Şimdi Ara

NEXT MACHİNA 3D SERİSİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
9
Favori
71.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • next bayisinde baktım kumanda gerçekten problemli cihaz sanki takılıyormuş gibi his yaratıyor insanda cihaz çalışıyor ama kumanda zaman zaman hiç görmüyor denilebilir. Ayrıca bazı arkadaşlar iyi pil ile sorun yok dedi adam içine duracell pil takarak denetti ama yinede nafile
  • quote:

Orijinalden alıntı: gülter

kanal geçiş hızı yaklaşık 3 saniye ve sen süper hızlı diyosun...

arkadaşlar bu yorum tamamen yalan, cihaz bu konuda bayaa iyi. kanalları çok hızlı değiştiriyor. 1 saniyenin altında hatta yarım saniye altında değiştirdikleri bile var. yukarıda yapılan yorum gerçek dışı.

cihaza bu konuda hakkını verelim, kanal geçişlerini ben başarılı buldum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

Next pandora alcam beyler fikriniz nedir?

uydu alıcı alacaksanız pandora yerine machinayı tercih etmeniz daha doğru bir karar olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: No-FéAR

next bayisinde baktım kumanda gerçekten problemli cihaz sanki takılıyormuş gibi his yaratıyor

kumandası next 2000 pluslar gibi başarılı değil. ancak anlatıldığı kadar kötü de değildir. ancak 2000 plus kumandasını ve tuş kombinasyonunu tercih ederdim, o zaman harika bir cihaz olurmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

Next pandora alcam beyler fikriniz nedir?

uydu alıcı alacaksanız pandora yerine machinayı tercih etmeniz daha doğru bir karar olur..

aldim bile 1 ay oluyor pandorayi alali
  • quote:

Machina yerine, neden Pandorayı tercih ettiğinizi merak ettim. Pandora bildiğim kadarıyla tek tunerli. Görüntü kalitesi daha mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Machina yerine, neden Pandorayı tercih ettiğinizi merak ettim. Pandora bildiğim kadarıyla tek tunerli. Görüntü kalitesi daha mı iyi?

pandoranin goruntu kalitesi iyi

uydu olarak machina tabiki daha iyi ben oyle duymustum

pandoranin bana cazip gelen tarafi android olup flash desteklemesiydi + internetten film cok izlerim pederle o yuzden de aldim bunu... ama goruntu kalitesi iyidir

• bu machina 3d yi geçen hafta heryerde aradım ama hiç bir yerde yok heralde piyasadan çekmişler kumanda ve ön panal yüzünden yeni serileri çıkacakmış heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface005

bu machina 3d yi geçen hafta heryerde aradım ama hiç bir yerde yok heralde piyasadan çekmişler kumanda ve ön panal yüzünden yeni serileri çıkacakmış heralde

İlginç, kaynak ne?
  • quote:

quote:

bu machina 3d yi geçen hafta heryerde aradım ama hiç bir yerde yok heralde piyasadan çekmişler kumanda ve ön panal yüzünden yeni serileri çıkacakmış heralde

İlginç, kaynak ne?

yeni parti gelmis piyasaya vermisler kumanda degismis birde heralde ön panel rengi siyahmis donanim ve gorunum olarak bir degisiklik yokmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 0534

quote:

quote:

İlginç, kaynak ne?

yeni parti gelmis piyasaya vermisler kumanda degismis birde heralde ön panel rengi siyahmis donanim ve gorunum olarak bir degisiklik yokmus

benim anlatmak istediğimde buydu teşekkürler.ilk parti malların ön panellerinde sorun varmış ama düzeltmişler çoğu arkadaşta kumandadan şikayetçiydi onuda halletmişlerdir inşallah

• quote:

piyasadan çekilmedi gelen parti bitmiştir. yeni partide üretici kumanda kalıbını değiştirmiş. değişen bişi yok. gri veya siyah panel olarak satışa sürülür yeni parti.

cihazda herhangi bir değişiklik yok. değişiklikte beklemek gereksiz zaten..
  • Öncelikle geçmişte aldığımız Next ürününden verim alamamış olmamız Machina 3D içinde aynısını yaşayacağımız anlamına gelmez.
    Görüntü kalitesi ilk çıkış versiyonunda bile gayet kaliteli ve güzeldi. Şimdi mükkemmel yeni seri cihazlar gelmiş piyasada bol miktarda bulabilirsiniz.
    İlk partiden alarak kumanda sorunu yaşayanlara firma yeni kumanda ve panelleri ücretsiz değiştiriyor yani Next Firması çıkardığı ürünün arkasında duruyor.

