD IN veya TAPE/CDR seçebilirsiniz.Uydu receiverın dijital optical ses çıkışı varsa avr nin DIGITAL 2 optical ses girişini seçebilirsiniz.
    Bence kullandığınız cihazlar için ideal bağlantı böyle olmalıdır. Kolay gelsin.

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Deneyeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.