Şimdi Ara

Next Minix HD (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
361.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihazın firmware i güncel. Her şey çalışıyor yalnız bu kart paylaşım olayı çıkmıyor. Kablo ile bağlantı yaptım. Gereçler -> yerel network ayarları kısmından girip ip almasını sağladım hatta hava durumu vb. Seyleri kontrol ettim çalışıyor. Yalnız o ekranda 666666 tuşlarımızda hiçbir şey çıkmıyor. Ne düzenle ne de freeshare tuşu aktif olmuyor. Birşeyi mı atlıyorum acaba?

Eümü açma olayını da yapamadım. Menü tv sistemine girin denmiş ancak orası nerede anlamadım. Menü altında tv sistemi diye bir şey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdas

Arkadaslar,
    Cihazın firmware i güncel. Her şey çalışıyor yalnız bu kart paylaşım olayı çıkmıyor. Kablo ile bağlantı yaptım. Gereçler -> yerel network ayarları kısmından girip ip almasını sağladım hatta hava durumu vb. Seyleri kontrol ettim çalışıyor. Yalnız o ekranda 666666 tuşlarımızda hiçbir şey çıkmıyor. Ne düzenle ne de freeshare tuşu aktif olmuyor. Birşeyi mı atlıyorum acaba?

Eümü açma olayını da yapamadım. Menü tv sistemine girin denmiş ancak orası nerede anlamadım. Menü altında tv sistemi diye bir şey yok.

Kendime cevap vermiş olayım. Uydudan güncelleme yapınca yeni yazılım yok diyor ancak internetten 18.05.2012 tarihli güncel yazılımı indirip USB ye atınca ve USB üzerinden güncelleme yapınca Youtube geldi. Card sharing için yerel network ayarlarında cccam seçeneği çıktı. Oncesinde uygulama diye bir seçenek yoktu. Bununla ilgili sorun yaşayanlar yazılımını güncellesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu cihazı öneriyormusunuz arkadaşlar. goldta 220TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanamca

bu cihazdan ben de aldım.. bundan önce d smart vardı bence o daha iyi hem görüntü olarak hem hız olarak.. bunu niye aldım derseniz? d smartta kanal sıralaması yok.+ 2 ay bedavaydı. :)

bende de şuan dsmart var dsmartın cihazı çok ağır, şimdi siz bu cihaz d-smarttandamı ağır diyorsunuz, ciddi olamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: padaroglu28

bu cihazı öneriyormusunuz arkadaşlar. goldta 220TL

32 inch ve daha küçük, özellikle duvara asılan tv ler için tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infectedwoice

quote:

benim tv 42 inc. LG LW5500 buna uygun değilmiki, sd ve hd görüntüleri yeterli değilmi, veya bu fiyata daha iyi bir cihaz varmı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor88

Bu cihazı almak isteyenlere tavsiye ederim.artılarını ve eksilerini yazayım artık taleplerinize uygun ise siz bilirsiniz :).kasım 2011 de 250 tl ya almıştım.4 aydır kullanıyorum.herhangi bi problem çıkarmadı.

ARTILARI

- Görüntü kalitesi çok çok iyi.
    - Cihazın küçük olması yer kaplaması açısından oldukça iyi.
    - Aşırı ısınma yapmıyor.(cihazın fişini 4-5 günde bir geceliğine kapatıyorum)
    - Record özelliği ve youtube dan video izleme özelliği oldukça güzel.
    - Uydudan güncelleme yapması çok iyi
    - Şifre çözme özelliği çok iyi ve oldukça basit.
    - Wifi manager özelliği kullanacaklara oldukça rahatlık sunacaktır.
    - Biri detaylı biri basit iki tane kumanda olması
    - Menü kolaylığı
    - Hava durumu , RSS okuma gibi güzel eklentiler var.
    - Kumandanın çekim alanı çok iyi.zıt istikamette bile tutsanız kanal geçişi sağlanıyor.

EKSİLERİ

- Kanal geçişleri yavaş hele HD kanallarda çok bekliosunz.
    - Güncelleme yaptığınızda bütün kanal ayarlarınız sıfırlanıyor
    - Cihaz üzerindeki slotlar çok düzensiz.

sizin değerlendirmenizin çok objektif olduğuna inanıyorum, teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: infectedwoice

quote:

benim tv 42 inc. LG LW5500 buna uygun değilmiki, sd ve hd görüntüleri yeterli değilmi, veya bu fiyata daha iyi bir cihaz varmı,

tv için uygun olmamak diye birşey sözkonusu değil elbette. fakat bizzat denediğim bir durum olarak, küçük ekranlarda oldukça tatmin edici görüntü alınırken ekran büyüdükçe görüntü kalitesi kusurları göze çarpmaya başlıyor.
    titiz insanlara 42 ve daha büyük ekranlar için dreambox ya da muadili cihazlar öneririm.

