Şimdi Ara

Nextstar YE-18500 HD+Plus mı? Jameson JS-3003 HD-PVR mı? Kara Vermedim.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
20.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albani

Sedat ML aslında oldukça iyi sayılır! her ne kadar Atlanta ve bir kaç diğer çakma marka cihazla aynı olsada(Çin den aynı yer çıkışlı bunlar)
    ML daha iyi,ben kısa izlemiştim fluluk dışında pek bir falso görememiştim! CS işinde ise alet uçuyordu yaw!!

Bir çok kişiye aldırdım,ama bana dönen tek bir kişi henüz olmadı belliki herkes memnun!
    Fiyatıda çok iyi,performansına göre tabiki!

Jameson için zaten daha öncede yazdım sanırım biliyorsun kafamda hep bir "acaba" vardı çünkü ben öncelikle Firmayı hiç tutmadım!!!
    böyle cihazlar içinde mecbursun onların eline bakmaya!!
    Hakan ilede olan onların diyaloğuda pek olumlu geçmedi v.s

Elde ilk baktığımız kapıt üstü verilerdi ve bazı diğer şeyler ama ben yinede böyle "çakma markalara" acaba diye yaklaşırım ve bunada
    öyle yaklaştım!!

Fiyatıda son derece ucuz olunca ben yinede "acaba" dedim ama görüyorumki bu cihazda hikaye gibi olacak!

++
    Sedat sen en iyisi "Opticum" getirt,en azından karşında adam gibi muhatap firma olur
    Ayrıca bu cihaz ML den daha ucuz!!!
    Hatta 2 tane bile getirtebilirsin bende atar bir odaya kullanırım bunu
    Sen Fuara mutlaka git bir ara,sanırım bu GLOBO cular yine gelmiş olabilirler!!!sadece oraya uğrasan yeter kardeş!

Aslında kafamda Hakan daki Technisat var,hadi parasınıda geçtim ama CS işi yok yaw
    Diablo CAM işi ise bize çok zor ve Hakan bile henüz tam stabiliteyi sağlıyamadı,ülen amma zormuş,yok kıyacaktım paraya
    aynen bu cihaza yazılacaktım! CAS3+DiabloWIFI yide İzmir de birisinden bulmuştum,onuda alacaktım ama bu iş
    bize göre çok zor,ben basit zannediyordum ama öyle değil yada işin tam mantığını Hakan da çözemedi,çüzülürde bizler gibler
    için en doğru cihaz bu MARKA Alman cihazları

Not;bu arada bizim Serverde sanırım sukoyverdi

CAN++

Can ağbi merhaba jameson için hakan bey görüntüsü ML den daha iyi olduğunu bu cihazı denememi
    istiyor bende bir görelim bakalım dedim ama göremedik alet bozuk çıktı.
    Fuara gidecektim vazgeçtim bizim işyerinden arkadaşlar gittiler pek bir şey yokmuş.
    Recevier olarak Vu+ ve atalanta bunun dışında isimsiz bir iki marka cihaz olduğunu söylediler.
    Diğer ürünler ıvır zıvır, elenbi kablo siviç vs aparatlar varmış bende gitmekten vazgeçtim.
    Zaten jamesonu beğenmessem 2 alternatif kalıyor Opticum ve ML den birisini tercih edeceğim.
    Tecnisatı bende çok beğenmeme rağmen bizim gibi acemilerin kullanacağı cihaz değil.
    CS işi çok meşekkatli ve zahmetli bende vazgeçtim tecniat sevdasından.
    Abi serverler genelde sıkıntılı DT den dolayı senin serverin çoğundan iyi.
    Kal sağlıcakla.

• Opticum 9600HD TS Prima;bizim bahsettiğimiz cihaz! (TS olmasada olur,bu sadece Karasal yayınlar için DVB-T Tuneri olan modelidir)

€ 120/130 gibi fiyatı vardır Almanya da

++
  • Sedat selamlar

Demekki FUAR da artık hikaye oldu

-Opticum/ML arasında tercih kesinlikle Opticum olur kardeş,ML yi boşver o zaman,üstelik Almanya fiyatıda beleş sayılır!
    bizde dandik teneke kutularına bir dünya para çekiyorlar!

