Bildirim
Huawei Watch GT 6 Pro almak için 5 neden!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
huawei almamak için neden çoktur almak için pek yok, watch 4 var 2 sene oldu ,harmony os 3 ile çıktı 4 ü aldı tek bir büyük güncelleme yani ve işlemci olarak çıkan yeni modellerinden daha iyi e simli bir cihaz , harmony os 6 çıkacak 5i bile getirmediler 10 gün şarj gidiyor olabilir ancak yeni özellikler gelmedikten sonra anlamsız o paraları vermek, 7 yıl güncelleme sözü verenle aynı fiyata satıyorlar mağaza uygulama desen zaten yok. 1 tane saatim olsun pili uzun gitsin diye alıyorsanız alın ama onun dışında bir şey beklemeyin, onda da watch d2 öneririm en azından ilerde de tansiyon ölçersiniz
-
Android, özellikle de Samsung telefonlardaki Android Uygulamaları uyumluluğu hakkında hiç bir bilgi yok "HALA". Geçen özellikler de zaten 5 Pro'dan biliniyor.
-
Alarm senkronu yok, takvim senkronu yarım, bildirim senkronu yarım, mesaj cevaplama senkronu yarım...
+'lar
- Pil
- Sensörler
- Ekran kalitesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 7 Ekim 2025; 11:41:45 >
-
bir saat sadece cihaz değil aynı zamanda bir aksesuar. şık olmalı. huawei bunu fazlası ile başarıyor. piyasadaki en şık saatleri yapıyor.metal seviyorsanız metal,klasik , örgü ne herkese hitap etmiş. tasarımcılarını takdir etmemek elde değil.bir saatte isteyebileceğiniz işlevsellikde zaten fazlası ile var. ben 3 seridir kullanıyorum. tek sıkıntı tema sayfasında kendinizi durduramıyorsunuz. o kadar güzel temalar varki:) o güzel bu güzel derken bir hobiye dönüştü tema almak
-
GT5 kullanıyorum, memnunum, şimdi değil de belki seneye 7 pro alabilirim.
-
Samsung watch dan geçmiş bir GT3 pro kullanıcısı olarak yorumlarsak çok şık ama pahalı bir saat.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler