Şimdi Ara

Next 'ten 2013 Model YE-G 5015 ve YE-G 5055 (AtlasVI, 256MB DDR3,1Ghz,Oto On/Off) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
428
Cevap
5
Favori
38.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne yazdığımı ben bile anlamadım doğrusu şöyle olacak; Merhaba
    arkadaşlar next 5035 cihazım var navigasyon açıkken şarjı çok az gidiyor normalmidir, birde navigasyon açıkken müziklere erişemiyorum seçili müzik dosyası yok diye hata veriyor yardımcı olabilirmisiniz
    Paylaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzblues

ne yazdığımı ben bile anlamadım doğrusu şöyle olacak; Merhaba
    arkadaşlar next 5035 cihazım var navigasyon açıkken şarjı çok az gidiyor normalmidir, birde navigasyon açıkken müziklere erişemiyorum seçili müzik dosyası yok diye hata veriyor yardımcı olabilirmisiniz
    Paylaş

Şarjı çok az gidiyor derken ne kadar mesela?Ayrıca bu cihazlar araç içi devamlı şarja takılı kullanılacağı düşünülerek üretildiği için uzun şarj süreleri olmaz.Cihazda müzikleri mp3 adında klasör oluşturup direk içine atın bu klasörün içinde başka klasör olmasın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İmkansız kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ilk navigasyon deneyimim olduğu için bilgi sahibi değilim o zaman şarjı normal, mp3 leri dediğiniz şekilde düzenlicem
  • Arkadaşlar, pranha nitro sınırsız güncellemeli gps im vardı. 3 yıldır kullanıyordum. Geçen gün batarya şişmiş ve dokunmariği çatlattı. Artık kullanılamaz halde. Şimdi yeni almak istiyorum. Next 5015 almaya niyetlendim. Fakat igo 8 e alıştım şimdi, igo primo nasıl, memnunmusınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jazzblues J kullanıcısına yanıt
    dostum müzik dosyası içinde mp3 dosyası atıp bütün mp3leri buraya atıyorum
  • Bende navigasyon cihazı arayışı içerisindeyim.. Next cihazlarda trafik bilgi sistemi sağlıklı çalışıyor mu acaba? İstanbul için soruyorum şehir içinde kullanılacak.. Biraz araştırdım ama güncel yorumları pek bulamadım.. Başka cihaz markası vs. de olabilir Mp3, bluetooth vs. gerek yok o özellikler araçta var zaten bana navigasyon özelliği iyi olan cihaz lazım TBS olayı sağlıklı çalışıyorsa alırken öyle almakta fayda var tabii ama eğer çalışması sıkıntı ise gerek yok İstanbul da yolları ezberledik sayılır artık neresi açık neresi kapalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrio

Bende navigasyon cihazı arayışı içerisindeyim.. Next cihazlarda trafik bilgi sistemi sağlıklı çalışıyor mu acaba? İstanbul için soruyorum şehir içinde kullanılacak.. Biraz araştırdım ama güncel yorumları pek bulamadım.. Başka cihaz markası vs. de olabilir Mp3, bluetooth vs. gerek yok o özellikler araçta var zaten bana navigasyon özelliği iyi olan cihaz lazım TBS olayı sağlıklı çalışıyorsa alırken öyle almakta fayda var tabii ama eğer çalışması sıkıntı ise gerek yok İstanbul da yolları ezberledik sayılır artık neresi açık neresi kapalı

Gayet güzel çalışıyor,cihazların hızından dolayıda en rahat çalışma sağlayanlar Next'ler zaten malum 1000mhz Atlas6 işlemci ve 256mb ddr3 ram var cihazlarda,tavsiye ederim

• NEXT YE-G 5015 ya da NEXT YE-G 5055 alacağım ikisi arasındaki tek fark trafik bilgi sistemi ve biraz kasa farkı demişler..

5015 in fiyatı 180 TL, TBS anteni 80 TL yani 260 TL yapıyor..
    5055 ise 300 TL..

ikisi arasındaki tek fark gerçekten sadece trafik bilgi sistemi mi yoksa başka farklar var mı? 5055 neden pahalı?
  • Trafik bilgi sisteminin benim cihazım da olup olmadığını nasıl öğrene bilirim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Trafik bilgi sisteminin benim cihazım da olup olmadığını nasıl öğrene bilirim,

Next cihazların 5xx modellerinin tamamı trafik bilgi sistemi uyumlu.Sadece verileri alabilmek için TBS aparatı olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Trafik bilgi sisteminin benim cihazım da olup olmadığını nasıl öğrene bilirim,

Next cihazların 5xx modellerinin tamamı trafik bilgi sistemi uyumlu.Sadece verileri alabilmek için TBS aparatı olması lazım.

