Şimdi Ara

next 8000 x-cam plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben next 8000 x-cam plus aldım şifreli yayınların hiç birini çözdüremiyorum yeni emu yüklettim ama nafile notebook tan ayarlama yapma imkanım varmı bana yardım edin teşekkürler...

• yazılım dün çıktı onu yüklettin mi.
  • yükletmedim fakat bu gün yükleteceğim bu yükleme işini kendim yapabilirmiyim bana yardımcı olabilecek arkadaş lar varsa ?
  • rs232 kablo alacan nexte uygun hale getirecen bilgisayarının com1 gişine takıp cihaza bağlayacan.yükleyici programı ve yazılımı internetten indirip yükleyici ile cihaza bilgisayardan dosyayı indirecen .formu iyice bir araştır bir çok açıklama bulursun.
  • hangi programla yükleme yapabilirm
  • rs 232 kablosunu nexte nasıl uygun hale getirilir ?
  • arkadaşım rs232 kablon varsa tak pc deki (com1 veya com2) ye yani port girişlerine sonra recieverin arkasındaki rs232 yazan yera tak sonra next için yukleyici programı çalıştır ondan sonra yazılımı seç sonra rs232 yi pc de hangi porta taktıysan onu seç orn com1 cihazın kapalı durumdayken pc de programdaki download tuşuna bas 1-2 saniye bekle ondan sonra cihazı aç cihaz ekranında "MEMORY ERASE" yazacak sonra yazılımı yuklemeye başlar %100 yuklenince programı kapat cihazı da kapat sonra cihazı aç yeni emu yuklenmiş durumda ... güle güle kullan ha unutmadan next in yukleyici programı ve yeni emusu için siteler var yazmak yasak mı değilmi bilemiyorum ama forumda bulabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bartem kardeş next 8000 x cam plus cihazı almışsın .öncelikle hayırlı olsun. senden ricam cihaz hakkında buraya yorumunu yazman. bir önceki model olan 8000 x cam ile arasında ne gibi farklar var. o çok yavaşmış ve donma oluyormuş. bunda hız ve kilitlenme durumu nedir? memnunmusun? bilgilendirirsen çok sevinirim. bir de yazılım indirebileceğin bir adres biliyorum. bu site çok kapsamlı bir site uydu konusunda.www.atasatforum.com

hadi kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.