Şimdi Ara

Nexus 5'i kullandık: LG G2 mi yoksa Nexus 5 mi değerlendirmesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
4
Favori
11.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ne kadar kotu..
  • Nexus 5 i ucuz gelmis diyen satis elemanlarinin Annelerine babalarina sulalesine derin duygularimla selamliyorum 350 dolarlik cihazi 1400 e sattirip haklarina girdiginiz icin nexus 5 google store da 1dolar inmeyecek ve turkiyede nexus 5 900 tlye dusecek ayni nexus 4 teki oldugu gbi bana vergi demeyin cok fena kufrederim kaniti nexus 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 12 Ocak 2014; 18:09:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım deyip duruyorsunuz 6 aydır n4 kullanıyorum. Defalarca yarı yolda bıraktığını bilirim. Kapanıp açılması kamera sorunu galeriye girdiğinde resimleri simsiyah göstermesi. Saat widgetlerinin bir süre sonra donması gibi... Gereksiz çok şey var. Ha niye tercih edilebilir, her uygulamayı her oyunu sorunsuz açabilecek kapasitede ve ucuz. Bunun dışında ne olursa olsun o da donuyor kitleniyor yer yer saçmalıyor. O yüzden çok bir artısı yok eskisine göre bence. 4.4 de iyice arttı. 4.3 daha iyiydi ve sorun yaşamıyordum. Ben 250 dolara almıştım ve kesinlikle fazlasını hak ediyor. Hakkını yiyemem. Severek kullanıyorum. Ama objektif olmam gerekirse olay bu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Nexus 5'de pil,kamera ve tasarım hoşuma gitmedi.Tasarımını çok çok övenleride anlamak zor gerçekten.Cebimdeki telefon şirketin verdiği HTC desire x'in tasarımı ile bir fark göremedim.Tek farkı flash'ın yeri

Nexus 5'i kullandık: LG G2 mi yoksa Nexus 5 mi değerlendirmesi
    Nexus 5'i kullandık: LG G2 mi yoksa Nexus 5 mi değerlendirmesi

LG G2 ROM/MOD USER
    Microsoft System Administrator & Parrot OS User

• Lg G2 daha iyi. ayrıca 4.4.2 de geldi. değmeyin keyfimize :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CommandPrompt

Yazılım yazılım diye ölünen nedir? Hanginiz geliştiricisiniz ? Güvenlik açığı varmış da mı kapatılmış 4.4'de? %50 performans farkımı var? Hayır.. 4.4'ü indirip,sonra 4.4.1'i indirip,peşine 4.4.2 yi falan indirip kobay gibi kullanmak çok gerekli sanırım.. (?) Bazı sistem odaklı iyileştirmeler var ancak bunlar hiç birinizin fark edemiyeceği flash beleğe yazılım düzeni ile windowsdaki trim gibi çoğu ssd kullanıcının haberinin bile olmadığı özellikler.. Görsel olarak ne veriyor? Şeffaf durum çubuğu ve yazılımsal home tuşu mu? G2'de zaten var.. Performans'mı ? G2'nin daha kötü çalıştırdığı bir oyun-uygulama gösterin? Kaldı ki N5 de knock knock (o kadar alıştırıyor ki çevremdekilerin cihazlarının ekranlarına vuruyorum.) yada kumanda (televizyonumun kumandası kayıp bunu kullanmaya başladığımdan beri) gibi ekstraları yok. Daha bir çok "cici bici" cabası.

G2'nin kronik problemi kamerası.. Yazılımsal sorunu var. Ama xda'da güzel bir topluluğu var ve kendi kamera güncellemelerini çıkardılar,şuan gayet iyi kullanıyorum. Tuş konumlandırması, bana sorarsan yanda yada arkada olmasının hiç bir farkı yok,çünkü tuş kullanmıyorum... Açma kapama işleri ekrana vurarak yapıyorum, telefonu elime almama bile gerek yok. Ama telefon görüşmelerinde yada elime aldığım da "bu tuş burada olmalıymış" dedirtiyor. (yani arkada,şuan ki gibi) Ayrıca Kore cihazlarına 4.4 güncellemesi dağıtılıyor, yereleştirme sorunları var sanırım. Ve 4.2.2 ile ilgili bir güncellemede geldi ama ben güncellemedim,çünkü ihtiyacım yok... Benim düşüncem elimde sadece bir ekran tutuyormuş gibi hissetirebiliyor,eski xperia,s3 mini ve iphone 4'üme bakınca,bu ne biçim telefon ekranı (çerçeve bakımından) oyuncak bebek ekranı gibi dedirtiyorsa, arkada ki tuşlar ayrı bi cihazda verilsin. ( Zaten kullanmıyorum ) Ve G2 yi şuan 1200 küsürlü rakamlara (en düşük),hiç olmadı en rahat 1300-1400 liraya nette heryerde bulabiliyorsunuz...