-Jameson işi bence sakat,bunlardan gördüğüm kadarıyla bir cacik olmaz(en azından manzara bugün için böyle)

-Technisat çok çok ayrı bir cihaz ama sadece FTA olarak iş görür bizde ve o zamanda değmez o parasına!
    Diablo işi bana hala çok zor geliyor!
    Ancak acele etmemek gerekiyor ve Hakan bu işin tam mnatığını/çalışmasını çözerse o zaman devreye böyle çok kaliteli
    cihazlar girebilir!

-Bizim Server da su koyverdi Sedat,sanırım Hakan bahsetmiştir!
    Astra/Hotbird oldukça vasat hale geldi,stabilite iyi değil v.s yenisini bulmak farz oldu gari

CAN

• şöyle bir soru soralım.. paylaşımı,media oynatmayı,servis destegini bir kenara bırakırsak düzgün bir sd ve hd performansı ve fiyat avantajı varsa ki fiyat avantajlı gözüküyor görüntü kalitesi de vasat degilse bu ürün alınır mı...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

şöyle bir soru soralım.. paylaşımı,media oynatmayı,servis destegini bir kenara bırakırsak
    düzgün bir sd ve hd performansı ve fiyat avantajı varsa ki fiyat avantajlı gözüküyor
    görüntü kalitesi de vasat degilse bu ürün alınır mı...?

Görüntü kalitesinin iyi olduğu, sayın @de-ka'nın testiyle ortaya çıktı. İlgilinin mesajlarına
    göz atabilirsiniz.
  • serkan abi şimdi ben oto müzik sistemleri ile ugraştıgım için ( jameson ürünleride satıyoruz ) bu ürünü biraz daha uygun fiyata alabilirim sanırım..yarın toptancım gelecek bir soracagım bakalım.. eger görüntü kalitesi de düzgünse alayım deneyeyim..suan kullandıgım botech 106 yavaş yavaş gidici gözüküyor..onun yerine düşünüyorum da
  • Birisi TF'de bu cihazın ekran görüntülerini koymuş. Fiyatına göre gayet iyi bir cihaz. Dün bimeksten kampanyalı lg 42lv5500 tv aldım jameson js3003'ün fiyatna 280 lira dedi internette kdv indirimi var kargo dahil 242 liraya geliyor. Arada 40 lira fark var yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Birisi TF'de bu cihazın ekran görüntülerini koymuş. Fiyatına göre gayet iyi bir cihaz. Dün bimeksten kampanyalı lg 42lv5500 tv aldım jameson js3003'ün fiyatna 280 lira dedi internette kdv indirimi var kargo dahil 242 liraya geliyor. Arada 40 lira fark var yani.

yanlız yine burada mı okudum hatırlayamadım ama bimeks netten satış yaptıgı ürünler ufak tefek defolu çıkıyormuş..lütfen dikkat..tabii bu bir söylenti ama dikkat etmek de fayda var..
  • Ben de okudum. Şu an internetten alıp almama konusunda kararsızım. Arada fazla fark olmasaydı mağazadan alacaktım ama 40 lira az bir fark değil.
  • quote:

serkan abi şimdi ben oto müzik sistemleri ile ugraştıgım için ( jameson ürünleride satıyoruz ) bu ürünü biraz daha uygun fiyata alabilirim sanırım..yarın toptancım gelecek bir soracagım bakalım.. eger görüntü kalitesi de düzgünse alayım deneyeyim..suan kullandıgım botech 106 yavaş yavaş gidici gözüküyor..onun yerine düşünüyorum da

Anlıyorum.

Bu cihazı iade edebilme koşulu ile alınız.

Gözlemlerinizi bekliyorum. özellikle görüntü kalitesi konusunda kanaatinizi bekliyorum.

Forumda kanaatine güvendiğim arkadaşlardan biride sizsiniz.

Eğer bu cihazda görüntü kalitesi iyi ise, millet çamur gibi görüntü sunan ALI, NXP, NEC,
    CSM işlemcili cihazlardan kurtulur.

