Şimdi Ara

New York'ta Beş Minare (2010) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
19.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: AYSST

quote:

Haluk Bilginer namaz kılarkan FBI basıyormuş odayı, alıp götüyorlarmış falan
    . Çok konuşulacak diyorlardı. Gazetede yazıyordu.

spoiler verme, gizlemek çok zor değil

Film gösterime girdimiki de spoiler vereyim. Gazetede yazanı aktardım. Aktarmak istemeseler filmin bu sahnesini gazeteye vermezlerdi.

saçmala gazete ve dergiler filmin baştan olay akışını bile verir. buradaki çoğu kişi filmin heyecanını kaçırmamak için film içeriği hakkında az bilgi almak istiyor, spoiler uygulamasının amacıda bu ayrıca başlamamış olması filmin içeriği hakkında sana söz söyleme hakkı vermez

• quote:

quote:

quote:

quote:

Film gösterime girdimiki de spoiler vereyim. Gazetede yazanı aktardım. Aktarmak istemeseler filmin bu sahnesini gazeteye vermezlerdi.

saçmala gazete ve dergiler filmin baştan olay akışını bile verir. buradaki çoğu kişi filmin heyecanını kaçırmamak için film içeriği hakkında az bilgi almak istiyor, spoiler uygulamasının amacıda bu ayrıca başlamamış olması filmin içeriği hakkında sana söz söyleme hakkı vermez

Gazetede yazan eleştirimiydi de spoiler olsun. Sen nette ne görüyorsan onlarda onları yazmış.

• iyi az kalmış çıksın da bir bakalım... mahsun yine tutuşturacak eleştirmenleri

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 30 Ağustos 2010; 19:11:30 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gazetede yazan eleştirimiydi de spoiler olsun. Sen nette ne görüyorsan onlarda onları yazmış.

Açalım mı yani Neyse açmayayım ben bosver

• Önceki filmlerinde de değinmediğim sosyal içerikli konu vermediğim mesaj olmasın havasındaydı ve oldukça başarısızdı Mahsun Kırmızıgül,bu filmle de beğenimi kazanacağını düşünmüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Ayrıca filmin afişide göz alıcı.İnşallah Oscar'ı alırız bu filmle

öte sık benı vuracan

• kurtlar vadisi ile aynı gün vizyona gireceği için gişede bi kapışma yaşanacak haberi çıkmıştı bence bu film kv den daha çok iş yapar gladio ve uzatmaları oynayan tv serisi ile kıyaslandığında çıkışta bi mahsun daha tercih edilebilir üstelik geniş oyuncu kadrosu ile bir adım önde bana göre
  •  New York'ta Beş Minare (2010)

New York'ta Beş Minare (2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 17 Eylül 2010; 20:05:39 >
  • Robert Patrick ha sıvı adama dönüşmesin sonra.
  • Robert Patrick Fakülte diye bir korku filminde oynuyordu sanırım. Kadını P.S. I Love You'dan hatırladım. Diğeri zaten meşhur.

Mustafa Sandal olmasaydı daha iyi olurdu ama bu filmden umutluyum. Özellikle Haluk Bilginer müthiş bir oyuncu. Bana göre Türkiye'de ilk 3'te Şener Şen, Haluk Bilginer ve Erkan Can var.
  • Ayın kaçında girecek vizyona ?
  • 5 Kasım 2010
  • quote:

Orijinalden alıntı: eivind
    5 Kasım 2010

Tesekkurler. Gitmek lazım
  • az kalmış 5 kasım.
    sinemada izlemek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Orijinalden alıntı: sendenbenden

Afiş rezalet minareler photoshopta kondurulmuş özellikle ucuna bakarsanız nasıl yapmacık bir görüntüsü var anlarsınız ..Film nasıl olur bilemiyorum önyargılı değilim izlerim büyük ihtimalle ama birçok abartı ve boş sahne çıkar gibi geliyor şimdiden...

Pardon da nasıl koyacaktı minareyi? Gerçek minare mi diksinler new york'a. Bu kadar saçma bir yorum olamaz.

Adam photoshop uzmanı beyler
  • resimden de görüleceği üzere güzel aksiyon sahneleri varmış.

New York'ta Beş Minare (2010)

kurtlar vadisinin ertelenmesi iyi oldu. böyle büyük bütçeli işlerin aynı tarihlerde vizyona girmesini pek sevmiyorum. bundan 1 hafta sonra da özcan'ın filmi vizyona girecekmiş ama etkilemez bu filmi.
  • Merakla bekliyorum bakalım nasıl bir film olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Ayrıca filmin afişide göz alıcı.İnşallah Oscar'ı alırız bu filmle

öte sık benı vuracan

• Fragmanı izledim ilginç bir film olacağa benziyor. Bu arada Kurtlar Vadisi'nin ileri tarihe atılması Pana'cıların işi mi GLadyo'nun mu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.