Şimdi Ara

Nexus 5 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde TİM' den alma bir nexus 5 cihacım var.

1. sorum telefonu şarjı bitecek diye elime almaya korkuyorum. müzik 15 dk müzik dinlerken bile 5-6 kademe şarj gidiyor. internete girersem tek tek aşağı doğru sayıyor yarım saat bi saat sonra nerdeyse yarıya düşüyor.
    2. kamerası çok kötü önünde naylon bişeyler varmış gibi bulanık resim çekiyor. 1500 tl lik bi telefonun bu kadar kötü kamerası olamaz sonuçta 8 mp. ön kamerası arka kamerasından net.
    3. Bildirim ışığı yanmıyor. bir telefon mesaj geldiğinde, şarja takıldığında, cevapsız çağrıda hiç mi bir tepki vermez. bi led bile yanmaz. Ekstra hiç bir programı saymıyorum ledi yakmak için program mı gerekirmiş öyle saçmalık mı olur. Programla isteğe göre ışığın rengini falan ayarlarsın o kişisel bi tercih.

Arkadaşlar bu sorunlar sizin telde de varmı garantiye göndersem çözüm olur mu ?
    Aldığım güne lanet ediyorum. Ne güzel g2 almak vardı google' ın telefonu diye aldandım.

• Sorunlar normal değil. Telefonu fabrika ayarlarına alın, düzelmezse servise verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdiklarnz normal degil hocam servise vermenizi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Formatla olmazsa garantiye gonderirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle yapcam artık mecbur. Sadece Gireusundan İstanbula servise gönder gelmesini bekle uzun iş.
  • Telefonda sıkıntı vardır hocam 3 saat MC4 oynadığımı bilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.