Saygılar, sevgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

serkan abi şimdi ben oto müzik sistemleri ile ugraştıgım için ( jameson ürünleride satıyoruz ) bu ürünü biraz daha uygun fiyata alabilirim sanırım..yarın toptancım gelecek bir soracagım bakalım.. eger görüntü kalitesi de düzgünse alayım deneyeyim..suan kullandıgım botech 106 yavaş yavaş gidici gözüküyor..onun yerine düşünüyorum da

Anlıyorum.

Bu cihazı iade edebilme koşulu ile alınız.

Gözlemlerinizi bekliyorum. özellikle görüntü kalitesi konusunda kanaatinizi bekliyorum.

Forumda kanaatine güvendiğim arkadaşlardan biride sizsiniz.

Eğer bu cihazda görüntü kalitesi iyi ise, millet çamur gibi görüntü sunan ALI, NXP, NEC,
    CSM işlemcili cihazlardan kurtulur.

Saygılar, sevgiler.

teşekkürler abicim.. evet iade işinde kesinlikle bir sıkıntı olmaz.. ben yarın siparişimi geçersem perşembe ye kadar elime ulaşır..istanbul da havalar da yagışlı pazar günü oturur uzun uzun incelerim artık ürünü...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Birisi TF'de bu cihazın ekran görüntülerini koymuş. Fiyatına göre gayet iyi bir cihaz. Dün bimeksten kampanyalı lg 42lv5500 tv aldım jameson js3003'ün fiyatna 280 lira dedi internette kdv indirimi var kargo dahil 242 liraya geliyor. Arada 40 lira fark var yani.

yanlız yine burada mı okudum hatırlayamadım ama bimeks netten satış yaptıgı ürünler ufak tefek defolu çıkıyormuş..lütfen dikkat..tabii bu bir söylenti ama dikkat etmek de fayda var..

Söylenti değil gerçek benim başıma geldi cihazı cuma ünü kargoyla geri gönderdim.bu akşam telefonla
    müşteri hizmetlerini aradım yeni ürün temin sürecinde dediler,
    2,3 gün içinde yeni cihaz gönderecekler beklemedeyim.
    Kolay gelsin.

• Ben de cihazla ilgili yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Eğer görüntü kalitesi iyiyse, 350 lira verip korax almak yerine bu cihazı alırım
  • Evet arkadaşlar Merhaba diyeyim öncelikle;

ve yorum yaparak bizleri olumlu yada olumsuz eleştiren tüm üyelere teşekkürler.

:) Hakan beyin görüşüp ağırdan aldığını kastettiğiniz heriflerden biri benim. :) Bu arada bu söylemi hoşuma gittiği için yazıyorum.

Siteye bugün üye oldum, bir kaç kez buradan diyalog kurmaya çalıştık nasip bugüne imiş, Hakan beyden dün aldığım mail ile bugün buradayım.

Arkadaşlar ürünün tanıtımı için ağırdan aldığımız tam doğru bir yorum değil, şunu söylemeliyim ki bu sektörde okadar bilmiş bu işin içinde olduğunu söyleyenler varki herkesi dinlemeye zaman yetmiyor.

Evet bazı arkadaşlar JAMESON markası için çöplük yorumları yapmışlar, bugün burada sizlere bu yorumlar için gerekçeli sebepler sormak için burada değilim, bunlar olur her marka için konuşulur bizde kabul edebiliriz bunları, ama kabul edemediğimiz bir gerçek var bizim ürünümüzü piyasada daha iyi tanınsın birilerine para verelimde bizi yazssın bizi övsün diye bir kaygımız yok, evet bu işe evvelden firmam birkaç kez girmiş ve acemiliklerden dolayı çekilmek zorunda kalmıştır, fazla uzatmadan tekrarlıyorum ürünümüzün kalitesi konusunda bir kaygımız yok.

Gelelim ürünün teknik özellik ve fiyat noktasına.

Şunun bilincindeyiz bu tarz ürün piyasada çok ve dili yanmış cebi yanmış çok tüketici var.

FULL HD kavramında herkes kutusuna birşeyler yazmış bunu gördük, biliyoruz.

