Şimdi Ara

NEWMAN N1 // 4.3' IPS Android 4.0 MTK6577 1G RAM 3G GPS 8 MP (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
18
Favori
108.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mendoza27

arkadaşlar bir site buldum fiyat gayet makul paypalda kabul ediyor bir inceleyin yada bu site hakkında bilgisi olan varsa bildiririse faydası olur bend alacağım malum g3 piyasaya çıkmayacak gibi ama çıkarsa onuda lacağım tabi ozamana kadar quadcore ler piyasada çoğaalıp fiyatı düşmezse
    http://www.fastcardtech.com/goods.php?u=49407&id=7460
    fiyat gayet makul.
    gerekirse toptan daha ucuza geliyor dahada indirimli olarak bir arkadaşamız görüşüp pazarlık edebilir tabi satıcı güvnilirs.

yokmu dostlar bu site hakkında bilgisi olan yada bu site ile görüşen.bazı yerlerde bu sitenin direk üreticilerin satış yeri diye yazmışlar detaylı bilgi yokmu arkadaşlar.

• quote:

quote:

arkadaşlar bir site buldum fiyat gayet makul paypalda kabul ediyor bir inceleyin yada bu site hakkında bilgisi olan varsa bildiririse faydası olur bend alacağım malum g3 piyasaya çıkmayacak gibi ama çıkarsa onuda lacağım tabi ozamana kadar quadcore ler piyasada çoğaalıp fiyatı düşmezse
    http://www.fastcardtech.com/goods.php?u=49407&id=7460
    fiyat gayet makul.
    gerekirse toptan daha ucuza geliyor dahada indirimli olarak bir arkadaşamız görüşüp pazarlık edebilir tabi satıcı güvnilirs.

yokmu dostlar bu site hakkında bilgisi olan yada bu site ile görüşen.bazı yerlerde bu sitenin direk üreticilerin satış yeri diye yazmışlar detaylı bilgi yokmu arkadaşlar.

out of stock yazıyor.

• quote:

quote:

...

Hocam o siteyi ben de gördüm ama kargo seçeneklerine bakarsanız Türkiye için ücretsiz kargosu yok. Sıradan takipli Çin postası için de 25 dolar istiyor. Ayrıca yukarıdaki arkadaşımızın dediği gibi onlarda da stok yok.

Pandawill'deki kuponun geçerliliği bitti. Ben araştırıyorum yeni bir şeyler çıkınca haber ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbuckler55

ben de alabilirim aslında.

Hafta içi adamlarla görüşeceğim. Kesin kararınızı verirseniz sizi de listeye ekliyeyim.
  • şu an pw çalışan kupon yok ama.
    Pw ile anlaşmamız gereğı hesaba ozel yuzde 5 ındırımım var haberınız olsun
    @that inspector.
    En kotu ihtimal oyle alırız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

quote:

ben de alabilirim aslında.

Hafta içi adamlarla görüşeceğim. Kesin kararınızı verirseniz sizi de listeye ekliyeyim.

aliexpress'de bir satıcı tanıyorum. isterseniz ben de sorabilirim newman için.
  • quote:

Sorarsanız iyi olur hocam. 4-5 adet diye konuşun bakalım indirim yapacaklar mı? Stokları var mı? Oradaki linklerin çoğuna baktım, hepsi 185-190 dolar civarına satıyor. Bir de paypal kullanmıyorlar. Escrow kullananları var, o da paypal benzeri ama henüz o sistemi kullanmışlığım yok.

Ancak işin güzel yanı satıcıların bazılarının hediyeler veriyor olması. Kılıf olması mühim benim için, zaten buradaki telefoncularda uygun bulsam bile 10 liradan aşağı vermezler. Bir de yedek batarya alsak süper olur. Aşağı yukarı aynı fiyata gelirse anlaşırız.

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95
    ...

Hocam önceki sayfadaki ve bu sayfadaki teklifleriniz için teşekkür ederim. Toplu alım işi olursa herkesin kendi hesabından ödemesi şartıyla anlaşırız. Böylesi daha uygun olur, sizi de sıkıntıya sokmamış oluruz. Tekrar teşekkürler...

• az önce bende aliexpresste satıcı ile görüştüm
    3 adet alsak indirim varmı diye
    indirimli zaten dedi 185usd
    o zaman hediye sordum
    ekran koruyucu+imei değiştirip yollucam dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

az önce bende aliexpresste satıcı ile görüştüm
    o zaman hediye sordum

Kılıf veya koruyucu case ile batarya da versin alalım.

IMEI'yı bizden mi talep ediyor bu satıcılar?
  • arkadaşlar türkiye'ye telefon girişi yasak. yani tablet-saat-kitap v.s sorun değil fakat gümrükte kutuyu açtıklarında telefonu görürlerse direkt geri yolluyorlarmış. bu riski nasıl göze alacağız.
  • quote:

quote:

Sorarsanız iyi olur hocam. 4-5 adet diye konuşun bakalım indirim yapacaklar mı? Stokları var mı? Oradaki linklerin çoğuna baktım, hepsi 185-190 dolar civarına satıyor. Bir de paypal kullanmıyorlar. Escrow kullananları var, o da paypal benzeri ama henüz o sistemi kullanmışlığım yok.

Ancak işin güzel yanı satıcıların bazılarının hediyeler veriyor olması. Kılıf olması mühim benim için, zaten buradaki telefoncularda uygun bulsam bile 10 liradan aşağı vermezler. Bir de yedek batarya alsak süper olur. Aşağı yukarı aynı fiyata gelirse anlaşırız.

quote:

...

