Şimdi Ara

Next 'ten 2013 Model YE-G 5015 ve YE-G 5055 (AtlasVI, 256MB DDR3,1Ghz,Oto On/Off) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
5
Favori
38.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: şansölye

quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Arkadaşlar herkese iyi günler. Ye-g 5015 cihazı satın aldım İmkansız arkadaşımızın tavsiyesiyle. Dün cihazın güncellemelerini yaptım sonrasında da ufak bi test yaptım. Uydu bulması oldukça hızlı geldi bana. Aynı zaman da yanlış yola girerseniz tekrar rota çizmesi de oldukça hızlı. Multimedya özelliklerini kullanmadım henüz. Cam da duruşu da oldukça güzel. TBS(tmc) uyumlu olması da güzel şimdilik kullanmasam da. Olumsuz bulduğum yanlarına gelirsek; ekrana pek alışamadım kalemle kullanmaya :), diğer cihazları bilmiyorum ama şarj biraz çabuk gidiyo gibi geldi belki de normaldir. Özetle parasını hak eden bir cihaz olduğunu düşünüyorum navigasyon alacak arkadaşların bu cihazı da incelemelerinde fayda var. Tavsiyesi ve cihazı aldıktan sonra ki yardımları için Yöneticimize de teşekkür ederim.

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.Ben hiç kalem kullanmıyorum parmakla kullanmak daha kolay

Teşekkürler. Parmak ekran iz bırakıyo diye yoksa kalem kullanmam ben de

İlk zamanlar öyle parmak izi felan takıntılar olur sonrasında boşverir alışırsınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar herkese iyi günler. Ye-g 5015 cihazı satın aldım İmkansız arkadaşımızın tavsiyesiyle. Dün cihazın güncellemelerini yaptım sonrasında da ufak bi test yaptım. Uydu bulması oldukça hızlı geldi bana. Aynı zaman da yanlış yola girerseniz tekrar rota çizmesi de oldukça hızlı. Multimedya özelliklerini kullanmadım henüz. Cam da duruşu da oldukça güzel. TBS(tmc) uyumlu olması da güzel şimdilik kullanmasam da. Olumsuz bulduğum yanlarına gelirsek; ekrana pek alışamadım kalemle kullanmaya :), diğer cihazları bilmiyorum ama şarj biraz çabuk gidiyo gibi geldi belki de normaldir. Özetle parasını hak eden bir cihaz olduğunu düşünüyorum navigasyon alacak arkadaşların bu cihazı da incelemelerinde fayda var. Tavsiyesi ve cihazı aldıktan sonra ki yardımları için Yöneticimize de teşekkür ederim.

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.Ben hiç kalem kullanmıyorum parmakla kullanmak daha kolay

Teşekkürler. Parmak ekran iz bırakıyo diye yoksa kalem kullanmam ben de

İlk zamanlar öyle parmak izi felan takıntılar olur sonrasında boşverir alışırsınız.

Aynen en fazla bi kaç haftası var

• quote:

hayırlı olsun güle güle kullanin. bende bugün yarin almayi düşünüyorum. aklimda 2 model var.. 5015-5035 modelleri.. sizin aldiginizda trafik bilgisi özelliği var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pingu81

quote:

hayırlı olsun güle güle kullanin. bende bugün yarin almayi düşünüyorum. aklimda 2 model var.. 5015-5035 modelleri.. sizin aldiginizda trafik bilgisi özelliği var mi?

Teşekkürler. TBS var ancak anten alıp takmak gerekiyor. Ben henüz ihtiyaç duymadığım için anteni almadım belki ilerde lazım olursa alırım.

• 5015 yada 5035 almayı planlıyorum. Bu cihazlara avrupa yada amerika haritası yüklenebiliyormu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cole Trickle

5015 yada 5035 almayı planlıyorum. Bu cihazlara avrupa yada amerika haritası yüklenebiliyormu acaba?

Evet yüklenebiliyor. İster 1 aylık kiralayabiliyor yada satın alabiliyorsunuz. Kısasüreli seyahatte kiralamak daha ekonomik
  • 5055 modelini ekran parlaklığı yönünde beğendim Geçen hafta Ankara'da inceleme fırsatını bulduğum cihazlardan biriydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 13 Ocak 2014; 20:04:00 >
  • 5015 alarak aranıza katıldım. İlk gözüme çarpan; araç şarj kablosu takılıyken kablo yukarı tavana doğru dönük duruyor ve sonra havada kavis yapıp aşağıya çakmak soketine doğru iniyor. Tasarlayan mühendisi kutluyorum. Belki ufak bir şey ama beni irrite etti... :)

Bu arada çakmak soketine de tam oturmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cole Trickle -- 16 Ocak 2014; 13:44:17 >
  • Cole Trickle kullanıcısına yanıt
    evet o kablo olayı resmen tasarım faciası
    ben üstten yani tutucunun üstünden dolaştırarak aşağı indiriyorum yoksa alete giriş yaptığı noktayı çok kasıyor
    ancak üstten dolaştırınca da çakmak girişine düzgün oturmuyor
    yani bunu tasarlayan beyni ayakta alkışlıyorum
  • HEPSİBURADAN'DAN HEDİYE ÇEKİYLE 5015'İ 158TLYE BENDE ALDIM.GELSİN BAKALIM BİR ÖNCEKİ CİHAZ TELEFUNKENDİ..
  • Merhaba arkadaşlar 5015 modeli ile bende bugün aranıza katıldım.
    @imkansız arkadaşa verdiği bilgiler için teşekkür ederim.
    3 saat şarj sonunda pil doldu be kırmızı ışık söndü. Bende daha fazla şarjda bırakmadım.
    Google map kordinatlarını nasıl girebiliriz? Telefondan naviye aktarım yapma şansımız var mı?
    ikinci olarak daha önce kullandığım navitech marka navigasyon güncellemesi için kurduğum naviextras toolbox ve kullanıcı adımı kullanarak navigasyonu güncelleyebilir miyim?
    Güncel midir? Gerek var mıdır?
    Son olarak radarların yerini gösteren güncel POI leri indirebileceğimiz site ve naviye yükleme yöntemini bilen arkadaşlar var mıdır?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomacco

