ne yaptıysam ne ettiysem wifi hotspot ayarı bulamadım. bu cihazın olduğu odada sadece ethernet kablosu mevcut wifi pek iyi çekmiyor. bende eski cihazlarda hep tv box ethernet ile bağlayıp ayarlardan hotspot wifi paylaşım yapıyordum cihazdan öyle bağlanıyordum. ama bu cihazda hotspot wifi paylaşma ayarı yok. bir sürü apk uygulamaları denedim bir tanesi bile çalışmadı. fikri olan varmı ? |
NEXT START PRO 4K [ANA KONU] (8. sayfa)

-
-
Emin değilim ama bir şekilde geliştirici seçeneklerini açıp oradan wifi hotspot aramak lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok hocam bulamadım pes ettim router aldım bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende de sorun oldu wifi bağlantısında. normal nextstar 4k tv box ta böyle bir sorun yaşamamıştım. normal kullanımda yada ana sayfada birden bağlantı kopuyor sonra yeniden bağlanıyor yada wifi kısmına girince tekrar bağlanıyor. dediğiniz gibi kırmızı oluyor ışığı. bu sorun nedeniyle iade ettim ürünü
-
bende de sorun oldu wifi bağlantısında. normal nextstar 4k tv box ta böyle bir sorun yaşamamıştım. normal kullanımda yada ana sayfada birden bağlantı kopuyor sonra yeniden bağlanıyor yada wifi kısmına girince tekrar bağlanıyor. dediğiniz gibi kırmızı oluyor ışığı. bu sorun nedeniyle iade ettim ürünü. ayrıca sizinde de modeminiz turkcell modemi mi acaba. ortak 2.4 ve 5ghz kullanıdıg için bu cihazda böyle bieşy mi yaptı bendeki superonline. ayrı 5ghz agınada bagladım yine kopmalar oldu
-
Sorun yaşadığım network SoL altyapısı olan ama modemini benim değiştirdiğim bir network’tü ama sonra cihazı KabloNet olan başka bir network’e aldığımda sorunu sadece ilk taktığımda 1 kere yaptı sonra hiç sorun yaşamadım. O yüzden iade etmedim zaten test için almıştım, ben Homatics Box R 4K Plus kullanıyorum, bu da çalıştığı network’te kullanılacak artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 28 Mart 2025; 12:43:42 >
ürünü nerden aldınız. ben pttavmden almıstım bugün iade ettim ama herhangi bir takip yeri filan göremiyorum. iade işlemi başladı filan yazan bi yer göremedim. iade sonrası da bir kağıt filan vermedi ptt. siz nerden görüyorsunuz iade sürecini.
-
Ben cihazı çoklu Youtube hesabı sıkıntısı yüzünden kullanamıyorum. Youtube profili değişince ana sayfadaki profilim de değişiyor. Bu saçmalığı çözebilirsem kullanacağım. Google TV sorunsalı diye düşünüyorum.
-
görüntü kıyaslaman nasıl homaticse göre
-
Ben o işten bir şey anlamıyorum, bana göre hiç bir fark yok, AISR hangi şartlarda aktif olur o da belli olmadığı için test falan da yapamadım açıkçası…
netflixte hdr bir film aç ikisinde de hemen anlarsın sen anlamıyorsan çoluk çocuğu çağır göster bende tüm aile anladı nvidia shieldden daha iyi olduğunu tvnin kneid uygulmasından bile gzel tv samsung olmasına rağmen
-
Gösterdiğim kimse de anlamadı, artık yanımda değil box.
Xiaomi Tv Box S - Gen 3 çıkmış, bundan iyi midir o?
https://www.mi.com/global/product/xiaomi-tv-box-s-3rd-gen/specs
-
İşlemcisi daha hızlı ve Dolby Vision desteği var Xiaomi’nin artı olarak, Next’in artısı ise ethernet portu. Fiyat belirleyici olur…
Beklenen amlogic s905x5 işlemci yeni nesil görmek lazım görüntü kalitesini s928 gibi olursa ezer geçerquote:
Orijinalden alıntı: arandurXiaomi Tv Box S - Gen 3 çıkmış, bundan iyi midir o?
https://www.mi.com/global/product/xiaomi-tv-box-s-3rd-gen/specs
Geliştirici seçeneklerinden performans modunu açmama rağmen bu cihaz çok yavaş geldi bana arkadaşlar kaçırdığım birşey mi var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende s905x5 onu bekliyorum ama yıl sonuna kadar çıkmaz diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyi bayramlar herkese next firması güncelleme vericekmi bu start 4k ya?
-
2-3 senelik webOS ve GTV televizyonlara bile güncelleme veriyor hala buna neden vermesin?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X