Şimdi Ara

Next Minix HD (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
361.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Den57

Sonunda mavi olanı aldım.
    HD olarak süper
    SD ise normal fena değil

Güle güle kullanın. Siz de bakıp aldınız sanırım. SD de neta 6400 hd daha iyi diyenler var. kanal açma hızı nasıl genel olarak memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtaza

quote:

Orijinalden alıntı: Den57

Sonunda mavi olanı aldım.
    HD olarak süper
    SD ise normal fena değil

Güle güle kullanın. Siz de bakıp aldınız sanırım. SD de neta 6400 hd daha iyi diyenler var. kanal açma hızı nasıl genel olarak memnun musunuz?

Neta modelini bilmiyorum
    Kanal geçişleri dreamboxdan sonra düşük geldi.
    kanal geçiş hızı en büyük eksi yanı diyebilirim.
  • Arkadaşlar an itibariyle bende satın almış ve kurulumu yapmış bulunmaktayım..
    Açıkçası teknik işlerden çok anlamam, onun için yardımcı olabilecek olanlar varsa çok makbule geçer..
    yazılım güncelleme, key, biss key filan yazıyor nextdestek sitesinde ama faydası nedir nasıl yaparım hangilerini yapmalıyım birisi yol gösterirse çok makbule geçer..
    selametle..
  • @Den57
    Teşekkürler.
  • merhaba..
    Bugün ben de aldım. mavi olandan.
    Tam olarak Free share ne demek, şifreli kanallara giriş midir?
    Ben de aktif görülüyor, ancak hotbirdde şiifreli kanalları göstermiyor.
    Acaba internet bağlantısı mı gerekiyor?
    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Uydunun açılışı çok yavaş geldi bana, kız kuleli manzarayı atlama imkanı yok mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtaza

Sn. ahmet_glryz
    Memnun musunuz mini den? botech piko207yi tercih edin daha ii gibi ibareler var.

HD yayınlarda iyi ama benim tv den mı anlamadım ad yayınlardan menmun değilim 42 pj 351 var bende tam olarak görüntü ayarlarını tutturmuş değilim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu cihazdan bendede var. SD yayında kalite beklemek mantıksız. yayının çözünürlüğü 720x576 olması ve tvnizin alanı 1920x1080 olması görüntüyü yayıp kalitesini düşürür. eğer sd yayınlarda maç izlerken çamurlanma sulu boya tarzı şeyler varsa tvnizin işlemcisindeki zayıflık buna bir nedendir. ama dikkat , tv yi ilk aldığım gün benimde böyleydi fakat tvde güncelleme yaptıktan sonra son derecede düzelmeler oldu.HD görüntüleri siz düşünün. Eğer ben SD yayına önem veriyorum derseniz HD ready tv alın. çözünürlüğü az olduğu için görüntü daha az yayılır. daha az bozulur kısaca. 46 inç tv var bende. SD görüntüler hele ki bazı kanallar çok kaliteli. dediğim gibi güncelleme yapınız. tv işlemciside burda etken. uydu ısınıyor mısınıyor diyorlar. yahu sanki evi ısıtıyor. tv ye azıcık aralıklı monte edin ısınma dert değil. benim cihazın 2-3 gün açık kalabiliyor.uydu cihazındaki güncelleme vs işlemleri internet sitesinde ve facebook ta nextdestek adı altında yardımlarla yapılmaktadır. free share olayı ilk günlerde vardı fakat yüklenmeden dolayımıdır nedir artık açılmıyor.

• bu cihazla 3-5 sene idare edin. çanak manak hepsi kalkacak zaten. tv izleyebilmek için yeni sitemdeki cihazlardan alacağız. ayrıca görüntü kalitesinde ciddi artışın yaşanacağı bir sistem olacakmış. anten devri bitiyor ve bu tip cihazlar bilmem artık yeni sistemdekilerin yerine kullanılabilir mi?
  • an itibariyle bende almıs bulunuyorum daha hiç kurçuklamadim bakalım neler yapabiliyo çihaz
  • NEXT MİNİX HD UYDU ALICISI ALACAK ARAKADASLAR DİKKAT 1 AY ÖNCE ALDİGİM UYDU ALICISINI DREAMBOX ALDİGİM İÇİN SATİYORUM...

ÜRÜN 1 AY ÖNCE ALINMIŞTIR NERDEYSE HİÇ KULANILMADI SIFIRINDAN FAKSIZ DURUMDA KUTULU VE TÜM AKSESUARLARI TAMDIR FATURALI VE GARANTİLİDİR .... 23 AY GARANTİSİ VARDİR ALDİKTAN HEMEN SONRA DREAMBOX ALDİGİM İÇİN SATİYORUM... FATURA TARİHİ 19.07.2012 DİR..

HATTA BU KONU ALTİNDA ALDİĞİM GÜN YORUMDA YAPMİŞTİM BAKABİLİRSİNİZ BU SAYFADA YORUMLARİMDA...

FİYAT 175 TL...

• ukala_adam dreambox'ı kaç liraya aldın hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewluth

ukala_adam dreambox'ı kaç liraya aldın hocam?

dreambox 800 hd pvr aldim kardeş 450 dedi vur kır indir kaldir 350 ye aldim zar zor peşin :))

en son cıkan m tuner buyuk fanlı vs vss...
  • Merhabalar ben emuyu acamıyorum cihazı 15 gün önce aldım güncelletirdim servisinden fakat emuyu acamıyorum yardım ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler cihaz iyi güzel de NTV Spor un şifresi biss key bölümünde yazdığı halde kanal maç esnasında şifreye giriyor ve açılmıyor Güncelleme yapayım diyorum yeni güncelleme de yok nasıl çözerim bu sorunu acaba ?

