Şimdi Ara

Nextstar YE-18500 HD+Plus mı? Jameson JS-3003 HD-PVR mı? Kara Vermedim.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
20.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

Her ne kadar yorumlarınız, Sunny14** STi işlemcili, Jameson 3003 de umutlu bir cihaz ve ikisi de ucuz olsa da,
    ikisi de yeni cihaz ve gerektiginde bilgi-kullanıcı vb bulmak zor olur diye düşünerekten bolca denenmiş olan,

Atlanta hdbox veya 18500hd Plus almayı düşünüyorum (18500hd daha once kullandım)
    bilgi bol olur yani ))

Yanlış hatırlarmıyorsam;
    Atlanta için işlemci tipi nedeniyle flu SD görüntülerinden bahsetmiştiniz.
    18500HDplus için ise Sd'de scale sorunlarının halledildigini, ama bindirme sorunlarının devam ettiginden bahsetmiştiniz.

ikisi arasında kıyas yapsak hangisi daha iyi SD performansı sunar sizce?

Valla her iki cihazıda test etmiş biri olarak, al birini, vur ötekine derim. İşlemci yönünden !
    Yoksa ürün olmuş marka ve ciahzlara sözüm yok. Kısaca motor vasat.

off beni yine kararsızlık krizine soktunuz

kardeşime alıcam da, anlamaz bu işlerden sorun cıkarsa,

1- sunny adı hediye için pek iyi durmuyo kaldı ki cccam yok,
    2- jameson da yeni cihaz kullananlar olsun fw si otursun yerine vs..
    3- next 18500hdplus ve kullanımı basit ve bol bilgibulunabilen atlantaya da yukardaki cümleyi sarfettiniz.

4- dm800 HD SE sim2.1
    bu herseyiyle ok görünüyor ama, karışık diyorlar, kardeşime fazla gelir mi ki
    ilgili ( hatta orjinal) image'i yukleyip,ccca mserverını ayarlayıp, kanallarını da bulup kumandayı kardeşime versem, sonra bir daha ugrasmak zorunda kalmaz ama degil mi sonucta? :/

veya başka tavsiye? öncelik SD kalitesi, sonra stabil cccam ve hd yayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 7 Ekim 2011; 14:08:10 >

• Bimeks nette satılan ürünlerinde "Web'e Özel" ibaresi bulunuyorsa teşhir ya da ufak defolu ürünler yolluyor bilginiz olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

off beni yine kararsızlık krizine soktunuz

kardeşime alıcam da, anlamaz bu işlerden sorun cıkarsa,

1- sunny adı hediye için pek iyi durmuyo kaldı ki cccam yok,
    2- jameson da yeni cihaz kullananlar olsun fw si otursun yerine vs..
    3- next 18500hdplus ve kullanımı basit ve bol bilgibulunabilen atlantaya da yukardaki cümleyi sarfettiniz.

4- dm800 HD SE sim2.1
    bu herseyiyle ok görünüyor ama, karışık diyorlar, kardeşime fazla gelir mi ki
    ilgili ( hatta orjinal) image'i yukleyip,ccca mserverını ayarlayıp, kanallarını da bulup kumandayı kardeşime versem, sonra bir daha ugrasmak zorunda kalmaz ama degil mi sonucta? :/

veya başka tavsiye? öncelik SD kalitesi, sonra stabil cccam ve hd yayın.

Stabil cccam için kesinlikle Dreambox'lar yada enigma image çalıştıran cihazlardan
    edinmelisiniz.

Diğer sorduklarınız subjektif değerlendirmeye açık hususlardır. Bu nedenle birşey
    yazmamın bir anlamı olmaz.

Kolay gelsin.

• cccam da problem olmıcağını bilsem alıcam o yonden çekiniyorum bu üründen
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonntini

cccam da problem olmıcağını bilsem alıcam o yonden çekiniyorum bu üründen

Cccam kullanımı sizin için öncelikliyse, bu cihazı kesinlikle almayınız.

