Şimdi Ara

NEWMAN N1 // 4.3' IPS Android 4.0 MTK6577 1G RAM 3G GPS 8 MP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
18
Favori
108.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam sar değeri hakkında bir bilginiz var mı? alayım diyorum,fakat,sar konusu aklımı çeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

ben sipariş verdim elime gecttiği an yardımcı olacağım arkdsalar gönlününüz ferah tutun

Hayırlı olsun hocam, umarım hiçbir sorun yaşamazsınız. Nereden aldığınızı paylaşabilir misiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

arkadaşlar youtube da bir video buldum
    newman n1 batarya hatası...

Evet hocam o videoyu ben de gördüm ama başka bir yerde kullanıcıların buna dair yorumuyla karşılaşmadım. Bu adam telefonu bozmuş, yanlış rom atmış da olabilir. Batarya 15-20 dolar civarına bulunabiliyor, hatta Aliexpress'te çoğu satıcı ikinci bataryayı da telefonun yanında satıyor. Tabii bu demek değil ki böyle bir sorun çıkmaz. Biraz da şans işi orası. Umarım hiç kimse böyle bir sorun yaşamaz.

pm attım bakabilirmisiniz.

• bu newman da gps varmı acaba? ayrıntılarda göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendoza27

bu newman da gps varmı acaba? ayrıntılarda göremedim

a+ gps var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • özür kusura bakmayın onun farkı nedir acaba net olmadanda işlem görüyormu
  • quote:

özür kusura bakmayın onun farkı nedir acaba net olmadanda işlem görüyormu

assısted gps gecen sıstem sanırım.
    Tam bılmıyorum :D

• quote:

özür kusura bakmayın onun farkı nedir acaba net olmadanda işlem görüyormu

Ne kadar kaliteli bir GPS çipi vardır bilmiyorum. Bir ihtimal navigasyon olarak kullanılabilir, ama telefona bunu göz önüne alarak bakmalısınız.

A-Gps bazı yerlerde yazıyor, bazılarında yazmıyor, güvenilir bir bilgi olmayabilir.

quote:

A-GPS’in sunduğu avantaj ve faydalar nelerdir?

A-GPS, cihazın uydu bağlantısını GPS’e göre daha hızlı ve daha güvenilir bir biçimde kurmasına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Örneğin; konumlandırma baştan başlatma halinde yani GPS bağlantısı uzun bir süredir kesik olduğunda ya da kullanıcı farklı bir ülkeye seyahat ettiğinde daha hızlı elde edilir.
    A-GPS ile GPS bağlantısı kurmak için gereken süre önemli ölçüde azalır. GPS kullanan bir cihazın baştan başlatma halinde GPS bağlantısını kurması dakikalar alırken, A-GPS gerekli süreyi saniyelere indirir.

quote:

Orijinalden alıntı: swashbuckler55

hocam sar değeri hakkında bir bilginiz var mı? alayım diyorum,fakat,sar konusu aklımı çeliyor.

Birkaç sitede 0,549 W/kg yazıyor ama bu da bana inandırıcı gelmedi. Bu kadar düşük olsaydı veya bu, firma tarafından doğrulansaydı her yerde özellikler içine dahil edilirdi. Telefonla uzun süreler konuşan biriyseniz, kulaklık kullanmanız, telefonu gece yatarken kapatmanız ve odanızda bulundurmamanız daha sağlıklı olur.

• beyazı daha bi güzel sanki
    http://www.aliexpress.com/item/Original-Newman-N1-Android-4-0-3G-Dual-SIM-MTK6577-Dual-core-1G-CPU-4-3/640567796.html
    bu arada ne zamn alcaz?
    aliexpresste daha ucuza satan varsa link atıverin
  • quote:

Orijinalden alıntı: intifada54
    ...

Beyazı daha güzel ama stokta yok. Bunların da beyazın fotoğrafını koyduğuna bakmayın, alta yazmışla kocaman "Dear buyer! this one we have the black color in stock ,welcome for you order!"

Ve fiyat çok yüksek. Pandawill'den kuponla birlikte 170 dolara geliyor. Arada 15 dolar fark var, gerek yok. 1 haftaya pandawillde stoğa girecekmiş. Yarın bir daha soracağım, ona göre sipariş vereceğim.
  • dostum görüşmenizde gerekirse toplu alışvriş olacağını söylersniz belki indirimde uyguluyorlar bunlar siz gönderdiğim linkdn ucuza gelirs bn 2 tane alacağım
  • peki stoğa girince haberimiz olsunda alalım hemen
  • quote:

dostum görüşmenizde gerekirse toplu alışvriş olacağını söylersniz belki indirimde uyguluyorlar bunlar siz gönderdiğim linkdn ucuza gelirs bn 2 tane alacağım

iyinfikir aslinda.

• toptan fiyat yazıyo zaten nakliye hariç diyo

Wholesale price:
  • öyle yazarlar ama pazarlık vardır bu çinlilerde daha önce alışveriş yaptığım için biliyorum çok pazarlıkcıllardır ama.hatta ben şuan daha önce alışveriş yaptığım yerlre mesaj yazdım bakalım ne cevap gelecek
  • o zaman kaç kişi alcak liste yapılsın ona göre birisi çıkıp desin adamlara
    şu adet alcaz kaçpara diye fakat olmaz diye düşünüyom
    ancak ali expresste falan belki
  • Arkadaşlar chatteyim, sıra gelince soracağım. Bir konuşayım kabul ederlerse liste yaparız. Ben 10 adet diye konuşacağım. Ama farklı adresler farklı kartlardan alım olacağı için bir çare bulmak gerek. Belki bir ihtimal bizler için geçerli bir kupon verirler. Ben sorayım bir bakalım. Ne zaman stoğa gireceğini de soracağım.
  • dostum chatteyseniz jiayu g3 hakkındada sorsanız gelişmeluri varmı acaba.
  • quote:

dostum chatteyseniz jiayu g3 hakkındada sorsanız gelişmeluri varmı acaba.

Daha sıra gelmedi, bir ara takıldı baştan açmak zorunda kaldım. Fırsat olunca sorarım. Orada saat sabah 4.45, büyük ihtimal bilgisayar başında 1 veya 2 temsilci var. Olmazsa gündüz sorarım...
  • Adamlarla görüştüm.

G3'le ilgili gelişme yokmuş. Newman N1 haftaya gelecekmiş. Beyaz olanın stokları bitti dedi. Toplu alım için e-mail adresi verdi. Liste çıkaralım yarın oraya yazarım. Ayrı ayrı ödenip postalanacak dedim, olur dedi. Ama o iş nasıl olacak tam olarak bilmiyorum. Mail attıktan sonra öğreniriz.

160-165 dolara alsak süper olur.

Liste başlatıyorum, root vs. için ayırdığım ikinci mesaja yazacağım, kesin alacaklar söylesin adlarını ekleyeyim. Kısa zamanda halledelim. Görüşmek üzere...
  • kupon işi sıkıntı olur o zaman %6 kullanamayız.
    Bu arada reıs benı nıye yazmadın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.