Şimdi Ara

Next Ye-2000 Super X Plus İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uydu konusunda çok yeniyim uyduyu pc ye bağlaya bildim ama şu sorunlarım var

1- Kanal düzenlemesi nasıl yapacağım pc de

2- En güncel yazılımlar nedir ne işe yarar nerden öğrenirim

3- En güncel key dosyaları hangisi ne işe yarar

4- Uydunun en son firmware hangisidir nerden bulurum ne gibi iyileştirmeler yapılmıştır bu sürümünde

Yardımlarınız için şimdiden sağolun

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Turkeyforumdan takip et bence, en güncel yazılımlar ve bilgiler orada oluyor.

Medeniyet dediğin açmaksa bedeni,
    çöldeki bedevi senden medeni...

Yay gibi eğri olsam elde tutarlar beni...
    Ok gibi doğru olsam yabana atarlar beni...

Sakın KVK Avcılar servisine gidipte sağlam cihazınızı harap şekilde almayın!
  • Yoldaş cevapın için saol ama oraya girdiğim zaman kafam allak bullak oluyor
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.