Şimdi Ara

Huawei Watch GT 6 Pro almak için 5 neden!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Huawei markası akıllı saat konusunda gerçekten oldukça istekli. Özellikle her yeni modelde gerçek anlamda hem daha şık tasarımlar hem de daha da gelişmiş sağlık ve spor özellikleri görüyoruz. Bu videomuzun konuğu olan Huawei Watch GT 6 Pro modeli de markanın yeni akıllı saatlerinden ve dolu dolu özelliklere sahip. Sizler yeni Huawei Watch GT 6 Pro hakkında neler düşünüyorsunuz?

• huawei almamak için neden çoktur almak için pek yok, watch 4 var 2 sene oldu ,harmony os 3 ile çıktı 4 ü aldı tek bir büyük güncelleme yani ve işlemci olarak çıkan yeni modellerinden daha iyi e simli bir cihaz , harmony os 6 çıkacak 5i bile getirmediler 10 gün şarj gidiyor olabilir ancak yeni özellikler gelmedikten sonra anlamsız o paraları vermek, 7 yıl güncelleme sözü verenle aynı fiyata satıyorlar mağaza uygulama desen zaten yok. 1 tane saatim olsun pili uzun gitsin diye alıyorsanız alın ama onun dışında bir şey beklemeyin, onda da watch d2 öneririm en azından ilerde de tansiyon ölçersiniz

• Android, özellikle de Samsung telefonlardaki Android Uygulamaları uyumluluğu hakkında hiç bir bilgi yok "HALA". Geçen özellikler de zaten 5 Pro'dan biliniyor.

• Alarm senkronu yok, takvim senkronu yarım, bildirim senkronu yarım, mesaj cevaplama senkronu yarım...
    +'lar
    - Pil
    - Sensörler
    - Ekran kalitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 7 Ekim 2025; 11:41:45 >
  • bir saat sadece cihaz değil aynı zamanda bir aksesuar. şık olmalı. huawei bunu fazlası ile başarıyor. piyasadaki en şık saatleri yapıyor.metal seviyorsanız metal,klasik , örgü ne herkese hitap etmiş. tasarımcılarını takdir etmemek elde değil.bir saatte isteyebileceğiniz işlevsellikde zaten fazlası ile var. ben 3 seridir kullanıyorum. tek sıkıntı tema sayfasında kendinizi durduramıyorsunuz. o kadar güzel temalar varki:) o güzel bu güzel derken bir hobiye dönüştü tema almak

• GT5 kullanıyorum, memnunum, şimdi değil de belki seneye 7 pro alabilirim.

• Samsung watch dan geçmiş bir GT3 pro kullanıcısı olarak yorumlarsak çok şık ama pahalı bir saat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.