Şimdi Ara

NEWMAN N1 // 4.3' IPS Android 4.0 MTK6577 1G RAM 3G GPS 8 MP (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
18
Favori
108.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon kesinlikle yasak. tablet yasak değil. ayrıca kargo açılmaz diye bir şey yok. ben de birçok kez yurtdışından ürün aldım, açıldığı oldu. eğer açılırsa, hem para gider hem de telefon çünkü telefonun gümrükten geçmesi kesinlikle yasak. vergisini v.s ödesek de izin vermiyorlar.
  • cok yakin arkadasim pw,den thl w3 aldi sikintisiz gecti.
    sorun olurda elimize ulaşmazsa paypal parayi aynen geri iade eder

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

quote:

Orijinalden alıntı: swashbuckler55

...

Teşekkürler açıklamalar için. Biraz daha bilgi edinmiş olduk tecrübeleriniz sayesinde. Satıcıdan bunun da garantisini almalıyız o zaman. Ürün geri giderse parayı almak istiyoruz diye. Paypal çok daha güvenli olur o zaman. Bir mahsuru yoksa sorayım gümrükte ne takıldı? Satıcı paketi usulüne göre paketlememiş miydi? Yoksa talihsizlik sizi mi buldu?

Bu arada intifada54'ya ve size de ayrıca teşekkür edelim. Sormuş soruşturmuşsunuz :D

bir red-dot'lu dürbün takılmıştı. Ateşli silah malzemesi sandı gümrükteki uzman,durumu anlatamadık kendisine. bu nedenle takıldı,geri gitti.Talihsizlik aslında,çünkü "gerçek" tüfek dürbünleri,"büyük olanlardan hem de",istanbul'da rahatlıkla geçiyor.
    Samsun'dayım ben bu arada.
    Vergi ödediğim ürün,bir saat =D 81 lira 14 kuruş ödedim vergi olarak.
    Satıcılarla konuşmak lazım. Tecrübeli bir satıcı bulmalıyız.
    Elbette,bu işin en garanti olacağı aracı ödeme enstrümanı paypal olacaktır,dispute açma şansımız olacak.
    Satıcılar bu tip ürünleri photo frame olarak gösteriyorlar. 18-35 dolar arası bir fiyat+gift yazıyorlar.
    Ne demek =D burada amaç,bildiklerimizi paylaşmak. Ben,bu cep telefonlarına dair kısıtlamanın gereksiz olduğunu düşünüyorum ayrıca. Gümrük mevzuatında sınırı belirle,vergini al,kayıt ücretini yansıt,bitsin gitsin. Bulk getirip satmaya çalışan olursa,bin tepesine.

• quote:

Orijinalden alıntı: swashbuckler55
    ...

Sağlık olsun hocam. Saatiniz hayırlısı olsun. Vergisi bu kadarsa kendisi de Bu haliyle bile size bizim piyasadan uygun gelmiştir.

Bu şartlar altında en uygun seçenek Pandawill paypal sayesinde. Fiyat olarak da kuponla 170'e geliyordu. Güvenilir satıcılarla da görüşebiliriz tabii indirim yaparlarsa.

İyi akşamlar,
  • @that_inspector hocam konu için seni tebrik ederim, ,yarım saattir inceledim bütün yorumları gücüm yettiğince linkleriyle incelemeye çalıştım.

bende almak isterim listeye yaz demek isterim fakat yurt dışından hiç ürün almadım ayrıca anlamam,, mesela ben almak istesem önce parayı sana göndersem sen kendine alırken 2 tane alsan ürün gelince bana kargolasan bu şekilde olabilirmi?
    tahmini bize ulaşması ne kadar sürer?

takipdeyim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: rraistlinn

@that_inspector hocam konu için seni tebrik ederim, ,yarım saattir inceledim bütün yorumları gücüm yettiğince linkleriyle incelemeye çalıştım.