Üstat benim navigasyonum araç multimedia cihazı, ürün bu,

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/navigold-lf6218f-ford-multinedya-dvd-tv-bt-usb-64901432

Cihazda windows c.e işletim sistemi var, başarsoft haritası kullanıyor igo programı çalıştırıyor, dediğin aparatı bu teype bağlamak münkün mü ve yahut ne yapabiliriz TBS kullanmak için

• konu next konusu cihaz marka model de yazmamışsınız o cihaza TBS desteği olduğunu sanmıyorum
  • quote:

konu next konusu cihaz marka model de yazmamışsınız o cihaza TBS desteği olduğunu sanmıyorum

Valla ürün bu üstat, kapalı bir kutu,

Ürün modeli bu NAVİGOLD LF6218F, dediğim gibi windows ce kullanıyor igo programı içerisinde de başarsoft haritası yüklü, birde araç camına yapıştırdığım bir aparatı var çocuk eli kadar bir cihaz resmini bulamadım,

• Alip almama arasinda kaldim igo ile primo arasindaki fark ne ki

Birde hepsiden suan alsam cek indirimi ile 155 tl ye gelcek 50 tl de cek kazancm alinabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresefe

evet o kablo olayı resmen tasarım faciası
    ben üstten yani tutucunun üstünden dolaştırarak aşağı indiriyorum yoksa alete giriş yaptığı noktayı çok kasıyor
    ancak üstten dolaştırınca da çakmak girişine düzgün oturmuyor
    yani bunu tasarlayan beyni ayakta alkışlıyorum

Nasıl yani ya ? GPS e sarj baglantısını yandan yapmıyormusunuz ? Tepesinden mi baglanıyor şarjı bunun ? saka dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatismatrix -- 14 Mart 2014; 13:55:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: whatismatrix

quote:

ben üstten yani tutucunun üstünden dolaştırarak aşağı indiriyorum yoksa alete giriş yaptığı noktayı çok kasıyor

Nasıl yani ya ? GPS e sarj baglantısını yandan yapmıyormusunuz ? Tepesinden mi baglanıyor şarjı bunun ? saka dimi ?

Bir parti cihazda yanlış gelmiş şarj cihazını firmaya yollayanların şarj cihazlarını değiştiler.Ben cihazı aldığımdak kutu içeriğinden çıkan kablo bu sorun yok yani

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Ben diyelimli online bir siteden GPS'imi aldım baktım kutu içindeki eski tip şarj direk göndersem değiştirirler herhalde ?
    Bu cakmak cıkısları 5 V 1.5Amper mi acaba ? farklı bir cakmak şarjı baglasamda çalışırmı ?
  • quote:

Ben diyelimli online bir siteden GPS'imi aldım baktım kutu içindeki eski tip şarj direk göndersem değiştirirler herhalde ?
    Bu cakmak cıkısları 5 V 1.5Amper mi acaba ? farklı bir cakmak şarjı baglasamda çalışırmı ?

Tahmin ediyorum değiştirirler evet dediğiniz değerlerde şarj çıkışı var aynısı olursa neden çalışmasın?:)
    5015 ve 5035 i haftasonu mağzada inceledim , 5035 in cercevesi daha iyi (belki uzerindeki plastik koruyucuyu soymuslardır daha net parlak duruyordu) fakat menu rengini begenmedim değişebiliyormu renkler bilmiyorum yani ekranın tamamı aynı ton geldi bana birde çözünürlük hala zayıf tamam hızlı yapmıssın tepkiler guzelde bunu yaptın biraz da çöznürlüğü yükseltseydinde göze biraz daha net gözükseydi ...
  • quote:

quote:

quote:

Bir parti cihazda yanlış gelmiş şarj cihazını firmaya yollayanların şarj cihazlarını değiştiler.Ben cihazı aldığımdak kutu içeriğinden çıkan kablo bu sorun yok yani

ya burada ya kendi forumlarında gördüm şimdi tam hatırlayamadım ama bazı firma temsilcisi arkadaşlar bu durumun bilinçli olduğunu,
    kablonun üstten dolaştırılmasının bilerek tasarlandığını söylüyorlardı
    vay arkadaş :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.