Amacımız ürünün lansmanı için nekadar reklam yaparsak yapalım elde etmeye çalıştığımız tepkiyi görebilmek için alınabilirliğini sağlayacak en etken madde fiyatı olmalıydı, bunun için ürünün reklam maaliyetlerini kaldırarak piyasada yavaş yavaş ses getirmesini beklemek daha mantıklıydı ve bu süreç tahmin ettiğimizden de erken oldu.

Dolayısı ile ürünün fiyatı her nekadar bize karlı olmasada ki bu bir tedarikçi için en zor olanıdır.

Kalite denince daha önceki gün Kore deki çözüm ortağımız ve mühendisleri ile yakın zamanda enigma2 tabanlı yeni ürünümüz hakkında Türkiye deki ofisimizde bir toplantı yaptık, bu arada linux tabanlı bir ürününde hazırlıklarını buaradan paylaşmış olduk.

Ürünün kart dizaynı tamamen Kore mühendisliğidir ve bunu hangi Kore liye gösterseniz hemen farkeder. Genel olarak kasa için söylenecek fazla bir söz yok tasarıma gelince biz herhangi bir markanın değil, o herhangi bir marka Kore deki çözüm ortağımıza ait olan tasarımı Çin de taklit ettirmiştir. Bu demek oluyorki bu ürünün Hivion, IClass markasının Türkiye adı JAMESON dur. Çözüm ortağımız bu konuda hepiniz tanıdığı bu iki markanın üreticisidir. Piyasada bizim dışımızda gördüğünüz benzer kasa tasarımları taklit kasalardır bunun içinde kendimizi fazla kasmıyoruz.

Ürünün kasası, kapağı bunların kalitesi ile ilgili olan kısımlara aman aman bir yatırım yapmadık, aksi halde bizden bu fiyatlara bir ürün sunmamızda beklenemezdi.

Ürünün kalitesi elektronik donanımı ve yazılımı ile kıyaslandığında ki bunun için ciddi bir maaliyeti var, bu fiyat ederinin çok altındadır ki gördüğüm kadarı ile herkes bilincinde,

kumandası için özelliğine göre oldukça başarılı bir kumanda ve kullandıkça kolay kullanılabilir bir kumanda olduğuna inanıyoruz

CCCam ve diğer paylaşım sistemleri hakkında bahsetmek gerekirse ürünün CCCam ile ilgili genel bir sorunu yoktur, yanlızca bağlatı kopması ve tekrar bağlantının sağlanması süresi 15 sn dir bu yüzden bir yazılım çalışması halen devam etmektedir. 7 sn gibi bir süreye çekmeyi başarabileceğimizi tahmin ediyoruz.

sunucu ayarları kumanda haricinde usb üzerinde bir config file ile de yapılabilmektedir. ürünün MKV dosyalarında DTS mix problemi giderilmiştir uzun boyutlu 12-20 GB MKV lerde donma yaşıyoruz video chipset üreticisi ile birlikte yazılımda bir çalışma başlamıştır, kısacası arkadaşlar JAMESON da yeni bir döneme bu ürün ile girmiş bulunmaktayız ve ürünün tüm yazılım desteği biz burada olduğumuz sürece verilecektir ki bu destek olmadan burada var olmanın neredeyse imkansız olduğunu herkse bilir.

Ürün kullanılıyor ve her geçen gün yorumlar ve sorunlar tarafımıza fazlası ile iletiliyor. Şu sıralar BİMEKS kampanya yaptı ve daha uygun satıyor bu bizim dışımızda BİMEKS satış politikası ile alakalı ki biz bunu son kullanıcı adına olumlu bulduk amam inanın BİMEKS nerdeyse hiç kar etmiyor.

Bu böyle devam edecekmi keşke edebilse fiyatı konusunda reklama harcıyacağımız rakam bitince elbette bir yükseliş olacak bahsettiğim gibi reklamı fiyatı, bu ürünlerden anlayanlar için şaşırtıcı bir rakam anlamaynlar için teneke jameson :)

Şirketin yazılım mühendsiyim sormak istedğiniz sorular var ise buradan cevap verebilirim sizlere.