Bu cihazı olduğu gibi özgün yazılımla çalışan diğer marka cihazlarda da, cccam'ı aynı
    kapsamda değerlendirmelisiniz !...
  • atlanta modelleri gibi düzgün çalışırmı yani yoksa gidip para bulup klon dream800hd alıcam lcd aldık pc den başka birşey izleyemiyorum alıcı yok diye:)
  • Özgün = orijinal, yani kendine özgü...

Özgün yazılımlıların hepsinde Cccam şöyle yada böyle aksak işlemektedir. Atlanta'da
    özgün yazılımlıdır.
  • tamamdır ozaman ben bu cihazı kullananların yorumlarını bekliyim ona göre alıyım cihazı şöyle güzel bir inceleme yaparlarsa fikir açısından iyi olur bence.
  • 3004 modelinin bilgilerini koymuşlar ama 3003 ile ilgili birşey yazmamışlar.

Jameson JS-3004 http://www.jameson.com.tr/haberler#/haberler/

İşlemci : 2 Adet 32 bit MIPS 270/300MHz

Video İşlemci : 1080P@60fps via HDMI1.3 & 5 video DACs

Flash Bellek : 4 MByte (32 Mbit)

DDR2 Ram : 256x2 MB
  • 4 MB. flash bellek kapasitesi ile segment altı bir ürünmüş ! Zira HD cihazlarda, giriş seviyesi
    8 MB.tan başlamaktadır.

Zamanında forumda ALI çipset'liler için bu hususu çeşitli başlıklarda dile getirdim. Aman
    dikkat edin. Yazılım gelişimi çok kısa sürede tıkanır kalır, segment altı ürünlerdir diye...
    Şimdi tıkanıp kaldılar. Kullanıcıları biraz daha yolabilirmiyiz ümidiyle, 8 MB. modellerini
    çıkarmaya başladılar ama nafile...

Bu cihazın görüntüsü kaliteli olsada, millet yazılımına filan bakmayıp alsa.
  • dediğiniz gibi dikkat etmek lazım üstad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonntini

3004 modelinin bilgilerini koymuşlar ama 3003 ile ilgili birşey yazmamışlar.

Jameson JS-3004 http://www.jameson.com.tr/haberler#/haberler/

İşlemci : 2 Adet 32 bit MIPS 270/300MHz

Video İşlemci : 1080P@60fps via HDMI1.3 & 5 video DACs

Flash Bellek : 4 MByte (32 Mbit)

DDR2 Ram : 256x2 MB

Sitesinde tutarsızlık var sanırım. 3003 için verilen Eylül 2011 yazılımı 4,95 mb yer kaplıyor. Bu yazılım 3004e de uyuyor galiba.

• Bilgi tutarsızlığı olduğu doğru, çünkü,bazı bilgiler eksik veya yanlış, bende merkezi sisteme uyum konusunda aradığım bilgiyi bulamamıştım, meğerse varmış,Eylül yazılımıda 4.95 mb olduğuna göre flash belleğin 4 olması mantıksız ki bu durumda 8 olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de-ka -- 7 Ekim 2011; 22:13:56 >
  • yokmu alıp kullanan bu cihazdan hala:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: de-ka

Bilgi tutarsızlığı olduğu doğru, çünkü,bazı bilgiler eksik veya yanlış, bende merkezi sisteme uyum konusunda aradığım bilgiyi bulamamıştım, meğerse varmış,Eylül yazılımıda 4.95 mb olduğuna göre flash belleğin 4 olması mantıksız ki bu durumda 8 olsa gerek.

Hocam sana acele etme demiştim

-Firma hikaye gibi duruyor ve böyle firma ile iş tutulmaz!

-Şimdilik elde tek somut kullanıcı bilgisi,Hakan dan geldi,haftaya da Sedat tan gelecektir,
    ben gerisine pek inanmam(şayet tanımıyorsam o kişiyi!!)

Hakan görüntüyü bayağı beğendi,örnekleme olarakta Medialink ten daha iyi dedi!

-Bu Jameson işi olmazsa sen o zaman direk Opticum a yazıl(bir şekilde getirt)çünkü
    F/P olarak en mantıklısı o,hemde direk Globo(Polonya)ile muhatap oluyorsun,diğer cihazlarda
    yok Satıcının ağzına bak yok bilmem nereye bildirdik yok Koreliler bakacak v.s gibi abuk işler!