• Next Machina 3D 4.522 Yazılımı

Ara yazılımdır İnternet Destek menüsünden indirilemez sadece test etmek isteyen kullanıcılar yüklesin. Deneyimsiz kullanıcılar İnternet Destek menüsünden verilecek yeni yazılımı beklesinler.

- LIP (Listede PİP) fonksiyonu eklendi. Kanal listesindeyken i tuşu ile aktif edilir. Açıklamalar aşağıda...
    - Youtube altyapısında iyileştirmeler yapıldı.
    - Sabit kalan CW'leri direkt giriş için OPT+/INF+ tuşuna kısayol girişi eklendi. (Sabit DCW'ler İnternet Destek menüsünden otomatik güncellenmektedir, kullanıcı manuel girmek isterse bu bölümden girebilir)
    - Timeshiftte düzenlemeler yapıldı.
    - PVR kayıtta otomatik dosya silmede iyileştirmeler yapıldı.
    - İnternet tarayıcı açılış sayfası google ile değiştirildi.
    - Zamanlanmış PVR kayıtta şifreli kanallarda düzenleme yapıldı.

LIP (Listede PİP)Fonksiyonu Açıklamaları
    LIP (Listede PİP) fonksiyonu Machina 3D kullanıcıları için Next Arge ekibi tarafından uydu dünyasına sunulan dünyada ilk özelliklerden biridir. Patentli bir tasarımdır. Machina 3D kullanıcılarına @doktor 'un hediyesidir.
    LIP (Listede PİP) fonksyionunun amacı PIP ile aynı değildir, Aynı TP'deki kanalları ana kanalı değiştirmeden canlı olarak diğer kanallardaki yayınları görmeye yarar.
    LIP (Listede PİP) fonksyionu kanal listesindeyken info tuşuna basarak aktif edilir. LIP yapılabilen kanalların üzerine geldiğinizde otomatik olarak kanal küçük pencerede açılır, info tuşuna basarak LIP ekran boyutunu (3 farklı boy) değiştirebilirsiniz. Hız açısından en küçük LIP penceresi önerilir. LIP kullanımında Kanal listesinde "i" sarı ise LIP yapılabilir, gri ise yapılamaz. EXIT tuşu ile LIP fonksiyonundan kolayca çıkılabilir. Seçilebilecek kanallar aynı TP ile sınırlıdır, kullanıcı isteğine göre Tuner2 'ye bağlayabileceği kablo, özel LNB, özel switchler, vb. seçenekler çoğaltılabilir.

İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 19 Temmuz 2013; 22:45:28 >

• Cihazın eski veya yeni seri olduğunu nasıl anlayabiliriz alırken.

• quote:

Orijinalden alıntı: aesoydan

Cihazın eski veya yeni seri olduğunu nasıl anlayabiliriz alırken.

eski seride ön panel gri renk yeni seride ön panel tamamen siyah renk ama donanim olarak bir degisiklik yok ikisine ayni.

• quote:

quote:

eski seride ön panel gri renk yeni seride ön panel tamamen siyah renk ama donanim olarak bir degisiklik yok ikisine ayni.

Bu yeni seri o zaman.

• quote:

quote:

quote:

Bu yeni seri o zaman.

evet

• slm arkadaşlar. yeni bir led aldım..( phılıps 5008k ) tv de dahili uydu var ama,kanal geçişleri biraz yavaş gibi 4-5 sn. elimde next ye 2010 cıs tiger fhd uydu var. şu an led tv. mi bu uydu ile kullanıyorum hd. yayınlar çok güzel sd lerde genelde başarılı hatta bazıları hd ile aynı gibi,
    next machına 3d(bu uydu ile ilgili hiç bir bilgim yok) serisi alırsam bana görüntü kalitesinde daha iyi bir netice verir mi?yoksa next tiger ile devam etmelimiyim. bu tiger den bıktım açılması bazen 3-5 dk. buluyor bazende açılmıyor error yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caravan27

slm arkadaşlar. yeni bir led aldım..( phılıps 5008k ) tv de dahili uydu var ama,kanal geçişleri biraz yavaş gibi 4-5 sn. elimde next ye 2010 cıs tiger fhd uydu var. şu an led tv. mi bu uydu ile kullanıyorum hd. yayınlar çok güzel sd lerde genelde başarılı hatta bazıları hd ile aynı gibi,
    next machına 3d(bu uydu ile ilgili hiç bir bilgim yok) serisi alırsam bana görüntü kalitesinde daha iyi bir netice verir mi?yoksa next tiger ile devam etmelimiyim. bu tiger den bıktım açılması bazen 3-5 dk. buluyor bazende açılmıyor error yazıyor.

Degisim zamani gelmis

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.