Şimdi Ara

Nexus 4 almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yakın zamanda telefon alacağım, Nexus 4 incelemesinde sesin orta seviye olduğu söylendi. En çok orada takıldım. Benim için cihazın kulaklığa verdiği ses çok önemli. Multimedya özellikleri de zira öyle, gerçekten vaktimi geçirebileceğim eğlenceli bir cihaz arıyorum. Safkan android olduğundan özelleştirme yaparak bu konuyu biraz kapatırım ama dediğim gibi ses çok önemli. Oyun oynamayı pek sevmem. En ufak bir frame atlamasından bile rahatsız olduğum için her an her saniye cihazın yağ gibi akmasını istiyorum, bunu yapabilen sadece iPhone ve Nexus ailesi var. Bu cihaz beni memnun eder mi yoksa xperia sp daha mı uygun?(özellikle led şeride bayıldım ama cihaz fazla kalın ve ağır geldi. iPhone 4S imden ağır olduğu için soğumuştum ama led şerit bunları kapatıyor)
    Konunun yanlış yerde olduğunu düşünebilirsiniz ama burada özellikle nexusla ilgili bilgi almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: PsychicPower

Beyler yakın zamanda telefon alacağım, Nexus 4 incelemesinde sesin orta seviye olduğu söylendi. En çok orada takıldım. Benim için cihazın kulaklığa verdiği ses çok önemli. Multimedya özellikleri de zira öyle, gerçekten vaktimi geçirebileceğim eğlenceli bir cihaz arıyorum. Safkan android olduğundan özelleştirme yaparak bu konuyu biraz kapatırım ama dediğim gibi ses çok önemli. Oyun oynamayı pek sevmem. En ufak bir frame atlamasından bile rahatsız olduğum için her an her saniye cihazın yağ gibi akmasını istiyorum, bunu yapabilen sadece iPhone ve Nexus ailesi var. Bu cihaz beni memnun eder mi yoksa xperia sp daha mı uygun?(özellikle led şeride bayıldım ama cihaz fazla kalın ve ağır geldi. iPhone 4S imden ağır olduğu için soğumuştum ama led şerit bunları kapatıyor)
    Konunun yanlış yerde olduğunu düşünebilirsiniz ama burada özellikle nexusla ilgili bilgi almak istiyorum.

nexus multimedya cihazı değil dostum ne yazıkki belki romlarla uğraşırsan ortaya birşeyler çıkabilir.müzik çok önemli diyorsan bi htcye bak derim ama one xte wifi sorunları flan olabiliyormuş tam bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceqa

quote:

Beyler yakın zamanda telefon alacağım, Nexus 4 incelemesinde sesin orta seviye olduğu söylendi. En çok orada takıldım. Benim için cihazın kulaklığa verdiği ses çok önemli. Multimedya özellikleri de zira öyle, gerçekten vaktimi geçirebileceğim eğlenceli bir cihaz arıyorum. Safkan android olduğundan özelleştirme yaparak bu konuyu biraz kapatırım ama dediğim gibi ses çok önemli. Oyun oynamayı pek sevmem. En ufak bir frame atlamasından bile rahatsız olduğum için her an her saniye cihazın yağ gibi akmasını istiyorum, bunu yapabilen sadece iPhone ve Nexus ailesi var. Bu cihaz beni memnun eder mi yoksa xperia sp daha mı uygun?(özellikle led şeride bayıldım ama cihaz fazla kalın ve ağır geldi. iPhone 4S imden ağır olduğu için soğumuştum ama led şerit bunları kapatıyor)

nexus multimedya cihazı değil dostum ne yazıkki belki romlarla uğraşırsan ortaya birşeyler çıkabilir.müzik çok önemli diyorsan bi htcye bak derim ama one xte wifi sorunları flan olabiliyormuş tam bilmiyorum.

Hocam elimde One X var zaten Sony de multimedyada iddialı, SP'ye bayıldım ama gidip bir Nexus denediğimde o yağ gibi akıcılık beni benden aldı. iPhone inanılmaz akıcı olsa da çok sade, basit olması çok bunaltıyor.

• kulaklık sesi için n4 inceleyebileceğin bir magazaya git, htc veya sonynin amiral gemilerinden biriyle şarkı dinle sonra n4 aynı şarkıyı dinle
    n4te kulaklık sesi çok garip şekilde, yazılımıyla oynamış sanırsam google
    ses kısıktayken ses kaliteli, yükseltince boguyo (kulaklıgım senheiser cx300-2)
    lakin kernelle sesi yükseltip cihazdan kısınca ses yüksek ve net oluyor
    böyle kullanmaya devam ederken xda'dan ses mod kurdum ve şuan ses bana göre muazzam oldu, elimde belki başka cihaz olsa ona göre vasat diyebilirim ama yok, stock halinden kat kat iyi oldu
    google keylime 5.0 gelince yazılımı olması gerektiği şekline döndürceğine inanıyorum, google telefonu yazılımla kısıyor çünkü nexus en iyisi olsa diğer cihazları kim alacak :)
  • quote:

quote:

quote:

Hocam elimde One X var zaten Sony de multimedyada iddialı, SP'ye bayıldım ama gidip bir Nexus denediğimde o yağ gibi akıcılık beni benden aldı. iPhone inanılmaz akıcı olsa da çok sade, basit olması çok bunaltıyor.

haha neden satıyorsun one xi ? bende nexus alıyordum vazgeçtim one alıcak gibiyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

haha neden satıyorsun one xi ? bende nexus alıyordum vazgeçtim one alıcak gibiyim

Yok hocam satmıyorum Wifi sorunu olan cihazlardandı, ben garantiye vermek yerine biraz test cihazı haline getirdimHatta bir gün wifi anteniyle uğraşırken aradaki 2 iletken bölümü de kırmıştım, yapışkan hamur ve iletken teller kullanarak sorunsuz cihazlardan çok daha iyi hale getirmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

kulaklık sesi için n4 inceleyebileceğin bir magazaya git, htc veya sonynin amiral gemilerinden biriyle şarkı dinle sonra n4 aynı şarkıyı dinle
    n4te kulaklık sesi çok garip şekilde, yazılımıyla oynamış sanırsam google
    ses kısıktayken ses kaliteli, yükseltince boguyo (kulaklıgım senheiser cx300-2)
    lakin kernelle sesi yükseltip cihazdan kısınca ses yüksek ve net oluyor
    böyle kullanmaya devam ederken xda'dan ses mod kurdum ve şuan ses bana göre muazzam oldu, elimde belki başka cihaz olsa ona göre vasat diyebilirim ama yok, stock halinden kat kat iyi oldu
    google keylime 5.0 gelince yazılımı olması gerektiği şekline döndürceğine inanıyorum, google telefonu yazılımla kısıyor çünkü nexus en iyisi olsa diğer cihazları kim alacak :)

Hocam ben de özellikle saf android olduğundan çok rahat rom-kernel değiştirebileceğim, sistemde oturmamışlık hissetmeyeceğim bir telefon olduğu için istiyorum. Diğer üreticilerde arayüz sistemden kopuk ve aşırı derecede yapay bir parça gibi çalışıyordu. İlerledikçe gitgide düzeltiyorlar bunu ama sorun hala yok değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ses içinse ALMAYIN. ( kutuda kulaklık bile yok adam gibi )

ayrıca hafızası sabit , nasıl multimedia cihazı olacak ?

otg desteği de yok

rom / güncelleme ve ucuza 4 çekirdek + adreno 320 sahibi olursunuz ancak.

düşerse kaçak xperia z bakarsınız....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

ses içinse ALMAYIN. ( kutuda kulaklık bile yok adam gibi )

otg desteği de yok

Hocam zaten ben de zaten ses ve multimedya için almıyorum, yağ gibi akıcılık, saf android ve nexusun avantajları için alıyorum ama ses ve multimedya beni düşündürüyor diyorum. Xperia SP'yi de düşünüyorum. Xperia Z ye verecek param olsa One alırım derdim ama orada da kararsız kalırım ben

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

ses içinse ALMAYIN. ( kutuda kulaklık bile yok adam gibi )

otg desteği de yok

Hocam zaten ben de zaten ses ve multimedya için almıyorum, yağ gibi akıcılık, saf android ve nexusun avantajları için alıyorum ama ses ve multimedya beni düşündürüyor diyorum. Xperia SP'yi de düşünüyorum. Xperia Z ye verecek param olsa One alırım derdim ama orada da kararsız kalırım ben

" Benim için cihazın kulaklığa verdiği ses çok önemli. Multimedya özellikleri de zira öyle, gerçekten vaktimi geçirebileceğim eğlenceli bir cihaz arıyorum. Safkan android olduğundan özelleştirme yaparak bu konuyu biraz kapatırım ama dediğim gibi ses çok önemli. Oyun oynamayı pek sevmem "

Bu ifadenizden ben yazdıklarımı anladım

Multimedia için cihazın kutu içinden çıkan kapasitesi / orjinal rom ile gelen özellikleri ve sizin custom rom takip etmem beceriniz önemli.

16gb cihazın 13,5 GB ını kullanabilirsiniz ve root / rom cihazı garanti dışı bırakıyor. Ayrıca şuanda pil süresi , ısınma gibi ( güncelleme geldi diyorlar ) kısa vadeli sorunlar var.

cihazın fiyatı düşme eğiliminde ( vatana bilgisayar 1.259TL den sattı ) ve 1 haftalık / 1 aylık nexus 4 16gb DH forumda 1.100TL den alıcı buluyor.