Bu arada Hakan bey bizden test için ürünü ücretsizmi talep ediyorsunuz bunu pazarlama departmanındaki arkadaşlar anlayamamış, eğer öyle ise bu imkansız çünkü bunun için yazmızın başında da belirtiğimiz gibi bu tanıtımı bayilerimize sağladık ve ellerinde numune ürün kaldımı bilemiyorum.

Son olarak önceki gün kü toplantıdan sonra Ekim 2011 yazılımı hazır bugün yarın web sitemizde yayında olacak herkese teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: jameson_

Evet arkadaşlar Merhaba diyeyim öncelikle;

ve yorum yaparak bizleri olumlu yada olumsuz eleştiren tüm üyelere teşekkürler.

:) Hakan beyin görüşüp ağırdan aldığını kastettiğiniz heriflerden biri benim. :) Bu arada bu söylemi hoşuma gittiği için yazıyorum.

Siteye bugün üye oldum, bir kaç kez buradan diyalog kurmaya çalıştık nasip bugüne imiş, Hakan beyden dün aldığım mail ile bugün buradayım.

Arkadaşlar ürünün tanıtımı için ağırdan aldığımız tam doğru bir yorum değil, şunu söylemeliyim ki bu sektörde okadar bilmiş bu işin içinde olduğunu söyleyenler varki herkesi dinlemeye zaman yetmiyor.

Evet bazı arkadaşlar JAMESON markası için çöplük yorumları yapmışlar, bugün burada sizlere bu yorumlar için gerekçeli sebepler sormak için burada değilim, bunlar olur her marka için konuşulur bizde kabul edebiliriz bunları, ama kabul edemediğimiz bir gerçek var bizim ürünümüzü piyasada daha iyi tanınsın birilerine para verelimde bizi yazssın bizi övsün diye bir kaygımız yok, evet bu işe evvelden firmam birkaç kez girmiş ve acemiliklerden dolayı çekilmek zorunda kalmıştır, fazla uzatmadan tekrarlıyorum ürünümüzün kalitesi konusunda bir kaygımız yok.

Gelelim ürünün teknik özellik ve fiyat noktasına.

Şunun bilincindeyiz bu tarz ürün piyasada çok ve dili yanmış cebi yanmış çok tüketici var.

FULL HD kavramında herkes kutusuna birşeyler yazmış bunu gördük, biliyoruz.

Amacımız ürünün lansmanı için nekadar reklam yaparsak yapalım elde etmeye çalıştığımız tepkiyi görebilmek için alınabilirliğini sağlayacak en etken madde fiyatı olmalıydı, bunun için ürünün reklam maaliyetlerini kaldırarak piyasada yavaş yavaş ses getirmesini beklemek daha mantıklıydı ve bu süreç tahmin ettiğimizden de erken oldu.

Dolayısı ile ürünün fiyatı her nekadar bize karlı olmasada ki bu bir tedarikçi için en zor olanıdır.

Kalite denince daha önceki gün Kore deki çözüm ortağımız ve mühendisleri ile yakın zamanda enigma2 tabanlı yeni ürünümüz hakkında Türkiye deki ofisimizde bir toplantı yaptık, bu arada linux tabanlı bir ürününde hazırlıklarını buaradan paylaşmış olduk.

Ürünün kart dizaynı tamamen Kore mühendisliğidir ve bunu hangi Kore liye gösterseniz hemen farkeder. Genel olarak kasa için söylenecek fazla bir söz yok tasarıma gelince biz herhangi bir markanın değil, o herhangi bir marka Kore deki çözüm ortağımıza ait olan tasarımı Çin de taklit ettirmiştir. Bu demek oluyorki bu ürünün Hivion, IClass markasının Türkiye adı JAMESON dur. Çözüm ortağımız bu konuda hepiniz tanıdığı bu iki markanın üreticisidir. Piyasada bizim dışımızda gördüğünüz benzer kasa tasarımları taklit kasalardır bunun içinde kendimizi fazla kasmıyoruz.

Ürünün kasası, kapağı bunların kalitesi ile ilgili olan kısımlara aman aman bir yatırım yapmadık, aksi halde bizden bu fiyatlara bir ürün sunmamızda beklenemezdi.

