Şimdi Ara

neyi koptu yine bu tt nin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurt dışı bağlantısı dökülüyor, bu konuda sorun yaşayan arkadaş varmı acaba?

• Bende normal.
  • herşeyi kopuk bu telekomun
  • 2-3 gündür yabancı siteler, msn ve oyunlarda büyük sıkıntı çekiyorum. ama download hızlarında birşey yok torrentler falan normal
  • bişiyi kopuk dicem de şimdi 4gün yemiim die yazmıorm
  • msn lerimin hiç birini açamıyorum
  • bende de sorun var yurtdışında.

telekomdan alınan bilgiye göre yeraltından giden kabloları köstebekler kemirmiş hasar gören kabloların onarılmasına başlandığı, olaydan sonra kaçan köstebeklerin yakalanmaya çalışıldığı öğrenilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 13 Eylül 2006; 17:32:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bazı yerlerde normal bazı yerlerde değil galiba
    ankara keçiörendeyim resmen sürünüyo bağlantı 3-4 gündür. rapid 40-50 falan download.com 2kbyi gördü geçen gün
  • kesin piranalar ege denizindeki yurt dışı bağlantı kablolarını kemirmişlerdir
  • bence hurdacıya satmak için araklamışlardır
  • Dün yine iyiydi ama bugün burada da (Ankara -Sincan) resmen sürünüyor
  • Bende bir problem yok bugün hayret doğrusu. Genelde hep problem olur bende. Yalnız yurtdışı çıkışlarında haftalardır süregelen bir problem var sanırım. Progen'in sitesinde gözüküyor

http://www.progen.com.tr/network.php
  • dönem dönem böyle sapıtmalar oluyor, iyi bir siteden 105-108 KB arası hızla dl yapabiliyorum, ama bazı yerlerdende 15-20 yi ancak görüyorum, bu TT danmı kaynaklanıyor yoksa veri indirilen yerin bantgenişliğiyle alakalımı bilemiyorum.
  • Tam geldi bağlantı bitti sorun diyorum emule tekrar 0'a vuruyor.
  • bursa durum berbat
  • Aynen, Bursa'da durum berbat.
  • ''TTNet''ten alınan son bilgiye göre; TTNet''in yurtdışı internet erişimini sağlayan yaklaşık 5 gb''lik linkinde arıza meydana gelmiş. Arızanın giderilmesi için çalışmanın sürdüğü bildirildi fakat süre belirtilmedi, takibi devam ediyor.''

Netone.com.tr den alıntıdır.

ALLAH BELANI VERSİN TELEKOM YURTDIŞINA PİNGLER 300!! BEN BU PİNGLE NASIL BF2 OYNARIM
  • Süre belirtilmedi ne demek?
  • planlı bir çalışma olmadığı için şu kadar sürer bu zaman sona erer diyemiyorlar. kaldı ki planlı çalışmalarda bile süre belirtilenden fazla olabiliyor. Netone'ınhttp://home.netone.com.tr/sonuc.asp sitesini arada sırada ziyaret etmekte fayda var.
  • ya tek anlamadıgım su int gitti mi nie tam gitmio ?
    dc++ ve limewire da hız 100+..
    telekomun sitesinden test yaptırınca 106..
    fakat firefox dan bisi yuklemeye kalkınca 50 yi geçmio down hızı ya nasıl iş anlamadım ki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.