Şimdi Ara

Nexus 5'i kullandık: LG G2 mi yoksa Nexus 5 mi değerlendirmesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
4
Favori
11.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben nexus 5 ve lg g2 arasında kaldım.
    Gönlüm nexustan yana ama aklıma bi kaç soru
    takılıyo.
    1.nexus 5 için en uygun güzel bass alabileceğim
    bi kulaklık var mı 2.kamerası bahsettikleri kadar kötü mü lg g2 içnde sadece bi sorum olaca
    1. Lg g2 deki şebeke çekmeme sorunu devam
    ediyoe mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Artılar =Android Kitkat işletim sistemi
    = Kibar Şık Tasarım

Eksiler =2300 mAh Yetersiz düşük Pil
    =8 mp rakiplerine oranla yetersiz bir kamera
    =Hafıza kartı desteği yok
    =Ayrıca Resmi satış fiyatı 349$(815tl) olmasına rağmen Pahalı...
    Bu eksilere rağmen peşin fiyatı 1399 tl
    Turkcell de 75,99x24=1823 tl
    =Pazara girmekte geç kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubbermantis -- 25 Ocak 2014; 21:05:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CommandPrompt

Yazılım yazılım diye ölünen nedir? Hanginiz geliştiricisiniz ? Güvenlik açığı varmış da mı kapatılmış 4.4'de? %50 performans farkımı var? Hayır.. 4.4'ü indirip,sonra 4.4.1'i indirip,peşine 4.4.2 yi falan indirip kobay gibi kullanmak çok gerekli sanırım.. (?) Bazı sistem odaklı iyileştirmeler var ancak bunlar hiç birinizin fark edemiyeceği flash beleğe yazılım düzeni ile windowsdaki trim gibi çoğu ssd kullanıcının haberinin bile olmadığı özellikler.. Görsel olarak ne veriyor? Şeffaf durum çubuğu ve yazılımsal home tuşu mu? G2'de zaten var.. Performans'mı ? G2'nin daha kötü çalıştırdığı bir oyun-uygulama gösterin? Kaldı ki N5 de knock knock (o kadar alıştırıyor ki çevremdekilerin cihazlarının ekranlarına vuruyorum.) yada kumanda (televizyonumun kumandası kayıp bunu kullanmaya başladığımdan beri) gibi ekstraları yok. Daha bir çok "cici bici" cabası.

G2'nin kronik problemi kamerası.. Yazılımsal sorunu var. Ama xda'da güzel bir topluluğu var ve kendi kamera güncellemelerini çıkardılar,şuan gayet iyi kullanıyorum. Tuş konumlandırması, bana sorarsan yanda yada arkada olmasının hiç bir farkı yok,çünkü tuş kullanmıyorum... Açma kapama işleri ekrana vurarak yapıyorum, telefonu elime almama bile gerek yok. Ama telefon görüşmelerinde yada elime aldığım da "bu tuş burada olmalıymış" dedirtiyor. (yani arkada,şuan ki gibi) Ayrıca Kore cihazlarına 4.4 güncellemesi dağıtılıyor, yereleştirme sorunları var sanırım. Ve 4.2.2 ile ilgili bir güncellemede geldi ama ben güncellemedim,çünkü ihtiyacım yok... Benim düşüncem elimde sadece bir ekran tutuyormuş gibi hissetirebiliyor,eski xperia,s3 mini ve iphone 4'üme bakınca,bu ne biçim telefon ekranı (çerçeve bakımından) oyuncak bebek ekranı gibi dedirtiyorsa, arkada ki tuşlar ayrı bi cihazda verilsin. ( Zaten kullanmıyorum ) Ve G2 yi şuan 1200 küsürlü rakamlara (en düşük),hiç olmadı en rahat 1300-1400 liraya nette heryerde bulabiliyorsunuz...

xda'yı fln biliyorsunuz da touch control denen seyden bi habersiniz. kimse nexus 5 g2yi ezer demiyo zaten f/p olarak alınabilirliği yüksek bi cihaz niye bu kadar nexusları kötülüyorsunuz ki? romuydu kerneliydi baya da ugrasıyoruz, geliştirici olup olmamamız kimseyi ilgilendirmez yapılan değişiklikleri farkedemezmişiz :D nexus sahiplerinin seceresini mi tuttun??. kobaymışız kime ne? ART kullanıyoruz hiç de kobay gibi bi his değil, kullandıgımız işletim sisteminin en son cıkan özelliklerini deneme şansımız oluyor ama her nexus kullanan g2 harika telefon derken siz niye nexuslara çamur atma derdindesiniz?