-Aslında Coolstream de olabilir,buda ucuz sayılır Almanya da ve bunların üstelik Sitesi bile var,
    destek süper bunlarda,yaw bizimkiler aracı,hiç bir şeyden haberleri yok,habire piyasaya
    Receiver çıkarsınlar,TR yi Receiver çöplüğüne çevirdi bu çakallar

++

• arkadaşlar yeri mi bilmiyorum ancak ben de ekonomik ve performanslı bir ürün arayışı içindeyim, benim de aklımda next 18500 vardı ancak şu an itibariyle vazgeçme durumunda gibiyim. Şuan Digimaster HD-5000 modeli kafama takıldı bu konuda yorum alabilirmiyim.

http://www.goldmaster.com.tr/Urun_Detay.aspx?q=1092

bu arada yarın cebit deyim ve umarım yeni ve iyi ürünlerle tanışma fırsatı bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sedat kardeş,geçmiş olsun,umarın en kısa zamanda değişim gerçekleşir+

ülen ne iştir yaw,hala bu netten satışlarda işin "ahlaki" boyutunu öğrenemedik ve çok açıkki
    çakallar arızalı veya teşhir v.s mal göndermişler!!

-Sedat biliyorsun,Hakan bu Firma ile test cihaz konusunda bir kaf defa görüşmüştü ama heriflerden bir icraat gelmedi nedense!
    sonra Hakan da başka yerden aldı o akrabası için ve elimizdeki tek olumlu yada "güvenilir" kaynakta kendisi

-Firma konusunda daha öncede yazmıştım;bana henüz hiç güven vermiyor yada herifler bu işi bilmiyor yada acemiler yada
    önemsemiyorlar v.s v.s!!

-Tek artısı,cihazdaki bir takım özellkler+resim kalitesinin oldukça iyi olması vede "fiyatı"!! bunun haricinde "kapalı kutu" misali!!

++

Bu arada bu kabil "çakma marka" cihazlar piyasada çok vardır,birbirinin aynı(aslında aynı üreticiden çıkan cihazlardır bunlar)
    bas markanı sal piyassaya misali
    Yukarıda Sn.tonntini de yazmış "Silvermax" ile aynı diye,bu şekilde Arap Ülkelerinde/Avrupada da elbette aynısı farklı
    çakma markalarda var tabiki!!

++

Sn.gimmeluck

Çok satılırsa,çok alınırsa çok bilgi olur v.s işleri pek doğru değildir!
    TF/DH de bir sürü haybeci/fake/satıcı v.s malları gazlıyorlar yaw bilgi derken bilgi kirliliği vardır!

Kaldıki NEXT yada Atlanta nın cihazları hikaye;özellikle Next!
    Ayrıca "bilgi" diye olan şudur(genelde);birisi alır "süper" der;ülen memlekette süper tanımına girecek bizim piyasada
    herhangi bir cihaz yokki nesi süper oluyor bir diğeri alır cihaz anında çizer!! dandik der!
    Ama bu arada yüzlerce kişide bu çerçevede yazar v.s
    Yada cihaz piyasaya girer ve birileri anında "süper" der;ülen ne zaman aldın-kullandın da süper yaptın cihazı!

Bu tantana senelerdir TF/DH de aynen böyledir!

Ama 3-5 kişi yazsın ve bu kişileri bilelim-tanıyalım vede güvenilir olsun bize yeter!

Eyvallah

CAN+

Sağol can ağbi teşekkürler.
    Cihazı dün kargoyla geri yolladım. yanınada iyi dileklerimi bildiren kısa bir mektup yazdım.
    Yazdıklarımı okuduklarında belkide bana yeni cihaz bile göndermeyebilirler
    Abi bunlarda iş ahlakı diye bir şey kalmamış, cihazın görüntü kalitesini bende merak ediyorum.
    Bir göreyim yeter firma seninde belirttiğin gibi hikaye destek de pek yok .
    ben bu cihazı medialink ile mukayese edeceğim medialinke göre bariz bir üstünlüğü varsa tercih
    edeceğim yoksa aynen geri postalayacağım.
    Selamlar.