Ürünün kalitesi elektronik donanımı ve yazılımı ile kıyaslandığında ki bunun için ciddi bir maaliyeti var, bu fiyat ederinin çok altındadır ki gördüğüm kadarı ile herkes bilincinde,

kumandası için özelliğine göre oldukça başarılı bir kumanda ve kullandıkça kolay kullanılabilir bir kumanda olduğuna inanıyoruz

CCCam ve diğer paylaşım sistemleri hakkında bahsetmek gerekirse ürünün CCCam ile ilgili genel bir sorunu yoktur, yanlızca bağlatı kopması ve tekrar bağlantının sağlanması süresi 15 sn dir bu yüzden bir yazılım çalışması halen devam etmektedir. 7 sn gibi bir süreye çekmeyi başarabileceğimizi tahmin ediyoruz.

sunucu ayarları kumanda haricinde usb üzerinde bir config file ile de yapılabilmektedir. ürünün MKV dosyalarında DTS mix problemi giderilmiştir uzun boyutlu 12-20 GB MKV lerde donma yaşıyoruz video chipset üreticisi ile birlikte yazılımda bir çalışma başlamıştır, kısacası arkadaşlar JAMESON da yeni bir döneme bu ürün ile girmiş bulunmaktayız ve ürünün tüm yazılım desteği biz burada olduğumuz sürece verilecektir ki bu destek olmadan burada var olmanın neredeyse imkansız olduğunu herkse bilir.

Ürün kullanılıyor ve her geçen gün yorumlar ve sorunlar tarafımıza fazlası ile iletiliyor. Şu sıralar BİMEKS kampanya yaptı ve daha uygun satıyor bu bizim dışımızda BİMEKS satış politikası ile alakalı ki biz bunu son kullanıcı adına olumlu bulduk amam inanın BİMEKS nerdeyse hiç kar etmiyor.

Bu böyle devam edecekmi keşke edebilse fiyatı konusunda reklama harcıyacağımız rakam bitince elbette bir yükseliş olacak bahsettiğim gibi reklamı fiyatı, bu ürünlerden anlayanlar için şaşırtıcı bir rakam anlamaynlar için teneke jameson :)

Şirketin yazılım mühendsiyim sormak istedğiniz sorular var ise buradan cevap verebilirim sizlere.

Bu arada Hakan bey bizden test için ürünü ücretsizmi talep ediyorsunuz bunu pazarlama departmanındaki arkadaşlar anlayamamış, eğer öyle ise bu imkansız çünkü bunun için yazmızın başında da belirtiğimiz gibi bu tanıtımı bayilerimize sağladık ve ellerinde numune ürün kaldımı bilemiyorum.

Son olarak önceki gün kü toplantıdan sonra Ekim 2011 yazılımı hazır bugün yarın web sitemizde yayında olacak herkese teşekkürler.

Selamlar,

Bu mesaj ilk mesajınız olduğu için, bu defaya mahsus, silme yada düzeltme yapmıyorum.

Firmanızın idari konuları ve forum harici kişilerin arasında kurulan dialoglar forumu ve
    üyelerini ilgilendirmez. (Örnek olsun diye alıntıda işaretledim.)

Bundan sonraki mesajlarınızda teknik ayrıntılar ile garanti koşullarına ilişkin sorulara yanıt
    vermeniz temennisiyle...

Saygılar, sevgiler.

• Bazı belirsizliklerin giderilmesinde katkıda bulunmanız, dahası ilgililerin karşısına muhattap olarak çıkmanız oldukça önemli, en azından ürünün sahipsiz olmadığını gösterir, bence ayrı bir başlık açıp ürünü anlatıp, o başlıkdan soruları alsanız olası bir kargaşadan kurtarmış olursunuz.
  • Sn de-ka beyin önerisi bence güzel.Uygulanırsa daha işlevsel olacağı kesin.Bide sn jameson'un açıklamasına göre linux cihaz cıkacakmış.İnşAllah görüntü kalitesi açısından uygun konfigirasyonda bi cihaz çıkarırlarda js 3003 den daha çok ses getirir bizde yurtdışından getirmenin yollarını aramayız.Çalışmalarında başarılar diliyorum.
  • Arkadaşlar teşekkürler bunun için forumunuzu kullanmaya gayret göstereceğiz, ama bizim şuanda full hd cihazlarımız ile ilgili bir web sitesi kurma çalışmamız var elimizden gelen tüm detay ve desteği bu site üzerinden vermeyi planlıyoruz resmi sitenin uzantısı olacak bu sitede sadece jameson full hd ürünlerin yazılımsal ve donanımlsal desteği verilecektir.