öncelikle nexus cihazlarla ilgili bilmediğiniz bir gerçek var o da herhangi android telefonda yazılımsal olarak gelmiş bütün özellikler bir sekilde portlanıp nexus cihazlarında kullanılabiliyor talep meselesi hangisi popülerse adamlar bir şekilde nexus cihazlarda kullanılabilcek hale getiriyor, sizin yeni tanıstıgınız touch controlun turlu turlu versiyonunu kullanmaya basladıgımız yıl oldu, sadece knock knock da değil. az netten arastırın dt2w s2w s2s bunlar nedir ne zamandan beri kullanılıyor

velhasıl bişeyler biliyosunuz da tam öğrenememişsiniz !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: kralmertzxyz

arkadaşlar bende bi telefon almak istiyorum ve herkes gibi lg g2 ve nexus 5 arasında kaldım. benım alacaıgım telefonu en az 3 yıl kullanmam gerek.
    nexus 5 in kamerası kötü diyorlar. şimdi telefona 1400 lira para veriyoruz bi foto çektiğimizde arakdaslarımız bunamı para verdin derlerse benım moralim sıfırlanır.
    yani anlattıkları kadar kötü kamerası mı var ? bide seside hiç duyulmuycak kadar kötümü çıkıyor.n

en önemli sorun = nexus 5 için en iyi sesi alabilceiğim kulaklık nedir (max 110 tl)

lütfen sorularımın cevaplarını bana özelden mesaj atarmısınz
    saygılar....

kardeşim sen al nexus 5 keyfine bak millet telefona pahalı diyor allah akıl fikir versin ben htc one kullandım ve inan nexus 5 den daha kötü özellik olarak ama fiyatına şimdi bir bak 1800lerde nexus 5 in özelliklerindeki telfeonların en ucuzu 1800 den başlıyor discoveryi saymazsak telefonu al 3 yıl rahat rahat kullan g2 alacağına git s4 al o nedir ya arkada tuş samsungun çakması tasarım nexus 5 al farkın olsun

• Biride çıkıp s4 dememiş ya su cihazları bir s4 ile karşılaştırsanıza . ?

Orijinalden alıntı: clubbermantis

Artılar =Android Kitkat işlemci
    = Kibar Şık Tasarım

Cahillik diz boyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fenerliso

Nexus 5in aynı fiyatlardaki diğer telefonlara göre özellikleri yeterli değil diye düşünüyorum ama tabi kullanmak lazım. Mesela Nexus4ün s3den felan ne artısı vardı dersek RAM'inin 2 gb olması denilebilir. Yani bunun gibi bir farkı olmalıydı bence.

Hocam allah aşkına nexus 5 te snapdragon 800 var s3 u birakin rakibi g2, one, s4, z1 vs telefonlar. Nexus 5 gayet guclu bir telefon. (G2 kullanıyorum)

2023 16&quot; MacBook Pro M2 Pro

GTX 970 @ 1.43 GHz 1.18v - Core i5 11400 - MSI B560M PRO-VDH - Crucial Ballistix 16GB 2x8 3200 CL16 Rev.E - Samsung 850 EVO 250GB - WD 1TB Caviar Blue - AOC 2369 77Hz OC - Cooler Master Seidon 120V v3 - Corsair VS550 - Corsair 200R
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmmashm

quote:

Orijinalden alıntı: kralmertzxyz

arkadaşlar bende bi telefon almak istiyorum ve herkes gibi lg g2 ve nexus 5 arasında kaldım. benım alacaıgım telefonu en az 3 yıl kullanmam gerek.
    nexus 5 in kamerası kötü diyorlar. şimdi telefona 1400 lira para veriyoruz bi foto çektiğimizde arakdaslarımız bunamı para verdin derlerse benım moralim sıfırlanır.
    yani anlattıkları kadar kötü kamerası mı var ? bide seside hiç duyulmuycak kadar kötümü çıkıyor.n

en önemli sorun = nexus 5 için en iyi sesi alabilceiğim kulaklık nedir (max 110 tl)

lütfen sorularımın cevaplarını bana özelden mesaj atarmısınz
    saygılar....

kardeşim sen al nexus 5 keyfine bak millet telefona pahalı diyor allah akıl fikir versin ben htc one kullandım ve inan nexus 5 den daha kötü özellik olarak ama fiyatına şimdi bir bak 1800lerde nexus 5 in özelliklerindeki telfeonların en ucuzu 1800 den başlıyor discoveryi saymazsak telefonu al 3 yıl rahat rahat kullan g2 alacağına git s4 al o nedir ya arkada tuş samsungun çakması tasarım nexus 5 al farkın olsun

Samsung cakmasi mi ? Samsungun hangi telefonunda arkada tus var ? Yani samsungu kotulemek icin soylemiyorum ancak tasarim bakimindan ciddi anlamda alakasiz telefonlar

2023 16&quot; MacBook Pro M2 Pro

GTX 970 @ 1.43 GHz 1.18v - Core i5 11400 - MSI B560M PRO-VDH - Crucial Ballistix 16GB 2x8 3200 CL16 Rev.E - Samsung 850 EVO 250GB - WD 1TB Caviar Blue - AOC 2369 77Hz OC - Cooler Master Seidon 120V v3 - Corsair VS550 - Corsair 200R

• plastiği açısıdan kasa olarak dedim

Orijinalden alıntı: Alan Breck

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Nexus 5in aynı fiyatlardaki diğer telefonlara göre özellikleri yeterli değil diye düşünüyorum ama tabi kullanmak lazım. Mesela Nexus4ün s3den felan ne artısı vardı dersek RAM'inin 2 gb olması denilebilir. Yani bunun gibi bir farkı olmalıydı bence.

Hocam allah aşkına nexus 5 te snapdragon 800 var s3 u birakin rakibi g2, one, s4, z1 vs telefonlar. Nexus 5 gayet guclu bir telefon. (G2 kullanıyorum)

Ben S3le karsilastirmadim zaten kendi seviyelerindeki telefonlara göre.

Orijinalden alıntı: Psman

quote:

= Kibar Şık Tasarım

Cahillik diz boyu.

yanlış bir yorum mu ?

quote:

Orijinalden alıntı: Psman

quote:

= Kibar Şık Tasarım

Cahillik diz boyu.

yanlış bir yorum mu ?

Yorum dogrudur yanlıştır tartışılır ama android kitkat işlemci

• Psman kullanıcısına yanıt
    Hahahaha :) işletim sistemi yazıcaktım. daha yeni farkettim ama sende "Cahillik" yazınca bozuldum ^^ düzeltmicem onu daha dikkat çekici böyle :P neyse salla ilk mesajı editlicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubbermantis -- 25 Ocak 2014; 21:05:00 >
    14900k all core 6,0 ghz
    ram cl 36 7800 mhz
    asus z790 apex encore
    asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • quote:

Hahahaha :) işletim sistemi yazıcaktım. daha yeni farkettim ama sende "Cahillik" yazınca bozuldum ^^ düzeltmicem onu daha dikkat çekici böyle :P neyse salla ilk mesajı editlicem

Birilerinin linç etmesi gerekiyordu

• Arkadaşlar nexus'a da, g2'ye de çamur atmayın. İkisi de harika telefonlar fakat tercih meselesi. Bir aksilik olmazsa bu hafta içerisinde taksit fırsatı bitmeden nexus 5 siparişi vereceğim. Şimdilik worldpuan avantajıyla hepsiburada en uygun gibi görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.