Şimdi Ara

NEXUS 4 MÜ YOKSA HUAWEİ ASCEND P6 MI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nexus 4 ve ascend p6 arasından hangisi daha iyi.Huawei de ascend p6 sı için Android 4.4 vereceğini duyurdu..Bunu haricinde ascend p6 nın nexus 4 e göre artırılabilir hafızası var benim bildiğim.Nexus 4 e 16 gb yetiyormu.Sistemi çıkarsak ne kadar boş yeri var nexus 4 te??
    Ayrıca kamera kaliteleri olarak ne gibi farklar var kullananlar yorum yapabilirse sevinirim..

• yardım edecek kimse yok mu arkadşlar..fikri ve kullanma tecrübesi olan ??
  • N4 konusuna bi bakarsaniz telefon hakkinda fikir sahibi olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evranoz kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim..Daha önce Nexus 4 kullandınız mı hiç.Hafıza yönünden sıkıntısı oluyor mu 16 gb lik hafızanın?
  • huawei mate almayacak olsam herhalde p6 alırım. Birincisi şekli çok hoşuma gitti ikincisi ara yüzü hoşuma gitti. Ama su var oyun için pek iyi değil herhalde. Içinde yüklü oyunu oynarken bile kasti vodafone iletişim merkezinde. N4 hakkında bir çok söylenen şey var bi araştır derim.
  • kurugürültü kullanıcısına yanıt
    İmzamda göründüğü üzere N4 ü hala kullanmaktayım. Saf android seven , kamerasından çok beklentisi olmayan ve şarj konusunu çokta dert etmeyen ( bana 1 gün gidiyor dolu dolu... ) biri iseniz N4 tavsiyemdir. Telefondan çok müzik ve film seyretmediğim için depolama benim için yetertli geliyor...
  • valla hocam kamera olarak ve tasarım olarak heralde huawei ascend p6 biraz daha önde fakat güncelleme açısından ve performans açısından da nexus 4 önde biraz..

Edit: kamera internet gps temel kriterlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurugürültü -- 2 Ocak 2014; 1:30:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.