• quote:

Xperia Z al multimedia olarak çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Donanimi en iyi cihaz degil sadece gpu cpu ve ram i var bunu dusunerek al. Muhtesem ses kamera pil omru ve isinmayan bir telefon bekliyorsan nexus 4 e bakma ama benim gibi amerikadan 450 dolara mal etme imkanin varsada kacirma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 31 Mart 2013; 12:52:23 >
  • quote:

6-7 ay daha one x'le devam edin, motorola x phone'u bekleyin o zaman, nexus'la eşzamanlı güncelleme alacak ek olarak kendine has arayüzü olacak
  • quote:

htc one al sen bak phonedog vs yapmış adam akıcı diye nexus 4. adam one'ı daha akıcı bulmuş ya da biraz daha bekle sonbaharda adreno 330lar çıkar

• nexus çok beğeniyorum güncelleme durumunu fakat elinize alın o tuşlar ekranın içinde olmamalıymış çok büyük bir tasarım hatası boş bırakılan siyah yere kapasitif tuşlar koyulsa 10 numara olurmuş bu yüzden almayın. One x zaten artık alınmaz htc yazılım yok samsung plastik sony xperia z donanımsal açıdan düşük :D yani piyasada alınacak telefon yok :D Motorola x phone için para biriktirmeye başladım bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron66

nexus çok beğeniyorum güncelleme durumunu fakat elinize alın o tuşlar ekranın içinde olmamalıymış çok büyük bir tasarım hatası boş bırakılan siyah yere kapasitif tuşlar koyulsa 10 numara olurmuş bu yüzden almayın. One x zaten artık alınmaz htc yazılım yok samsung plastik sony xperia z donanımsal açıdan düşük :D yani piyasada alınacak telefon yok :D Motorola x phone için para biriktirmeye başladım bile

Hocam ne yaptınız Zaten ONE X e sahibim ve ONE al diyorlar. Xperia Z ye oyun dışında donanımı düşük diyorsan Olmayan bir cihaz için para biriktirmek ne kadar mantıklı tartışılır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron66

nexus çok beğeniyorum güncelleme durumunu fakat elinize alın o tuşlar ekranın içinde olmamalıymış çok büyük bir tasarım hatası boş bırakılan siyah yere kapasitif tuşlar koyulsa 10 numara olurmuş bu yüzden almayın. One x zaten artık alınmaz htc yazılım yok samsung plastik sony xperia z donanımsal açıdan düşük :D yani piyasada alınacak telefon yok :D Motorola x phone için para biriktirmeye başladım bile

Hocam ne yaptınız Zaten ONE X e sahibim ve ONE al diyorlar. Xperia Z ye oyun dışında donanımı düşük diyorsan Olmayan bir cihaz için para biriktirmek ne kadar mantıklı tartışılır

hocam ben olayı kendi açımdan ele aldım açıkcasıa htc one çok bomba aliminyum kasa felanda zaten bir htc kullanıcısıyım sensetion xe jb vermedikleri gün ben sildim htcyi.One kasa felan müthiş size kalmış tamamen.Htc şarz konusunda hep başımı ağırıttı benim acelem yok xe ile takılıyorum x phone gelicek hocam ama o kadar abartılı olmayacak gorilla glas 3 snap dragoon 600 720 p ekran boyutu ortaya karışık 2 gb ram olucak su geçirmez vsvs olur heralde.Bide 4000 MAH GELİRSE.dÜŞÜNMEYE GEREK KALMAZ.KİM ŞUAN ŞARZIM BİTMEYECEK KORKUSUYLA DOLAŞIYO? EKRANINI PARLAK KULLANABİLİYO ?

• quote:

quote:

htc one al sen bak phonedog vs yapmış adam akıcı diye nexus 4. adam one'ı daha akıcı bulmuş ya da biraz daha bekle sonbaharda adreno 330lar çıkar

ONE pek düşünmüyorum elimde ONE X var ve satmayacağım. Ona da Sense 5.0 gelecek zaten. Xperia Z su geçirmezliği kullanabileceğim çok güzel alanlar olduğunu farkettim. Arayüz tasarım desen hepsi hoşuma gidiyor. Oyun da oynamıyorum, sanırım bana en çok Xperia Z uyacak

• quote:

quote:

quote:

ONE pek düşünmüyorum elimde ONE X var ve satmayacağım. Ona da Sense 5.0 gelecek zaten. Xperia Z su geçirmezliği kullanabileceğim çok güzel alanlar olduğunu farkettim. Arayüz tasarım desen hepsi hoşuma gidiyor. Oyun da oynamıyorum, sanırım bana en çok Xperia Z uyacak

xperia z de güzel telefon

• quote:

Ses'e önem veriyorsan HTC almanı tavsiye ederim çünkü beats Audio'nun %50 lik kısmını HTC satın aldı. Nexus genellikle Geliştirici telefonu olarak geçer genellikle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.