Hocam önceki sayfadaki ve bu sayfadaki teklifleriniz için teşekkür ederim. Toplu alım işi olursa herkesin kendi hesabından ödemesi şartıyla anlaşırız. Böylesi daha uygun olur, sizi de sıkıntıya sokmamış oluruz. Tekrar teşekkürler...

soruyorum hocam.
    Alacağım. Sar değeri beni korkutuyordu ama,ters bir durum farkedersem satarım diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

arkadaşlar türkiye'ye telefon girişi yasak. yani tablet-saat-kitap v.s sorun değil fakat gümrükte kutuyu açtıklarında telefonu görürlerse direkt geri yolluyorlarmış. bu riski nasıl göze alacağız.

kutunun açıldığı falan yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

az önce bende aliexpresste satıcı ile görüştüm
    o zaman hediye sordum

Kılıf veya koruyucu case ile batarya da versin alalım.

IMEI'yı bizden mi talep ediyor bu satıcılar?

batarya sorayım bakalım ne dicek
    imei yi biz vercez muhtemelen

• quote:

quote:

quote:

...

tamam benim dedigim saticinin o sart ile isterse aklinizda olsun diye.tabiki tek tek almamiz daha kolay olur.
    arastirmalara aynen devam ozaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 189 dolar dediler.ancak ellerinde stok yok benim tanıdığım satıcının. Gelir dedi,ancak,aurora 2 meselesinde çok bekletmişti,bu nedenle benim tanıdığım satıcıyı yok sayalım hocam.
  • quote:

arkadaşlar türkiye'ye telefon girişi yasak. yani tablet-saat-kitap v.s sorun değil fakat gümrükte kutuyu açtıklarında telefonu görürlerse direkt geri yolluyorlarmış. bu riski nasıl göze alacağız.

Ben geçen ay tablet altım paketi ezilmesin büzülmesin diye kocaman yapmışlar, laptop paketi kadar büyüktü. Aynı şekilde alan yüzlerce kişi var forumda daha gümrükte açılan olmadı.

Satıcı paketi hediye olarak işaretliyor, üzerine 50 dolar gibi bir fiyat yazıyor, içine fatura koyulmuyor, posta da resmi kurum postasından gelince incelenmiyor. Adamlar bizim gümrük uygulamalarını bizden iyi biliyorlar. Şu anda piyasadaki, bit pazarlarındaki çakma telefonları nasıl geliyor ülkeye?

Elbette bir ihtimal gümrükte takılma riskini göze almak gerek. Ürün geri gönderilebilir. Bazı satıcılar ürün geri gidince para iadesi yaparız diyorlar. Veya ürün gönderilmez sizden fatura ibraz etmeniz, 100 lira civarında vergi ödemeniz istenebilir. Bu konuda internette okuduğum yazılardan aldıklarım kadar bilgiliyim. Siz yine de kendinize göre araştırın.

• quote:

quote:

Ben geçen ay tablet altım paketi ezilmesin büzülmesin diye kocaman yapmışlar, laptop paketi kadar büyüktü. Aynı şekilde alan yüzlerce kişi var forumda daha gümrükte açılan olmadı.

Satıcı paketi hediye olarak işaretliyor, üzerine 50 dolar gibi bir fiyat yazıyor, içine fatura koyulmuyor, posta da resmi kurum postasından gelince incelenmiyor. Adamlar bizim gümrük uygulamalarını bizden iyi biliyorlar. Şu anda piyasadaki, bit pazarlarındaki çakma telefonları nasıl geliyor ülkeye?

Elbette bir ihtimal gümrükte takılma riskini göze almak gerek. Ürün geri gönderilebilir. Bazı satıcılar ürün geri gidince para iadesi yaparız diyorlar. Veya ürün gönderilmez sizden fatura ibraz etmeniz, 100 lira civarında vergi ödemeniz istenebilir. Bu konuda internette okuduğum yazılardan aldıklarım kadar bilgiliyim. Siz yine de kendinize göre araştırın.

Vergi ödenmez.
    Gümrükte "kalan" telefon için sizi çağırırlar. Giderseniz,hemen geri gönderirler,gitmezseniz 3 iş günü içinde geri gönderirler.
    Yurda girmesi yasak olan ürünü farkederlerse,her şekilde geri gönderirler.Zaten kayıtlı posta sorgulaması yaparken görürsünüz.
    Bir arkadaşımın tüfek dürbünü,red dot içeriyor diye kalmıştı.Gittik,gümrük müdürlüğüne gönderdiler. oradaki uzman,bunun geçmeyeceğini,geri gönderileceğini söyledi.Nitekim,aynı gün akşam,iade prosedürü başladı.
    Gümrükte kalan ürün,gümrük mevzuatına aykırı değil,ancak limitlerin üzerinde ise,o zaman ödeme belgeniz üzerinden %20 vergi alırlar.Geçen hafta ödemiş bulunuyorum =D

• quote:

...

Teşekkürler açıklamalar için. Biraz daha bilgi edinmiş olduk tecrübeleriniz sayesinde. Satıcıdan bunun da garantisini almalıyız o zaman. Ürün geri giderse parayı almak istiyoruz diye. Paypal çok daha güvenli olur o zaman. Bir mahsuru yoksa sorayım gümrükte ne takıldı? Satıcı paketi usulüne göre paketlememiş miydi? Yoksa talihsizlik sizi mi buldu?

Bu arada intifada54'ya ve size de ayrıca teşekkür edelim. Sormuş soruşturmuşsunuz :D
  • @that_inspector
    batarya konusunu sormak yarına kaldı kimse yok şu an chatte
    alışveriş yaptığım bir satıcı daha var onada sorcam daha ucuz ve güvenli bi satıcı tavsiyesini
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.