Şimdi Ara

Next Minix HD (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
361.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0nur!

3000 tane kanal var, %99'unu izlemiyoruz :/ Tek tek silmek mi gerekiyor şimdi tüm bunları?

Nextdestekte kanal editörü var bilgisayardan silebilirsin galiba ben hiç denemedim.
  • Bakın ne geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

3000 tane kanal var, %99'unu izlemiyoruz :/ Tek tek silmek mi gerekiyor şimdi tüm bunları?

uydu kanal silden isteiğin uydu tipini hotbird falan filan sile bilesirisn ben sildim 3000 kanal olunca biraz geçişler yavaş oluyo en makul 500 falan bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Bakın ne geliyor

ip tv bende yok güncelleme yaptım...??

• geliyor demiş. geldi dememiş. yanlış anlaşılma var.
  • yani görüntü var ses yok desene :)
  • aynen. bakalım merakla bekliyoruz..
  • ya ben güncelleme yaptım açılışda cihaz son sürümü çıktı lütfen güncelleyin diyo sürekli evet hayır geliyor yüklüyom %99 kalıyo bu güncellemeden başka güncellememi var
  • Güncellemede pek bir şey ile karşılaşamadım ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinals99

ya ben güncelleme yaptım açılışda cihaz son sürümü çıktı lütfen güncelleyin diyo sürekli evet hayır geliyor yüklüyom %99 kalıyo bu güncellemeden başka güncellememi var

Ben de USB den güncelledim. Bende de çıkıyor. Bunun çözümünü okumuştum. Ama unuttum. Şimdi de bulamıyorum.

• Uydu üzerinden yapılan güncellemeler Uydu güncellemeli ürünlere verilen yazılım Usb ile yada Network üzerinden yapılan güncellemelerin de cihaz versiyon 0 olarak tanımlanır uydu üzerinden güncelleme yapıldığında 1 olarak tanımlanır. Bu yüzden yazılım güncellemesi var olarak bilgi ekranı tarafınıza sürekli gelecektir.Yeni yazılım bilgisinin gelmesini istemiyorsanız

Menü - sistem Ayarları - Diğer Ayarlar Otomatik OTA Kontrolü : Kapalı yapınız

Yani aynı yazılımı USB bellek ile yüklediğinizde Yazılım versiyonu 121,uydu üzerinden güncellediğiniz ise 122 olacaktır.(Cihazı açtığınızda direk bu uyarı çıktığında yüklerseniz Kanal listelerinizde silinir,yüklemek isterseniz menüden uydu üzerinden güncellemeyi seçip ''sadece yazılım'' olarak yükleyiniz..) alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 30 Eylül 2012; 21:23:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

Uydu üzerinden yapılan güncellemeler Uydu güncellemeli ürünlere verilen yazılım Usb ile yada Network üzerinden yapılan güncellemelerin de cihaz versiyon 0 olarak tanımlanır uydu üzerinden güncelleme yapıldığında 1 olarak tanımlanır. Bu yüzden yazılım güncellemesi var olarak bilgi ekranı tarafınıza sürekli gelecektir.Yeni yazılım bilgisinin gelmesini istemiyorsanız

Yani aynı yazılımı USB bellek ile yüklediğinizde Yazılım versiyonu 121,uydu üzerinden güncellediğiniz ise 122 olacaktır.(Cihazı açtığınızda direk bu uyarı çıktığında yüklerseniz Kanal listelerinizde silinir,yüklemek isterseniz menüden uydu üzerinden güncellemeyi seçip ''sadece yazılım'' olarak yükleyiniz..) alıntıdır.

Teşekkür ederim. Ben direkt ilk açılıştaki kısma "evet" dedim. Güncellemeyi yükledi. Şimdi çalışıyor. Yalnız güncellemeden önce kanalları yedekleyin. güncellemeden sonra "kanalları geri yükle" yaparsanız sorun çözülüyor. Bu benimki uzun yol.

Sizin anlattığınız kısa yol. Ben onu aradım da bulamamıştım. inşallah bir daha ki güncellemeye sizin dediğinizi yapacağım. Tabii gene unutmazsam.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky_lark

quote:

Uydu üzerinden yapılan güncellemeler Uydu güncellemeli ürünlere verilen yazılım Usb ile yada Network üzerinden yapılan güncellemelerin de cihaz versiyon 0 olarak tanımlanır uydu üzerinden güncelleme yapıldığında 1 olarak tanımlanır. Bu yüzden yazılım güncellemesi var olarak bilgi ekranı tarafınıza sürekli gelecektir.Yeni yazılım bilgisinin gelmesini istemiyorsanız

Teşekkür ederim. Ben direkt ilk açılıştaki kısma "evet" dedim. Güncellemeyi yükledi. Şimdi çalışıyor. Yalnız güncellemeden önce kanalları yedekleyin. güncellemeden sonra "kanalları geri yükle" yaparsanız sorun çözülüyor. Bu benimki uzun yol.

Sizin anlattığınız kısa yol. Ben onu aradım da bulamamıştım. inşallah bir daha ki güncellemeye sizin dediğinizi yapacağım. Tabii gene unutmazsam.

Teşekkürler.

Tekrar teşekkürler.

Unutmayım diye şimdiden OTA Kontrolünü kapattım. Next destek forum sitesine üye olmuştum. Oradan güncelleme olduğu zaman, bilgi maili geliyor. Ona göre yükleriz artık.

Bu arada ilk ekranda çıkan güncellemeyi yükleyince her şey sıfırlanıyot. Ebeveyn kilidi, TS Gecikme Kapalı oluyot. Free Share, Emu listesi hepsi gidiyor.
    Tekrar, teker teker ayarlamanız gerekiyor.

• quote:

teşşkürler ama kendim keşfettim bu olayı yapa yapa

• arkadaşlar bu cihazdan alacağım ama merkezi sistem blok çalışıyor mu merkezi sistemde yoksa başka bişi önerebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: juseppefrknsmyr

arkadaşlar bu cihazdan alacağım ama merkezi sistem blok çalışıyor mu merkezi sistemde yoksa başka bişi önerebilir misiniz ?

bende dsmart var bide bu var bütün odalarda cayır cayır %100 sinyal gücü %85 90 sinyal kalitesi çekiyor ama bizim yukardaki dahıtıcı next marka %98 çaliştırır şimdiki bütün uydular çalişiyor düşün 2007 aldığımız dsmart çalışıyosa
  • quote:

Orijinalden alıntı: juseppefrknsmyr

arkadaşlar bu cihazdan alacağım ama merkezi sistem blok çalışıyor mu merkezi sistemde yoksa başka bişi önerebilir misiniz ?

Evet merkezi sistemde çalışıyor
  • quote:

Bakın ne geliyor

bu bilgiye nereden ulaştınız hocam,?

• quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

quote:

Bakın ne geliyor

bu bilgiye nereden ulaştınız hocam,?

facebook da sayfada vardı.

• Arkadaşlar
    Minix HD cihaza IPTV de gelirse çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgesci -- 3 Ekim 2012; 9:41:46 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.