bende almak isterim listeye yaz demek isterim fakat yurt dışından hiç ürün almadım ayrıca anlamam,, mesela ben almak istesem önce parayı sana göndersem sen kendine alırken 2 tane alsan ürün gelince bana kargolasan bu şekilde olabilirmi?
    tahmini bize ulaşması ne kadar sürer?

takipdeyim,

İyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım. Yurt dışından alışveriş yapmak biraz riskli ama hepsiburadadan, gittigidiyordan almaktan çoğu anlamda farksız. Uyarılarımı okuduysan ne gibi riskler olduğunu anlamışsındır.

Kargo süresi 15 günle 40 gün arasında değişiyor. Ürün ellerinde varsa ve biraz da şans yaver giderse 2-3 haftada eline ulaşıyor. 40 gün içinde gelmezse Paypal üzerinden aldığın ürünler için dispute denilen şikayet açıyorsun ve satıcı paranı sana iade etmek zorunda kalıyor.

Sana da almak isterdim ama bu sorumluluğu üstlenemem. Üründe sıkıntı çıkar, kargo gelmez, kur hesaplamasından dolayı arada artı eksi fark çıkar hak geçer... En sağlıklısı kredi kartından sanal kart oluşturman, alışveriş yapacağın satıcı paypal kabul ediyorsa paypal sitesine kaydolup sanal kartını tanıtman ve alışverişi öyle tamamlaman olur.

Görüşmek üzere...

• Sabah sabah Çinli kardeşlerimle görüştüm. Aliexpress'teki bedava kargo gönderen birkaç A+ şirketin çalışanıyla yazıştım. 4-5 taneye indirim yaparlar mı diye. Hepsinin elinde stok var ama pahalı satıyorlar. Fiyatlar geçen hafta 190 civarıydı, bu hafta 200'leri bulmuş.

Birisi 200'den satıyordu, 5 kişi için konuştum, aklınızdan kaç geçiyor dedi, 175 dedim, kargo dahil mi bu fiyata dedi evet dedim daha cevap vermedi

Bir tanesi 350$'den satıyordu, doğru mudur diye sorayım dedim, yazdım evet dedi. Dedim tek bir parça için mi evet dedi. Diğer satıcılar 200'den satıyor dedim öyle mi deyince link attım çok ucuzmuş dedi. Ya milleti oltaya getirmeye çalışıyorlar ya da piyasadan haberleri yok.

Bir başkasıyla görüştüm 200 civarına satıyor. Daha çok kıyafet üzerine çalışıyorlar. Türkiye deyince gümrük sıkıntılı dedi. Bir ürün takılmış geri gönderilmiş. Dedim arkadaşlarım aldı, ürünler hediye paketi olup bir de 75 dolar altına işaretlenince takılmıyor diye. Hiç açmıyorlar mı diye sordu, air mail olursa çoğunlukla açmıyorlar dedim. Meğer usulü bilmiyorlarmış, paketi göndermişler kabak gibi. Parayı da geri yatırmışlar. Telefon Hong Kong, Singapur vs iki üç yere gidip öyle ellerine ulaşacakmış. Sonuç olarak o da indirim yapamam dedi.

En iyi fiyat Pandawill'de şu an. Onda da stok yok, inşallah gelir :D

Jiayu G3 için daha uzun zamana gelmez dediler.

Hadi bana iyi geceler :D

• gene pandawıll'e kaldık.
    Benım aklımdakı sıtede orası aslında paypal guvencesı ve gumruğu bıldıklerı için

• valla panda da stok yok muhtemelende uzunca bir surede olmayacak bana pazartesi demişlerdi ama benim pek umudum yok acıkcası daha oncede soyledim bu tarz telefonların en buyuk sıkıntısı bu yani stoklar olmuyor yada cok az bu arada newman için etotalk a bakabilirsiniz orda stokta var yazıyor ama siteyi hiç bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

gene pandawıll'e kaldık.
    Benım aklımdakı sıtede orası aslında paypal guvencesı ve gumruğu bıldıklerı için

Şu anlık en uygun yer orası. Stokları olsa direk alınır. Chat online olunca yine soracağım.

quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker
    ...