Merhaba arkadaşlar 5015 modeli ile bende bugün aranıza katıldım.
    3 saat şarj sonunda pil doldu be kırmızı ışık söndü. Bende daha fazla şarjda bırakmadım.
    Google map kordinatlarını nasıl girebiliriz? Telefondan naviye aktarım yapma şansımız var mı?
    ikinci olarak daha önce kullandığım navitech marka navigasyon güncellemesi için kurduğum naviextras toolbox ve kullanıcı adımı kullanarak navigasyonu güncelleyebilir miyim?
    Son olarak radarların yerini gösteren güncel POI leri indirebileceğimiz site ve naviye yükleme yöntemini bilen arkadaşlar var mıdır?
    Teşekkürler.

Koordinat girmek için hedef/diger menüsünde koordinat olması lazım. Hali hazırda kullandığınız toolbox kullanıcı adınızla güncelleme yapabilirsiniz güncelleme yapmanız lazım cihazınızdaki harita sürümü eskidir.

• quote:

quote:

Teşekkürler.

Koordinat girmek için hedef/diger menüsünde koordinat olması lazım. Hali hazırda kullandığınız toolbox kullanıcı adınızla güncelleme yapabilirsiniz güncelleme yapmanız lazım cihazınızdaki harita sürümü eskidir.

Teşekkürler...
    güncellemeyi yaptım. Kordinat kısmına baktım.
    Eski navigasyonda ki favorileri nasıl taşıyabiliriz?
    Birde güncel radar POI leri için bir bilginiz var mı?
    İşim gereği şehirler arası yol çok yapıyorum. Bu nedenle radar önemli...

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Teşekkürler...
    güncellemeyi yaptım. Kordinat kısmına baktım.
    Eski navigasyonda ki favorileri nasıl taşıyabiliriz?
    Birde güncel radar POI leri için bir bilginiz var mı?
    İşim gereği şehirler arası yol çok yapıyorum. Bu nedenle radar önemli...

Favori kayıtları save klasörü içinde user.upoi dosyasında tutulur. Önceki cihazınızda save klasöründe bu dosyayi yeni cihazınızda aynı yere atın favoriler gelir ( bu işlem navitech cihazınız primo yazılım kullanıyorsa geçerlidir)
    Radar dosyasi içın internette K_MURAT speed cam dosyası diye aratın bulursunuz.

• TBS(tmc) özelliğini Ankara veya İstanbulda kullanan arkadaşlar ne derece de memnun bilgi verirlerse çok memnun olurum.
    Boşa anten almamak için soruyorum bu soruyu ..
  • Bu konuda cevap verebilecek deneyimli bir üyemiz yok mu acaba ?
  • auzdil A kullanıcısına yanıt
    TMS (TBS/TMC) özelliğini ben Ankara, İstanbul'da sıklıkla kullanıyorum ama internet üzerinden. Gayet güzel çalışıyor. Ankara Akay Kavşağı, Marşandiz civarı, Tunalı Hilmi, Kızılay vs. civarındaki yoğunluk ve sıkışıklıkları hatasız bildirdi. İstanbul Ümraniye, Üsküdar ve Beylıkdüzündekileri de öyle.
    Ancak cihazım sebebiyle internetten alıyorum veriyi. Burada bir sorun yok.
    RDS üzerinden deneme imkanım olmadı; olan arkadaşlar deneyimlerini yazacaklardır buraya.

"Güncel" derken sizi de cevapsız bırakmış olmayalım
  • Sayın DD52 Admin

Vermiş olduğunuz bilgiler içi çok teşekkür ederim. Aylık data kullanımınız ne kadar oluyor ? illa içine simkart takmak gerekli mi yokca cepten hotspot ile de çalışabiliyormu navigatörünüz?

Ben enişteme 5015 aldım, kendimede 5035 aldım. içinden TBS aparatı çıkmadığı için kendime de enişteme de almayı planlıyorum. Tabiki kullananların önce bir görüşünü almak istedim. Yok aman alma 150 TL yi sokağa atma mı diyecekler yoksa altabi mi diyecekler onu merak ediyorum..

Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzdil

Sayın DD52 Admin

Vermiş olduğunuz bilgiler içi çok teşekkür ederim. Aylık data kullanımınız ne kadar oluyor ? illa içine simkart takmak gerekli mi yokca cepten hotspot ile de çalışabiliyormu navigatörünüz?

Ben enişteme 5015 aldım, kendimede 5035 aldım. içinden TBS aparatı çıkmadığı için kendime de enişteme de almayı planlıyorum. Tabiki kullananların önce bir görüşünü almak istedim. Yok aman alma 150 TL yi sokağa atma mı diyecekler yoksa altabi mi diyecekler onu merak ediyorum..

Selamlar

Bu cihazlarda data gitmez sim kart vs de gerekmiyor veriler radyo sinyalleri olarak ücretsiz gelecek size.
  • Merhaba
    arkadaşlar next 5035 cihazım var mavi açıkken şarkı çok az gidiyor normaldir birde mavi açıkken müziklere yetişemiyorum seçili müzik dosyası yok diye hata veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.