Şimdi Ara

Nexus 4 hala kullanılır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem 1000 lira altına geriledi. Teknoloji marketlerinden alış-veriş yapıcam. İnternet üzerinden değil. 1000 lira altı eski ama saf and. nexus 4 var. Hala alınabilir mi? Android L gelir mi bu telefona? Ya da 1000 lira altı tavsiyelerinizi alayım. Müzik ve kamera ile çok uğraşmam. İnternet ve oyun la daha çok uğraşırım. GM , asus, casper , vestel gibi ürünler önermezseniz sevinirim.

Motog asuszenfone 5 xperia m2 falan daha zayif donanimdadir islemci ve gpu olarak.

Zaten cin cihazlarini saymiyorum,geciniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 13 Ekim 2014; 18:03:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sentinel5454

Arkadaşlar bütçem 1000 lira altına geriledi. Teknoloji marketlerinden alış-veriş yapıcam. İnternet üzerinden değil. 1000 lira altı eski ama saf and. nexus 4 var. Hala alınabilir mi? Android L gelir mi bu telefona? Ya da 1000 lira altı tavsiyelerinizi alayım. Müzik ve kamera ile çok uğraşmam. İnternet ve oyun la daha çok uğraşırım. GM , asus, casper , vestel gibi ürünler önermezseniz sevinirim.

ASUSU ONERME DEMİŞŞİN AMA SANA ŞU KADARINI SOYLEYEYEİM O FİYATA BOYLE TELEFON YOK COK İYİ BİR YAKNIMDA VAR EKRANI OLSUN İŞLEMCİSİ OLSUN GERÇEKTEN MÜKEMMEL ASUS ZENFONE 6 ÖZELLİKLEZATEN COĞU MARKAYI İSTEMEM DEMSSİN AMA ONDAN BASKA MARKA KALMADI ZATEN NE ALMAYI DUSUNUYORSAN KAFANDA BELİRLEMSSN SEN ZATEN BURDA KONU ACMAN BİRAZ SACMA OLMUS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMustafa59 -- 13 Ekim 2014; 16:02:00 >

// .. Sanki paraya ihtiyacın yokmuş gibi çalış
    Hiç kimse senin canını acıtmamış gibi sev
    Hiç kimse sana bakmıyormuş gibi dans et
    Hiç kimse sesini duymuyormuş gibi şarkı söyle
    Sanki dünya cennetmiş gibi yaşa .. //
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentinel5454

Arkadaşlar bütçem 1000 lira altına geriledi. Teknoloji marketlerinden alış-veriş yapıcam. İnternet üzerinden değil. 1000 lira altı eski ama saf and. nexus 4 var. Hala alınabilir mi? Android L gelir mi bu telefona? Ya da 1000 lira altı tavsiyelerinizi alayım. Müzik ve kamera ile çok uğraşmam. İnternet ve oyun la daha çok uğraşırım. GM , asus, casper , vestel gibi ürünler önermezseniz sevinirim.

Genel şeyler yapacağım diyorsan kesinlikle nexus 4 yeterde artar. Ama oyun konusunda o bütçede batarya açısından hiç biri tatmin etmez. Hoş amiral gemileride çok farklı değil. Android l gelecek. Telefon şuan ki Hali ile süper stabil saf android olması ile kasıntı yapmaz oyunlarda da aynı şekilde.sp yi boşver

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • xperia sp ve moto g önermiyorum. donanımları eskidi ve alçak seviyede. 1gb ramli android telefon artık alınmaz.

nexus 4 de alınmaz fazla eskidi ve geride kaldı.

asus önermeyin demişsin, yanlış düşünüyorsun. asus zenfone 5 bahsi geçen telefonlardan kat kat daha iyi. hadi bize inanmıyosun donanım özelliklerini açıp karşılaştır. alternatif olarak da gmd2 öneririm.

1000tl altı diğer telefonlar hüsran.

ya da 100 tl daha koyup paralelden git lg g2 al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakabo__23 -- 13 Ekim 2014; 21:08:29 >
    Daha Fazla Göster
  • Evet asus zenfone 5 e baktım da daha cazip geldi. Fakat güncellemede sıkıntı yaratır mı tartışılır? Kullanan arkadaşları buraya bekliyorum. zenfone 6 önermeyin çünkü 6 inç çok çok büyük benim için. 5 inç gayet yeterli. 2 sene götürsün yeter.

Orijinalden alıntı: buraksertel

hocam n4 eskimeye başladı zenfone 5 alın ama illede almıycaksanız sp den daha iyi bir seçim olur n4

+1

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.