Bildirim
next 8000 x-cam plus

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yazılım dün çıktı onu yüklettin mi. -
yükletmedim fakat bu gün yükleteceğim bu yükleme işini kendim yapabilirmiyim bana yardımcı olabilecek arkadaş lar varsa ? -
rs232 kablo alacan nexte uygun hale getirecen bilgisayarının com1 gişine takıp cihaza bağlayacan.yükleyici programı ve yazılımı internetten indirip yükleyici ile cihaza bilgisayardan dosyayı indirecen .formu iyice bir araştır bir çok açıklama bulursun. -
hangi programla yükleme yapabilirm -
rs 232 kablosunu nexte nasıl uygun hale getirilir ? -
arkadaşım rs232 kablon varsa tak pc deki (com1 veya com2) ye yani port girişlerine sonra recieverin arkasındaki rs232 yazan yera tak sonra next için yukleyici programı çalıştır ondan sonra yazılımı seç sonra rs232 yi pc de hangi porta taktıysan onu seç orn com1 cihazın kapalı durumdayken pc de programdaki download tuşuna bas 1-2 saniye bekle ondan sonra cihazı aç cihaz ekranında "MEMORY ERASE" yazacak sonra yazılımı yuklemeye başlar %100 yuklenince programı kapat cihazı da kapat sonra cihazı aç yeni emu yuklenmiş durumda ... güle güle kullan ha unutmadan next in yukleyici programı ve yeni emusu için siteler var yazmak yasak mı değilmi bilemiyorum ama forumda bulabilirsin -
bartem kardeş next 8000 x cam plus cihazı almışsın .öncelikle hayırlı olsun. senden ricam cihaz hakkında buraya yorumunu yazman. bir önceki model olan 8000 x cam ile arasında ne gibi farklar var. o çok yavaşmış ve donma oluyormuş. bunda hız ve kilitlenme durumu nedir? memnunmusun? bilgilendirirsen çok sevinirim. bir de yazılım indirebileceğin bir adres biliyorum. bu site çok kapsamlı bir site uydu konusunda.www.atasatforum.com
hadi kolay gelsin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tv fabrika ayarlarına döndüm kanallar gitti
- digiturk gelişmiş kurulum ayarları
- türksat 4a sıralı kanal listesi usb
- uydu kablosunda sinyal olup olmadığını nasıl anlarız
- trt kanalları neden çekmiyor
- wifi uydu alıcısı
- starlink türkiye fiyat
- dab radyo nedir
- trt frekansları
- transformers serisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X