Şimdi Ara

Next Minix HD (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
360.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni aldım 1 hafta oldu kullanıyorum degişik markalardan uydu alıcılarımda oldu philips panel tv ile mükemmel çalışıyor bende digitürk te var ama nexte görüntüler çok net dünya kupası maçlarını bile çok net izledik türksat uydu kanallarını otomatik kendisi düzenliyor şifresini falan anlamam ama iyi cihaz 154 tl teknosadan aldım
  • Next minix hd cool yedek parça lazım
     Next Minix HD

Şu parçayı kaybettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provokatör -- 18 Temmuz 2014; 15:19:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SMYRN1A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar.next minix hd kullanıyorum 2 yıldır,forumda şifresiz kanalların izlendiğini okudum.ne yapmam gerekiyor bilgisi olana ihtiyacım var.
  • Hangi serisini kullanıyorsunuz COOL,BLACK PLUS,İNWİEW vs. bunu cevaplarsanız daha kolay yardım edilebilir.

quote:

şifresiz kanalların izlendiğini okudum
    Şifreli kanallar demek istediniz galiba,şifresizi herkes izliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cunuyil -- 21 Temmuz 2014; 12:29:41 >
  • Bende gittigidiyordan aldım mavi olanını 179 tl + kargo ile.
    Bakalım gelicek bu ara.
  • cunuyil kullanıcısına yanıt
    Cunuyil kardeşim pembe olan kutudan var.selamlar

• merhaba,

ben de Next Minix Black+PLUS modelinden aldım. hepsiburadada kapmanya varmış 99 liraya düşmüş. geldiğinde yorumlarımı yazarım.
  • cunuyil kullanıcısına yanıt
    Next mini emu+biss aktif etme diye araştırın internette detayları bulacaksınız hemen. Cİhazı ethernet ile internetede bağladığınızda bir sürü şifreli kanal aktif oluyor.
  • Provokatör kullanıcısına yanıt
    Başka bir konuda başka bir arkadaş nextburada.com sitesini paylaşmıştı bayağı bir aksesuar yedek parça vs. satılıyor iletişime geçin belki şansınız yaver gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atltpz

Cunuyil kardeşim pembe olan kutudan var.selamlar

Aşağıdaki linkteki yönergeleri takip ediniz.

LİNK
  • 2 yıldır kullanıyormuşsun ama elindeki nimetten haberin yokmuş sanırım ;) MiniX HD'yi ethernet veya USB wifi ile internete bağladıktan sonra yerel netwok ayarları menüsüne gir 666666'yı tuşla sarı renkte bir yazı açılacak. Sonra Hotbird'deki HD kanalları izleyebilirsin. 90 kadar çok kaliteli HD kanal var. SD'lere bakasın gelmiyor zaten ondan sonra ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

merhaba,

ben de Next Minix Black+PLUS modelinden aldım. hepsiburadada kapmanya varmış 99 liraya düşmüş. geldiğinde yorumlarımı yazarım.

Ne zaman aldınız acaba. Şimdi baktım 129 TL gözüküyor. Sanırım bitti kampanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat006

quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

merhaba,

Ne zaman aldınız acaba. Şimdi baktım 129 TL gözüküyor. Sanırım bitti kampanya.

önceki gün aldım hocam. bugün teslim edildi ama evde deneme fırsatım olmadı daha.
  • arkadaşlar merhaba,

ürünü dün denedim. görüntü kalitesi güzel. (sony 46hx720)

ancak kanal geçişleri biraz yavaş. biz çok fazla zapping yapmadığımız için sorun teşkil etmiyor.

ayrıca usbden film oynatıyor, oynatırken çok takılmıyor rahatsız etmiyor ancak altyazı görünmüyor. altyazıları nasıl aktive ediyoruz bilen varsa çok memnun olurum.
  • Bn minix black plus aldım network güncelleme yaptım 2 saat önce youtubedan video açtım video yeşil renkte ve aşağı kaymış şekilde açıldı ne yapabilirim yardımlarınız için teşekkürler.

• http://www.gold.com.tr/next-minix-hd-brother-full-hd-mini-uydu-alicisi_u

bu üründen kullanan varmı almayı düsünüyorum
  • Arkadaşlar ben usb diski takıp kanal kaydetmeye başlayınca bütün kanallar kayboluyor 2 tane kanal kalıyor neden olduğunu bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Arkadaşlar ben usb diski takıp kanal kaydetmeye başlayınca bütün kanallar kayboluyor 2 tane kanal kalıyor neden olduğunu bilen varmı ?

Kanal listesinde sadece aynı frekanstaki kanallar görünür fakat diğer kanallara kanal listesi kullanmadan, OK tuşlarıyla geçebilirsiniz sanırım.
  • Zaten sorun orda Ok tuşuna bastığımda 2 kanal görünüyor bu sadece usbden kayıt yaparken oluyor usb çıkartınca kanallar geri geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.