Şimdi Ara

Apartmanda hangi uydular var nasıl anlarım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
10.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir binaya taşındım, digiturk bağlatmak istiyorum fakat apartmana çanak takmak yasak, ama ev sahibim apartmanda merkezi olarak bir çok uydunun olduğunu söyledi digiturk falan bağladık demişler, Turksat var ondan eminim kullanıyoruz ama Eutelsat 7 var mı yok mu bilmiyorum anlayamıyorum da. Hotbird e güncel bir tp ekledim orada kanal bulmadı, port ayarları hepsi 1 olunca hangi uyduya bakarsam bakayım %45 gösteriyor port değiştirince 30 a düşüyor, hotbird genel olarak kullanıldığı için test ettim olmadı o yok sanırım, eutelsat 7 varmı yokmu onu nasıl test ederim normal hd uydu alıcısıyla ???

• riza80 R kullanıcısına yanıt
    Normal uydularda disecq var, fakat merkezi sistemlerde nasıl oluyor onu bilmiyorum.

7* için 10762.00 V 30000 3/4 DVB/S veya 10845 H 30000 5/6 DVB-S2 bunlardan birini dene.Şifresiz trtler var.
  • yoneticiye sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • riza80 R kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Senin Digitürk izleme hakkına kimse mani olamayacağına göre, apartman için o yasak konulduysa mutlaka çatıya da Digitürk için Eutelsat 7A çanağı kurulmuştur. Genel olarak standart merkezi sistem taleplerinde uyducular 1. sıra Türksat olmak kaydıyla 3 uydu kuruyorlar. Eutelsat ise Digi'den dolayı yine garanti ama bazen 2. bazen de 3. sırada oluyor. 3. uydu ise şimdiye kadar daha çok Hotbird olarak değerlendiriliyordu ama popülaritesini kaybetmeye başladı. Talebe göre farklı uydular eklenebilir. Astra ve Azerspace uydusu revaçta. Yani özetle Eutelsat mutlaka vardır ama sen yönetici ile bir konuş. Ya da sistemi kuran uyducuya ulaşmaya çalış. Uydu isimlerini ve sıralarını öğren. Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EVDE FARE OLDUĞUNU NASIL ANLARIM?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.