• Şimdi Nexus kullanan çok yok şuanda , bende bu ay bitmeden telefon alacağım ve çoğumuz gibi LG G2 ve NEXUS 5 arasında gidip geliyorum .NEXUS 5 4.4.1 güncellemesinde kamerasını bayağı geliştirmiş gözüküyor izlediğim inceleme videolarında, şarj konusu S4 17 saat çıkartıyorsa NEXUS 5 bir günü rahatlıkla çıkarta bilir. Kısacası Kamera cok fark yok sonuçta MP önemi yok 13 veya 8 olmuş fark etmez.
    Tek sorun şarj onuda yedek batarya ile halledersek.
    NEXUS 5

Bu arada merak edenler varsa Teknosa Yeni sürüm NEXUS 5 getirecekler makyajlı olanları. Hem LG hem Teknosa ile konustum

LG G2 ROM/MOD USER
    Microsoft System Administrator & Parrot OS User
  • Bundan 1-1.5 sene keşke n5 alsaymışım seslerini gerçekten duyar gibiyim. arkadaşlar güncel kalın sonradan kasma yaptıgında üzülmeyin. 2 sene sonra g2 nin adını zor duycaz g pro da oldugu gibi. android kullanacaksanız nexus. şuan ben kimseye laf geçiremem biliyorum aramızda g2 alanlar var kötülemek istemiyorlar telefonlarını ama yeni alacak arkadaslara yardımcı olalım barı :D süse püse kamayın .ha derseniz bende para çok. ben seneye lg g4 alırım ozaman lafım yok. araştırın en doğrusunu öğrenin sonra beni eleştirin. g2 2 senelik ömrü varsa n5 in 5 senelik ömrü var tıpkı ıphone gibi ıos safandroid aksini söyleyen varsa buyursun hodri meydan. 3000 mah miş knock knockmuş belli bir süre sonra telefon kasmaya başlayıp sizin işinzi göremez hale gelince bakın bakalım sarj işe yarıyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: mkurtulus

Şimdi Nexus kullanan çok yok şuanda , bende bu ay bitmeden telefon alacağım ve çoğumuz gibi LG G2 ve NEXUS 5 arasında gidip geliyorum .NEXUS 5 4.4.1 güncellemesinde kamerasını bayağı geliştirmiş gözüküyor izlediğim inceleme videolarında, şarj konusu S4 17 saat çıkartıyorsa NEXUS 5 bir günü rahatlıkla çıkarta bilir. Kısacası Kamera cok fark yok sonuçta MP önemi yok 13 veya 8 olmuş fark etmez.
    NEXUS 5

Bu arada merak edenler varsa Teknosa Yeni sürüm NEXUS 5 getirecekler makyajlı olanları. Hem LG hem Teknosa ile konustum

Gomulu bataryayi yedek bakarya ile nasil degistireceksiniz forumca merak icersindeyiz

asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Orijinalden alıntı: mkurtulus

Şimdi Nexus kullanan çok yok şuanda , bende bu ay bitmeden telefon alacağım ve çoğumuz gibi LG G2 ve NEXUS 5 arasında gidip geliyorum .NEXUS 5 4.4.1 güncellemesinde kamerasını bayağı geliştirmiş gözüküyor izlediğim inceleme videolarında, şarj konusu S4 17 saat çıkartıyorsa NEXUS 5 bir günü rahatlıkla çıkarta bilir. Kısacası Kamera cok fark yok sonuçta MP önemi yok 13 veya 8 olmuş fark etmez.
    NEXUS 5

Gomulu bataryayi yedek bakarya ile nasil degistireceksiniz forumca merak icersindeyiz

yedek batarya derken 5200mAh Taşınabilir Yedek Batarya söz ediyorum 50 tl - 100tl arası onlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkurtulus -- 15 Ocak 2014; 12:10:44 >

• arkadaşlar bende bi telefon almak istiyorum ve herkes gibi lg g2 ve nexus 5 arasında kaldım. benım alacaıgım telefonu en az 3 yıl kullanmam gerek.
    nexus 5 in kamerası kötü diyorlar. şimdi telefona 1400 lira para veriyoruz bi foto çektiğimizde arakdaslarımız bunamı para verdin derlerse benım moralim sıfırlanır.
    yani anlattıkları kadar kötü kamerası mı var ? bide seside hiç duyulmuycak kadar kötümü çıkıyor.n

en önemli sorun = nexus 5 için en iyi sesi alabilceiğim kulaklık nedir (max 110 tl)

lütfen sorularımın cevaplarını bana özelden mesaj atarmısınz
    saygılar....

• Kararsizdim.Isime yaradi tesekkurler.

donanım olarak 3 assagı 5 yukarı benzer

g2 kamera pıl ve extra ozellıklerı ıle one cıkıyor

nexus yazılım destegı ıle

karar sıze kalmıs
    asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • iki cihazın birbirine aman aman bi üstünlüğü yok o yüzden ek özelliklere,tasarıma ve fiyata göre karar verirdim ben ama şuan G2 ye daha yatkınım

• Tabiki G2
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.