Şimdi Ara

NEXT START PRO 4K [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
35
Favori
28.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deneyimlikullanıcı D kullanıcısına yanıt

Tenda V12 modem kullanıyorum, daha önce sizinle bu konuyu konuşmuştuk hocam. Next Pro cihazımda güncelleme sonrası bir kez daha kopma yaşamıştım ve iade sürem dolmadan cihazı iade etmiştim. Ancak sonradan çoğu kişinin güncellemeden sonra sorunun düzeldiğini yazdığını görünce, acaba benmi güncellemeyi düzgün yapamadım diye tereddüte düştüm. Başkalarını yanlış yönlendirmemek için eski mesajlarımı da sildim.

Şimdi Amazon’dan 1399 TL’ye Next Pro’yu indirimli görünce tekrar aldım. Cihaz gelince güncellemeyi yapıp yeniden deneyeceğim. Bu arada, sorunun modemle ilgili olduğunu sanmıyorum. Evdeki diğer televizyona bağlı olarak yaklaşık 1.5 yıldır Next’in ilk modelini kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arnold34 kullanıcısına yanıt
    Umarım yaşamazsınız hocam, modeminizin kanal ve mhz ayarları otomatikte bırakmayın, tavsiyem olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

tamamdır hocam teşekkürler dikkate alacağım ürün gelince bir müddet kullanıp emin olduktan sonra yazacağım buraya tekrar

imkan varsa 5ghz bağlanın kanal 36 olsun

2.4ghz olan bant 7

böyle kesilme filan hiç olmuyor diyor ruslar

• Stremio da filmi başlat diyorum ama başlamıyor.

Aynı ağda telefonda hiç sorun yok.

Acaba android box için bir ayar falan mı atlıyorum. Buffer ekranında hiç ilerleme olmadan bekliyor öyle.

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Evet 5ghz kanalı 36 olması daha iyidir fakat 2.4ghz 1, 6 veya 11 olmalıdır hocam kanal yoğunluğuna göre 3'ünden biri seçilmelidir.

Mhz ise 2.4Ghz de 20Mhz
    5G de 40Mhz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyimlikullanıcı -- 9 Temmuz 2025; 17:36:19 >
    Ne olması gerektiği değil önemli olan, belli ki bu cihaz kanal seçiyor, dolayısı ile cihaza özel bir tavsiye yapılmış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam bu arada siz güncelleme öncesi kopma sorunu yaşıyormuydunuz

bende sorun yok rocktek benimkisi ruslar rocktek forumunda önermiş onların da kopuyormuş aynı chipset neticede ama 1.6 veya 11 ilgi alanımda değil belki doğrudur 7nci kanal olmuyorsa olmuyordur

hocam spotifyda şarkı dinleyemiyordum start pro üzerinden kopmalardan dolayı o kadar diyim size

1, 6 ve 11.kanallarda çakışma olmaz o yüzden daha çok tercih edilir hocam genel şartlarda belki bu chipset özel kanal seçebilir .d

Hocam sistem ayarları üzerinden "Hakkında" kısmını atabilir misiniz?

evde değilim dönünce atarım ama ben sorun yaşamıyorum rocktekte sorun yaşayanlar yazmış rus forumunda benim wireless tekrarlayıcı var 5ghz ondan bağlıyım ben

• Genel Wifi Kopma sorunu vb. yaşanan sürüm bilgileri:

NEXT START PRO 4K [ANA KONU]

Güncelleme sonrası bir kaç sorunun düzeltildiği sürüm bilgileri:

NEXT START PRO 4K [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyimlikullanıcı -- 9 Temmuz 2025; 18:38:49 >

• Arkadaşlar bende bugün teslim aldım ürünü. Amazon üzerinden satın aldım. Sizden ricam olmazsa olmaz dediğiniz uygulamalar nedir kullanışlı olan paylaşır mısınız ? dosya yöneticisi, internet tarayıcısı, media player vs. Bu arada kurulumdan sonra prime ,disney üzerinden bi kaç film açtım anlık donmalar oldu sanırım wifi den dolayı oldu. Kablolu kullanacağım için sorun etmedim kablo taktım gayet akıcı oldu.

• Merhabalar, bu ürüne çanak tuner adaptörü eklenip uydu yayınları izlenebiliyor mu?

• Raz3rs kullanıcısına yanıt
    Hayır.

• boras06 kullanıcısına yanıt
    Dosya yöneticisi olarak telefona aktarım vb. için: TV file transfer:
    play.google.com
    TV file transfer - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sm.tvfiletansfer

Web için: BrowseHere:
    play.google.com
    Browser TV Web - BrowseHere - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tcl.browser
    kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyimlikullanıcı -- 11 Temmuz 2025; 11:19:29 >

• cihazın hiç kapanmamasını istiyorum güç ayarlarında 2 ayrı ayar var birini hiç bir zaman yaptım. diğerini hiç bir zaman yaptırmıyor ve cihazı akşamdan açık bırakıyorum sabaha kapanıyor. Eczacıyım nöbetçi eczane gösterimi yapmak istiyorum. içindeki tarayıcıdan nöbetçi eczaneyi gösteren web sayfasını açıp gece boyunca hatta 24 saat açık kalmasını istiyorum. nasıl yaparım

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.