Şimdi Ara

Ney çalmak istiyorum nasıl bir başlangıç yapmalıyım..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
13.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .Ben ney çalmak istiyorum ve bu için bayağı bi uğraşv ericem.
    Arkadaşlar ney hakkında bildikleriniz neler??.Aramızda ney çalan var mı...??Zorlukları nelerdir?Hafta da ne kadar sıklıkta çalışmamız gerekiyor.??
    İnternetten araştırıcam ama dükkan fiyatı ne kadar..?? kaliteli markaları varsa hangi markaları önerirsiniz...??
    Şimdididen teşekkürler...

• Kimsenin bi fikri yok mu...??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamestah

Kimsenin bi fikri yok mu...??
    ben de çalmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuzunSessizligi

ben de çalmak istiyorum

Alıntıları Göster
    Neyse yine de teşekküker gerekli bilgileri interntte buldum sipariş bile verdim sağolun..
  • quote:

Neyse yine de teşekküker gerekli bilgileri interntte buldum sipariş bile verdim sağolun..

Alıntıları Göster
    ney çalacaksın duymadım ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Samuru

Alıntıları Göster
    ulan ben diyecektim benden önce demişsin evet ney olduğunu anlamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: patronokan

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hamestah

Sen bulduysan bizimle paylas biz de bilelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: @pi

quote:

Orjinalden alıntı: hamestah

Sen bulduysan bizimle paylas biz de bilelim.

Alıntıları Göster
    Bende bu konuda acık araştırdım bir kere bana çok zor dediler bir çok kişi bir hees başlıyormuş sonrada tırs tabi.ikincisi illaki bir hoca lazım dediler ayrıca ben ney cd si buldum idefiksde ney fiyatıda 100 ytl idi sondugum yerde istanbulda nasıl bilmiyorum.Senin nerden alıcaksın neyi ve nasıl ogreniceksin acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Bende bu konuda acık araştırdım bir kere bana çok zor dediler bir çok kişi bir hees başlıyormuş sonrada tırs tabi.ikincisi illaki bir hoca lazım dediler ayrıca ben ney cd si buldum idefiksde ney fiyatıda 100 ytl idi sondugum yerde istanbulda nasıl bilmiyorum.Senin nerden alıcaksın neyi ve nasıl ogreniceksin acaba?

Alıntıları Göster
    benim amcam da TULUM çalmak istiyo ama çalamıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

benim amcam da TULUM çalmak istiyo ama çalamıyo

Alıntıları Göster
    Ney çalmak istiyorsan öncelikle kendini şöyle kaliteli neylerin satıldığı bir dükkan kestir. Gece yarısından sonra girip çalabilirsin. Eğer ki ney üflemek istiyorsan bence kendine iyi bir kız ney edin ve iyi bir hoca bul. 2. işlemi 1. işlemden önce yaparsan ney edinirken kazık yemezsin diye düşünüyorum. Bunları yaptıktan sonra kararlı ve uzun bir çalışmadan sonra amacını kavuşursun inşallah. Hiç başlamadıysan önceleri bu şeyden ses çıkmıyor gibi düşünüyosun ama sonradan gelyo bişiler

• quote:

Orijinalden alıntı: increase

Ney çalmak istiyorsan öncelikle kendini şöyle kaliteli neylerin satıldığı bir dükkan kestir. Gece yarısından sonra girip çalabilirsin. Eğer ki ney üflemek istiyorsan bence kendine iyi bir kız ney edin ve iyi bir hoca bul. 2. işlemi 1. işlemden önce yaparsan ney edinirken kazık yemezsin diye düşünüyorum. Bunları yaptıktan sonra kararlı ve uzun bir çalışmadan sonra amacını kavuşursun inşallah. Hiç başlamadıysan önceleri bu şeyden ses çıkmıyor gibi düşünüyosun ama sonradan gelyo bişiler

Alıntıları Göster
    Sipariş vermekte çok acele etmişsin..