Ama dilerseniz bu ürün için bir başlık açılır ve tarafımıza yetkisi verilir ise ürünün hakkında ki paylaşımlara tek noktadan yazabiliriz.

Ayrıca dipnot: Üründeki gömülü paylaşımı forumda eleştiren üyeler için şunu söylemeliyim, bizim bu gömülü sunucudaki amacımız ürünün satış desteğine teknik anlamda katkı sağlamaktı, daha sadesi bu paylaşımlar cccam sorunlarını ileten bayilere müşterilere bu hizmeti aldıkları server sorunlarını ürüne yansıtmalarının önüne geçmek içindi, bize mal olmasının önüne geçmekti, evet gündemde gömülü sunucu için biraz daha kanal sayısı artırmayı düşünüyorum ama amaç açtığı kanalları satmak değil, bu bugün var yarın yok bizim için ürünün cccam desteği herzaman var bu böyle bilinmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: jameson_

Arkadaşlar teşekkürler bunun için forumunuzu kullanmaya gayret göstereceğiz, ama bizim şuanda full hd cihazlarımız ile ilgili bir web sitesi kurma çalışmamız var elimizden gelen tüm detay ve desteği bu site üzerinden vermeyi planlıyoruz resmi sitenin uzantısı olacak bu sitede sadece jameson full hd ürünlerin yazılımsal ve donanımlsal desteği verilecektir.

Ama dilerseniz bu ürün için bir başlık açılır ve tarafımıza yetkisi verilir ise ürünün hakkında ki paylaşımlara tek noktadan yazabiliriz.

Ayrıca dipnot: Üründeki gömülü paylaşımı forumda eleştiren üyeler için şunu söylemeliyim, bizim bu gömülü sunucudaki amacımız ürünün satış desteğine teknik anlamda katkı sağlamaktı, daha sadesi bu paylaşımlar cccam sorunlarını ileten bayilere müşterilere bu hizmeti aldıkları server sorunlarını ürüne yansıtmalarının önüne geçmek içindi, bize mal olmasının önüne geçmekti, evet gündemde gömülü sunucu için biraz daha kanal sayısı artırmayı düşünüyorum ama amaç açtığı kanalları satmak değil, bu bugün var yarın yok bizim için ürünün cccam desteği herzaman var bu böyle bilinmeli.

Hocam siz FAQ içerikli başlığınızı açınız.

Forum açısından mesajlaşmada yönetimsel bir sorun olursa, buradan yardım ederiz.

* Firma reklamı olmamalı !

* Sadece ürün tanıtılmalıdır !

* Devam eden mesajlaşmalarda, üyelerin sorunlarına çözüm, sorularına yanıt verilmelidir.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sedat selamlar

Demekki FUAR da artık hikaye oldu

-Opticum/ML arasında tercih kesinlikle Opticum olur kardeş,ML yi boşver o zaman,üstelik Almanya fiyatıda beleş sayılır!
    bizde dandik teneke kutularına bir dünya para çekiyorlar!

-Jameson işi bence sakat,bunlardan gördüğüm kadarıyla bir cacik olmaz(en azından manzara bugün için böyle)

-Technisat çok çok ayrı bir cihaz ama sadece FTA olarak iş görür bizde ve o zamanda değmez o parasına!
    Diablo işi bana hala çok zor geliyor!
    Ancak acele etmemek gerekiyor ve Hakan bu işin tam mnatığını/çalışmasını çözerse o zaman devreye böyle çok kaliteli
    cihazlar girebilir!

-Bizim Server da su koyverdi Sedat,sanırım Hakan bahsetmiştir!
    Astra/Hotbird oldukça vasat hale geldi,stabilite iyi değil v.s yenisini bulmak farz oldu gari

CAN

Jameson JS-3003 denediniz mi? sayın albani

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.