• Sedat ML aslında oldukça iyi sayılır! her ne kadar Atlanta ve bir kaç diğer çakma marka cihazla aynı olsada(Çin den aynı yer çıkışlı bunlar)
    ML daha iyi,ben kısa izlemiştim fluluk dışında pek bir falso görememiştim! CS işinde ise alet uçuyordu yaw!!

Bir çok kişiye aldırdım,ama bana dönen tek bir kişi henüz olmadı belliki herkes memnun!
    Fiyatıda çok iyi,performansına göre tabiki!

Jameson için zaten daha öncede yazdım sanırım biliyorsun kafamda hep bir "acaba" vardı çünkü ben öncelikle Firmayı hiç tutmadım!!!
    böyle cihazlar içinde mecbursun onların eline bakmaya!!
    Hakan ilede olan onların diyaloğuda pek olumlu geçmedi v.s

Elde ilk baktığımız kapıt üstü verilerdi ve bazı diğer şeyler ama ben yinede böyle "çakma markalara" acaba diye yaklaşırım ve bunada
    öyle yaklaştım!!

Fiyatıda son derece ucuz olunca ben yinede "acaba" dedim ama görüyorumki bu cihazda hikaye gibi olacak!

++
    Sedat sen en iyisi "Opticum" getirt,en azından karşında adam gibi muhatap firma olur
    Ayrıca bu cihaz ML den daha ucuz!!!
    Hatta 2 tane bile getirtebilirsin bende atar bir odaya kullanırım bunu
    Sen Fuara mutlaka git bir ara,sanırım bu GLOBO cular yine gelmiş olabilirler!!!sadece oraya uğrasan yeter kardeş!

Aslında kafamda Hakan daki Technisat var,hadi parasınıda geçtim ama CS işi yok yaw
    Diablo CAM işi ise bize çok zor ve Hakan bile henüz tam stabiliteyi sağlıyamadı,ülen amma zormuş,yok kıyacaktım paraya
    aynen bu cihaza yazılacaktım! CAS3+DiabloWIFI yide İzmir de birisinden bulmuştum,onuda alacaktım ama bu iş
    bize göre çok zor,ben basit zannediyordum ama öyle değil yada işin tam mantığını Hakan da çözemedi,çüzülürde bizler gibler
    için en doğru cihaz bu MARKA Alman cihazları

Not;bu arada bizim Serverde sanırım sukoyverdi

CAN++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 8 Ekim 2011; 14:29:59 >

• BU opticum kaç lira oluyor ona göre tanıdık var almanyada bir sorayım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: de-ka

Bilgi tutarsızlığı olduğu doğru, çünkü,bazı bilgiler eksik veya yanlış, bende merkezi sisteme uyum konusunda aradığım bilgiyi bulamamıştım, meğerse varmış,Eylül yazılımıda 4.95 mb olduğuna göre flash belleğin 4 olması mantıksız ki bu durumda 8 olsa gerek.

Hocam sana acele etme demiştim

-Firma hikaye gibi duruyor ve böyle firma ile iş tutulmaz!

-Şimdilik elde tek somut kullanıcı bilgisi,Hakan dan geldi,haftaya da Sedat tan gelecektir,
    ben gerisine pek inanmam(şayet tanımıyorsam o kişiyi!!)

Hakan görüntüyü bayağı beğendi,örnekleme olarakta Medialink ten daha iyi dedi!

-Bu Jameson işi olmazsa sen o zaman direk Opticum a yazıl(bir şekilde getirt)çünkü
    F/P olarak en mantıklısı o,hemde direk Globo(Polonya)ile muhatap oluyorsun,diğer cihazlarda
    yok Satıcının ağzına bak yok bilmem nereye bildirdik yok Koreliler bakacak v.s gibi abuk işler!

-Aslında Coolstream de olabilir,buda ucuz sayılır Almanya da ve bunların üstelik Sitesi bile var,
    destek süper bunlarda,yaw bizimkiler aracı,hiç bir şeyden haberleri yok,habire piyasaya
    Receiver çıkarsınlar,TR yi Receiver çöplüğüne çevirdi bu çakallar

++

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.