İlk önce güzel bir ney alacaksın.. en az 100ytl dir.. Daha sonra sabırla üflemeye başlayacaksın.. Günde 30dk-1 saat çalışırsan 1 haftada sesler çıkar.. Daha sonra geliştirmek senin elinde ama tavsiyem kesinlikle bir hocadan ders al...

www.neyforum.com daki neyzenlerden bilgi alabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: clayderman

Sipariş vermekte çok acele etmişsin..

İlk önce güzel bir ney alacaksın.. en az 100ytl dir.. Daha sonra sabırla üflemeye başlayacaksın.. Günde 30dk-1 saat çalışırsan 1 haftada sesler çıkar.. Daha sonra geliştirmek senin elinde ama tavsiyem kesinlikle bir hocadan ders al...

www.neyforum.com daki neyzenlerden bilgi alabilirsin...

Alıntıları Göster
    yazın bende bir hevesle başlamıştım 130 milyon verip kaliteli sayılabilecek bir ney almıştım ama işten güçten vakit kalmadı zaten adam gibi ses çıkarmak iki hafta sürüyor anlayacağın bol sabır lazım

• quote:

.Ben ney çalmak istiyorum ve bu iş için bayağı bi uğraşv ericem.
    Arkadaşlar ney hakkında bildikleriniz neler??.Aramızda ney çalan var mı...??Zorlukları nelerdir?Hafta da ne kadar sıklıkta çalışmamız gerekiyor.??
    İnternetten araştırıcam ama dükkan fiyatı ne kadar..?? kaliteli markaları varsa hangi markaları önerirsiniz...??

Hocam bayağı bi zaman geçmiş aradan heralde yapmşsındır bi şeyler.Neye başlamayı düşünüyorum bende.Bana ne tür tavsiyelerin olur ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Hocam ney çalıyor musunuz şu anda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebulfeth

quote:

Hocam bayağı bi zaman geçmiş aradan heralde yapmşsındır bi şeyler.Neye başlamayı düşünüyorum bende.Bana ne tür tavsiyelerin olur ? :)

Vay be kaç sene geçmiş aradan. Çook uzun uğraşı isteyen bir sanat. Bana sorarsan nasip meselesi neyzenlik. O zamanlar gençlik hevesiydi herhalde benim için, okuldur iştir derken vakit bulamamıştım.
    Gerçekten ney üflemek istiyorsan bu işin piirinden öğrenmelisin. Benim gibi zamanında neyi sipariş etmekle olmuyor. Gönlünü vermelisin bu işe...

• Üflemeyi deneyerek başlayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Üflemeyi deneyerek başlayabilirsin
    saxofon çalarak başlayabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

Vay be kaç sene geçmiş aradan. Çook uzun uğraşı isteyen bir sanat. Bana sorarsan nasip meselesi neyzenlik. O zamanlar gençlik hevesiydi herhalde benim için, okuldur iştir derken vakit bulamamıştım.
    Gerçekten ney üflemek istiyorsan bu işin piirinden öğrenmelisin. Benim gibi zamanında neyi sipariş etmekle olmuyor. Gönlünü vermelisin bu işe...

Her güzel şeyin bi zorluğu vardır tabi.Abim gitara çok hakim. Küçüklüğümden beri üflemeli çalgılara bi ilgim vardı ,neye ayrıydı tabi :)
    inş. sağlam bi başlangıç yaparımda gitar-ney iyi gider :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Her güzel şeyin bi zorluğu vardır tabi.Abim gitara çok hakim. Küçüklüğümden beri üflemeli çalgılara bi ilgim vardı ,neye ayrıydı tabi :)
    inş. sağlam bi başlangıç yaparımda gitar-ney iyi gider :)

Alıntıları Göster
    ney çalacan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

ney çalacan ?

Alıntıları Göster
    Ney zor is,ilerki yaslarda belki olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.