• yeni yazılımla kanal yedekleme özelliği eklendi ve yeni gelecek yazılımlarla internet uygulamaları eklenecek.http://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtk8600 -- 13 Temmuz 2012; 0:54:13 >
  • kullanan arkadaşlar net olarak kanal geçiş hızı hakkında objektif yorum yaparmısınız?

Bir çok yerden okudum hep farklı yorumlar var. Net yavaş hızlı yaklaşık şu kadar saniye HD yayın için gibi yorum yaparsanız çok makbule geçer teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtk8600

yeni yazılımla kanal yedekleme özelliği eklendi ve yeni gelecek yazılımlarla internet uygulamaları eklenecek.http://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD.html

her güncelleme sonrası veya uydu tarama sonrası düzenlediğimiz kanal listesi bozuluyordu ve bence bu cihazın bence en büyük kusuru bu idi .
    kanal yedekleme özelliği çok çok iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

kullanan arkadaşlar net olarak kanal geçiş hızı hakkında objektif yorum yaparmısınız?

Bir çok yerden okudum hep farklı yorumlar var. Net yavaş hızlı yaklaşık şu kadar saniye HD yayın için gibi yorum yaparsanız çok makbule geçer teşekkürler...

kanal geçiş hızı için hızlı diyemeyiz, fakat bence rahatsız edecek seviyede değil. donarak geçiş stilini kullanıyorum ve saniye tutma gereği duymadım. ayrıca şifresiz hd kanallar ile sd kanalların geçiş hızı hemen hemen aynı gibi.

saliselere çok takılmayın derim.
  • size bedavaya iki cihazdan birini vereceğiz deseler; next minix hd'yimi yoksa sunny at-14100 hd'yimi seçersiniz, yani hangisi daha kullanışlı ve işlevli cihaz, kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meteor88

Bu cihazı almak isteyenlere tavsiye ederim.artılarını ve eksilerini yazayım artık taleplerinize uygun ise siz bilirsiniz :).kasım 2011 de 250 tl ya almıştım.4 aydır kullanıyorum.herhangi bi problem çıkarmadı.

ARTILARI

- Görüntü kalitesi çok çok iyi.
    - Cihazın küçük olması yer kaplaması açısından oldukça iyi.
    - Aşırı ısınma yapmıyor.(cihazın fişini 4-5 günde bir geceliğine kapatıyorum)
    - Record özelliği ve youtube dan video izleme özelliği oldukça güzel.
    - Uydudan güncelleme yapması çok iyi
    - Şifre çözme özelliği çok iyi ve oldukça basit.
    - Wifi manager özelliği kullanacaklara oldukça rahatlık sunacaktır.
    - Biri detaylı biri basit iki tane kumanda olması
    - Menü kolaylığı
    - Hava durumu , RSS okuma gibi güzel eklentiler var.
    - Kumandanın çekim alanı çok iyi.zıt istikamette bile tutsanız kanal geçişi sağlanıyor.

EKSİLERİ

- Kanal geçişleri yavaş hele HD kanallarda çok bekliosunz.
    - Güncelleme yaptığınızda bütün kanal ayarlarınız sıfırlanıyor
    - Cihaz üzerindeki slotlar çok düzensiz.

sizin değerlendirmenizin çok objektif olduğuna inanıyorum, teşekkürler.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

• next minix hd cihazı d-smartın cihazı kadar yavaşmıdır, yoksa ondan hızlımıdır, arkadaşlar.
  • Yaklaşık 1 senedir bu cihazı kullanıyorum. Sony bravia tv ile mükemmel görüntü elde ediyorum. Cihazla ilgili sadece bir problemim var. Samsung marka 640 gb haridi hdd bağladım. usb üzerinden bağlantı kurdum. hdd okumasında problem yok. ancak hdd'de 500 gb boş yer olmasına rağmen kayıt başlatmak istediğimde limit hatası veriyor. "Limit: CAN not record!"

Bu problemi yaşayan ve çözümü bilen varsa yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler.
  • bu cihaz en ucuz nereden alınır
  • çinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

çinden

hemen bavulları toplayım
  • merhaba arkadaşlar ben bu cihazı yeni aldım. Cihazdaki görüntü ayarını 1080 i 50 hz olarakmı yoksa 1080p 50 hz olarakmı ayarlayacağız. cevap için şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.