Hocam ben de size soracaktım, siparişiniz ürün gelip işlenince haber verir misiniz diye. PW'de dediğiniz gibi stok sorunlu. Bu hafta gelecek diyorlar ama belli de olmaz. Etotalk çok kapsamlı bir site ama kargo 25 dolar. Yoksa aksesuarlar da var, isterseniz kendi romlarını da yüklüyorlar. Paypal olduğundan sıkıntı olmaz, yorumlarda gümrük için gerekli işlemleri de yaptıkları yazıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla
    Telefonu almadan bataryaya baktım :)
    ama batarya benim için çok önemli.

Batarya benim için de önemli şu an kullandığım Neo V'de 1500 mah var, normal kullanımda en fazla 1,5 gün gidiyor. Peki N1 için bu 3500'lük bataryalar sağlıklı olur mu? Yoksa fiyat olarak bayağı uygunlar.

• kaç kişi olduk ben salıya kadar alacağım inşallah.
  • fazla talep yok
  • 3 kişi kesin galiba, bir iki arkadaş daha vardı alacağım diyen.

Aliexpress'de Ugood adlı satıcıya yazdım. Feedbackleri iyi bir satıcı. Siyah, kırmızı ve mavi varmış ellerinde. İndirim yaparız, bir de koruyucu kapak hediye ederiz diyor. Gümrük işi için sorular sormuştum, paketi yaparlarmış hangi kargoyla gönderelim diye sormuş.

Cevap vermeden önce sorayım başka almak isteyen var mı? Ben 5 kişi diye konuştum. Ona göre bir fiyat alalım.
  • tamam kargo dahil 170 dolar ainirimiz degilmi.
    aksesuar varsa biraz daha cikariz.

• 2 güne kadar sıpariş verin, fiyatı da makul olsun ben kesin alıyorum.

beyaz istiyorum aslında, bir beyaz oylaması yapalım eğer çoğunluk beyaz istiyorsa beyaz alalım. gerek dış görünüm olarak, gerekse malzeme kalitesi olarak beyaz daha iyi ve zaten herkes beyaz alıyor. bence beyaz alırsak pişman olmayız fakat siyahlardan, renk olarak memnun olmayanlar varmış. 2 gün kadar alım olmazsa ben kendim getirteceğim siyah veya beyaz.
  • benim icin renk farketmez ikisinede raziyi saliya kadar alinmaz ise bende kendim alicam

• quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo
    ...

Hocam ben de beyaz istiyordum. Şu ana kadar beyaz satan hiçbir yer bulamadım. Pandawill ayın 18'de gelebilir demişti o kadar. Telefon için koruyucu kapak verecek bu satıcı, o olmazsa kılıf vs. alırız. Komple ön ve arka kapak değişiyor mu bilmiyorum ama ileride yedek parçalar çıkınca değiştirilebilir.

En azından şu an 4 kişi olduk. Şu satıcıya bir sorayım bakayım son fiyat neymiş. 170 dolara vereceğini çok sanmıyorum semihh95. Yine de sorarım.
  • valla benim pandadaki siparişim 20 sine kadar yollanmazsa iptal edicem gozume baska bişey kestirdim çunku onu alıcam mtk 6577 imei değiştirme işini de yaptıgım yogun arastırmalar sonucu buldum hemde minik bir program vasıtası 170 usd den fazlada vermeyin o telefona cinliler yılbası ayagına fiyatları cok yukselttiler
  • slm dostum beni eklememişsiniz .yeni fark ettim. fiyat uygun olursa kesin alacağım.bende araştırıyorum bir kaç kişiye yazdım daha cevap alamadım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.