Şimdi Ara

NEXT START PRO 4K [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
35
Favori
28.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu ürün 934'e geliyor tv box 2. nesil 1700 liraya geliyor. Fiyat farkı çok geldiği için bu ürünü aldım geçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanix marka box kullandım 8 sene. Daha iş görüyordu lakin 5g olmadığı için bunu aldım.

Ona bütün uygulamaları yüklüyordum ama buna yüklenmiyor.
    Bunun bir yolu var mı.
    Tv gibi olduğundan çoğu şeyi göstermiyor play strore.
    Bilen biri varsa yardım etsin.

• loras21 L kullanıcısına yanıt
    O cihaz tv arayüzü giydirilmiş Android dir. Bu cihazlar direk orijinal tv box android sürümü ile geliyor. Apk vs yine de kurabilirsiniz. Arayüzde gözükmezler ama. Projectivy launcher gibi bir şey kurarak görebilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba wifi kopma sorunu için ne yüklememiz lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ruhhastasi kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/next-start-pro-4k-yeni-guncelleme-linkli--161557226

• sizler uygulama yüklerken apk olarak mı ekliyorsunuz? Sistem ilegelen uygulamaları nasıl siliyoruz? Google play marketi ana ekrana nasıl getiriyoruz?

• Cihazım teslim edildi. Genel olarak beğenmiş olsam da Android TV arayüzlü Mi TV Stick'ten daha akıcı değil bu cihaz, hatta daha hantal diyebilirim.

Kutudan çıktığı hali ile baya bir takılma oluyordu. Öncelikle yazılım güncelleme yaptım, sonrasında uygulama temizliği yapıp sadece kullanacaklarımı bıraktım. Projectivity launcher ile kullandığımda arayüzdeki takılmaların %80 civarı geçmiş oldu. Sadece google play store'da aşağı yukarı kaydırırken animasyon takılması oluyor onun dışında sorun kalmadı. Video oynatma performansı ise fiyatının hakkını verdiği kısım. 4K HDR videoları hızlandırılmış şekilde, atlama yapmadan oynatabiliyor. Tivimate, Televizo gibi app'ler ile tam uyumlu ve kusursuz akıcılıkta çalışıyor. Harici 2TB HDD ve 1TB SSD taktım sorunsuz şekilde algıladı, HDD içerisindeki 4K Blu-Ray olan, 50 gb üstü video dosyalarını takılmadan oynatabildi. Yazılım güncellemesinden sonra Wi-Fi performansından yana hiçbir sıkıntı yaşamadım. Modem 15 metre ötede ve bu haliyle 100 mbps hızın tamamını kullanabildim. Stream yayınlarda da internet ile alakalı hiçbir sıkıntı yok. Isınma konusunda yapılan testlerde 80 derece üstü sıcaklıkları kolay gören bir cihaz olduğu için bir çözüm düşündüm ama şuan için bulamadım. İçini açıp termal pad, metal plaka eklemek garantiden çıkaracak. Ayrıca ramler 512 mb x 4 modül şeklinde 2 önde 2 arkada konumlandırıldığı için 2 rami soğutsak kalan 2 ram için soğutma bloğu uydurmak daha zor olacaktır. Fan tavsiye etmişler ama ekstra ses olayına karşıyım o yüzden bu şekilde kullanmayı düşünüyorum. Deneyimimi olumlu olumsuz etkileyen bir şey olursa mesajı güncelleyeceğim.

• Cihazın stock romu olan var mı? Cihaz güzel. Fakat stock romu bulamadım. Yazılımı, ayarları vb. geliştirmek için gerekli. Brick edilince stock rom olmazsa sıkıntı olur. Next yetkilileri paylaşabilir mi?

• Bugün whatsapp destek hattından güncelleme linki istedim. Beta android 14 guncellemesi icin link attilar. Bir heyecanla kurulumu yaptım. Cihaz asiri derece yavaşladi ve bir cok hata barindiriyor. Surekli olarak ayarlardan atiyor. Suanda geri downgrade yapamiyorum ve hata aliyorum. Hic bir kaynak bulamadim. Bu gelistirici modunda siyah android reboot ekranina girebiliyorum. Buradan downgrade yapmanim bir yolu var mi?

• Hykr0 kullanıcısına yanıt
    Malesef yeni bir güncelleme beklemek durumundasınız. Bu tip cihazlarda downgrade yapmak çok zor. Belki bir ihtimal servis yapabilir. ( Hiç sanmıyorum )

• Hykr0 kullanıcısına yanıt

Android 14 güncellemesi linkini paylaşabilir misiniz? Nasıl yüklemiştiniz? Cihaz üzerinden yerel güncelleme ile mi yoksa pc üzerinden program ile mi?

• En üst sağdaki source tuşunu nasıl aktif edebiliriz

• bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Tv'nizin CEC özelliği var ise box ayarlarından aktif edebilirsiniz.

• merhaba cihazı mayıs ayında aldık son haftalarda cihazda wifi kopmaya başladı özellikle 5ghz de oluyor 2g de biraz idare ediyor ama kopma oluyor. ayrıca cihazda her programı ve arka planı 0 yaptığım halde 5 program yüklü sadece ağırlaşma var havalar sıcak diye mi yoksa bu sorunun sebebi başka mı

• crashris kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende de aynı sorun vardı gğncelleme yapınca düzeliyor

• Dr_Otis D kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yapınca donuyor falan yazmışlar ama tam sürüm Android 14 güzel çalışıyor mu ki

Kopma sorunu gitti ben memnunum

• Dr_Otis D kullanıcısına yanıt
    Kopmadan çok cihazda yavaşlama donma biraz gıcık ediyor beni

Peki

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.