Edit: Kendim sordum kendim çözdüm kanlları yeniden yükleyince soun çözüldü ginede sağolun bu arada Cihaza dün akşam yeni güncelleme geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolBoy53 -- 18 Ağustos 2012; 12:41:46 >
  • Ben bu cihazdan mavi olanını almaya karar verdim .

Televizyonum SONY 40EX720 FHD 3D EDGE LED LCD TV + (X2) SONY TDG-BR100 3D GÖZLÜK SMART TV.
    USB'ye kayıt , oynatma vs. özellikleri var.

Evde NEXT & NEXTSTAR merkezi sistem uydu anteni var. Turksat, Hotbird ve Digitürk var. Bir de karasal (belediye) yayını için anten var. Çatıdaki ekipmanların hemen hemen hepsi NEXT & NEXTSTAR marka.

Bu Cihaz bu televizyona uyar mı? NET GÖRÜNTÜ alabilir miyim?

İleride 3D yayın başlarsa bu uydunun alt yapısı yeterli mi? Ya da öyle bir özellik var mı? (Başka uydularda böyle bir özellik(3D) var mı, onu da bilmiyorum.Neyse yaaa!)

Ve bu cihazı televizyonun arkasına nasıl takacağız? HDMI kablosundan takarsak, kablo zaman içinde tartmaz. Isındıkça yuvasını veye kablo köküne zarar verir. Duvara da takamam. Çünkü duvar ile arası epey var. Kablo 15 cm 'miş.

Çift taraflı bantlar ısındığında bırakır. O da olmaz. siz nasıl yol buldunuz. Olmadı cırt kelepçe ile vidalara tuttarayım diyorum. Ne dersiniz? Acil yarıdım. Sizin önerebileceğiniz daha iyi ya da ucuz bir cihaz var mı?

TELEVİZYONUN LiNKİ:http://www.sony.com.tr/product/tv-102-40-lcd/kdl-40ex720 3D görüntü mevcut. tıklayınızhttp://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/119989909/sony_40ex720_fhd_3d_edge_led_lcd_tv____r100_3d_gozluk_goruntu_aksesuar__1_1001_1488

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky_lark -- 14 Ağustos 2012; 4:46:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sky_lark

Ben bu cihazdan mavi olanını almaya karar verdim .

Televizyonum SONY 40EX720 FHD 3D EDGE LED LCD TV + (X2) SONY TDG-BR100 3D GÖZLÜK SMART TV.

Evde NEXT & NEXTSTAR merkezi sistem uydu anteni var. Turksat, Hotbird ve Digitürk var. Bir de karasal (belediye) yayını için anten var. Çatıdaki ekipmanların hemen hemen hepsi NEXT & NEXTSTAR marka.

İleride 3D yayın başlarsa bu uydunun alt yapısı yeterli mi? Ya da öyle bir özellik var mı? (Başka uydularda böyle bir özellik(3D) var mı, onu da bilmiyorum.Neyse yaaa!)

Ve bu cihazı televizyonun arkasına nasıl takacağız? HDMI kablosundan takarsak, kablo zaman içinde tartmaz. Isındıkça yuvasını veye kablo köküne zarar verir. Duvara da takamam. Çünkü duvar ile arası epey var. Kablo 15 cm 'miş.

Çift taraflı bantlar ısındığında bırakır. O da olmaz. siz nasıl yol buldunuz. Olmadı cırt kelepçe ile vidalara tuttarayım diyorum. Ne dersiniz? Acil yarıdım. Sizin önerebileceğiniz daha iyi ya da ucuz bir cihaz var mı?

TELEVİZYONUN LiNKİ:http://www.sony.com.tr/product/tv-102-40-lcd/kdl-40ex720 3D görüntü mevcut. tıklayınızhttp://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/119989909/sony_40ex720_fhd_3d_edge_led_lcd_tv____r100_3d_gozluk_goruntu_aksesuar__1_1001_1488

Baktım cevap yok. Araştırmaktan sıkıldım. Sanalpazar.com dan 199 TL artı kargo parasına 9+3 taksit olarak sipariş ettim.

• quote:

quote:

Baktım cevap yok. Araştırmaktan sıkıldım. Sanalpazar.com dan 199 TL artı kargo parasına 9+3 taksit olarak sipariş ettim.

kabloyu taktıktan sonra çift tarafli bant ya da bu gibi bi şeyle tv arkasına tutturabilirsin
    3d yayın olduğunda izlenebiliyor mesela gece trt hd de 3d olimpiyat yayınladılat normal tvden 3d modunu aktif edip izledim
    3d yayının uyfuyla alakası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Ziticen

quote:

quote:

kabloyu taktıktan sonra çift tarafli bant ya da bu gibi bi şeyle tv arkasına tutturabilirsin
    3d yayın olduğunda izlenebiliyor mesela gece trt hd de 3d olimpiyat yayınladılat normal tvden 3d modunu aktif edip izledim
    3d yayının uyfuyla alakası yok

Artık deneyeceğiz. Eğer yaptığınız uygulamalar varsa resmini buraya yükler misiniz?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.