Şimdi Ara

NEXUS 5 SATIP İPHONE 5S ALACAGIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan beri nexus 5 kullanıyorum. Bu son 2 aydır bezdim resmen.

1- telefon acayip isiniyor.
    2- uygulamalar hata veriyor,kendiliğinden kapanıyor.
    3- uygulamadan çıkışta ana ekran geliyor uygulamalar 2-3 saniye sonra geliyor.

Gerçekten biktim artik. Arkadaşım 2 yildir s4 kullanıyor en ufak bir sorunu yok . bide androidin en hızlı telefonu derler :@ 3-4 tane buldum temiz iPhone bunu satıp alacağım birini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up

• Nexus 5 her ne kadar güncelleme alsada kamera ve batarya yönünde zayıf bir cihaz benim tavsiyem Huwai g7 almanız yönündedir.

Huwai g7'nin size kazandıracağı artılar

Metal kasa ile daha sağlamlık olması
    Hem ön Hemde arka kamerada büyük fark olması
    SD card girişi
    Daha uzun batarya ömrü
  • dostum iphone da ısınıyor artı şarj aletini yanında gezdireceksin sürekli ve batarya senin için bir düşman olacak n yoksa iphone cillop gibi tel yani :D
  • Hard reset atın düzelir.Nexus 5 gayet iyi cihaz, sizin cihazda yazılımsal bir problem oluşmuş olabilir.Nexus 5'ten 5s'e geçmeye değmez, iPhone 6 falan olsa olabilirdi.Ayrıca Nexus 5'in performansını aşağıda bulunan videodan görebilirsiniz.

• Iphone 5 serisi küçük ekranıyla bana çok kullanışsız geliyor. Şarj süresi kısa. Tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 26 Mayıs 2015; 11:38:37 >
  • Bence değmez. Touchwiz bile artık bu tarz sorunları doğru düzgün yaşatmazken nexus 5'in yaşatması çok ilginç. Donanım olarak gayet iyi yazılımda android birincisi olan bir cihaz böyle hatalar veriyorsa bence rootlayıp pcden temiz yükleme yapın. Nexusların tek eksiği multimedya fakat çok fazla özenen biri değilseniz o da yeterli. Nexus 5 en akıcı performanslı cihazların başında gelir hala. Lütfen dediğim gibi yapıp bi temiz kurulum yapın paranız heba olmasın şayet 600 tlye aldığım moto g var kardeşimde onuncu ayı olmasına rağmen hala çok stabil yani sizin cihazda bi terslik var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçilir.
    5S pişman etmez.

• 1 seneye yakindir 5s kullaniyorum, şarj sıkıntı değilse üzmez tek sıkıntım şarj telefonda bu durumda nexus5 ile çok fark olacağını sanmıyorum, bunun dışında herhangi bir hata veya şu kötü diyemem gayet memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: moonshine14

Bence değmez. Touchwiz bile artık bu tarz sorunları doğru düzgün yaşatmazken nexus 5'in yaşatması çok ilginç. Donanım olarak gayet iyi yazılımda android birincisi olan bir cihaz böyle hatalar veriyorsa bence rootlayıp pcden temiz yükleme yapın. Nexusların tek eksiği multimedya fakat çok fazla özenen biri değilseniz o da yeterli. Nexus 5 en akıcı performanslı cihazların başında gelir hala. Lütfen dediğim gibi yapıp bi temiz kurulum yapın paranız heba olmasın şayet 600 tlye aldığım moto g var kardeşimde onuncu ayı olmasına rağmen hala çok stabil yani sizin cihazda bi terslik var.

Acaba garantiye gondersem yenisiyle deyisirlermi ? Isınma problemi de var.

• Değişeceğini zannetmiyorum fakat şikayetlerinizi bi kağıda yazıp telefonla birlikte yollarsanız testleri yaparlar belki anakart değişir.

• Kardeş Nexus 5 lolipoplu hali iPhone 6'yı bile geçiyor hız olarak.5s çok eskidi.İphone 6 alacaksan olabilir ama 5s kötü almayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT

Nexus 5 her ne kadar güncelleme alsada kamera ve batarya yönünde zayıf bir cihaz benim tavsiyem Huwai g7 almanız yönündedir.

Huwai g7'nin size kazandıracağı artılar

Metal kasa ile daha sağlamlık olması
    Hem ön Hemde arka kamerada büyük fark olması
    SD card girişi
    Daha uzun batarya ömrü

İkisiyle de alıp fotoğraf çektiniz mi hocam?

Megapikselin fazla olması daha iyi fotoğraf çektiği anlamına gelmez biliyorsunuz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Kardeş Nexus 5 lolipoplu hali iPhone 6'yı bile geçiyor hız olarak.5s çok eskidi.İphone 6 alacaksan olabilir ama 5s kötü almayın

Peki benim yazdığım sorunlar neden olabilir?

• Hocam nexus 4 kullanıyorum bunda bile böyle sorunlar yok sendeki cihaz sıkıntılı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen 5s i kotuleyen var ya :) iyiki ogrenmisler su antutuyu ordaki puanlar yanıltıcıdır pratikte o puanlar devreye girmiyor. Nedir bu apple dusmanligi anlamıyorum Güncelleme desen en iyi Güncelleme veren apple dır net. Şarjını şikayet edin evet az gidiyor şarjı rehberde kasan sürekli durduruldu hatası almayı seven gitsin Android alsın

• quote:

Orijinalden alıntı: aaron ramsey

quote:

Kardeş Nexus 5 lolipoplu hali iPhone 6'yı bile geçiyor hız olarak.5s çok eskidi.İphone 6 alacaksan olabilir ama 5s kötü almayın

Yazılımsal bi hata olabilir cihazda.Hard reset at.
  • doğru yoldasın.
  • quote:

quote:

quote:

nasıl oluyo o hocam ? 2 defa fabrika ayarlarına döndürdüm ayalar kısmından. bu farklı brişeymi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl oluyo o hocam ? 2 defa fabrika ayarlarına döndürdüm ayalar kısmından. bu farklı brişeymi ?

Fabrika ayarlarından çok daha farklı.Her cihazda farklı oluyor bu işlem.Nexus 5 için nasıl bilgim yok.Google'da arattır hemen bulursun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.