Şimdi Ara

New York'ta Beş Minare (2010) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
19.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Orijinalden alıntı: sendenbenden

Afiş rezalet minareler photoshopta kondurulmuş özellikle ucuna bakarsanız nasıl yapmacık bir görüntüsü var anlarsınız ..Film nasıl olur bilemiyorum önyargılı değilim izlerim büyük ihtimalle ama birçok abartı ve boş sahne çıkar gibi geliyor şimdiden...

Pardon da nasıl koyacaktı minareyi? Gerçek minare mi diksinler new york'a. Bu kadar saçma bir yorum olamaz.

Hakkaten forumda gördüğüm en saçma yorumlardan birisi

• quote:

quote:

Afiş rezalet minareler photoshopta kondurulmuş özellikle ucuna bakarsanız nasıl yapmacık bir görüntüsü var anlarsınız ..Film nasıl olur bilemiyorum önyargılı değilim izlerim büyük ihtimalle ama birçok abartı ve boş sahne çıkar gibi geliyor şimdiden...

Pardon da nasıl koyacaktı minareyi? Gerçek minare mi diksinler new york'a. Bu kadar saçma bir yorum olamaz.

ilk sayfada gördüğüm gibi ben yazacaktım ama sen yazmışsın adamın takıldığı yere bak

• o değil de afişteki deccal falan ne alaka acaba ?
  • Gitmem , izlemem ve hiç bir yakınamada izletmem bu filmi.zaman kaybı,gereksiz.Mahsunmuş peh.
  • Haluk Bilginer varsa izlerim bu filmi ama Polis'teki gibi fiyasko olmaz umarım. ~Film için diyorum Haluk Bilginer hiç bi zaman fiyasko olmaz tabi ki ;)
  • Ayrıca filmin afişide göz alıcı.İnşallah Oscar'ı alırız bu filmle
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Ayrıca filmin afişide göz alıcı.İnşallah Oscar'ı alırız bu filmle

Şaka değil mi :D
  • Film oldukça kaliteli bir yapım olacağa benziyor.İyi gişe yapar bu film. Beklemedeyiz bakalım.
  • Sırf Haluk Bilginer ve Yıldız Kenter için bile gidilir bu filme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samét

quote:

quote:

Onlar gerçekten Photoshop muydu ya ?? Ben de gerçek minare sanıyordum

• Bu filmi aylar önce duymuştum merak ediyorum baya güzel bir şeye benziyor 5 kasımda geliyor
  • Kadro mukemmel bır tek mustafa sandal hariç .Ama bu sorun değil fragmanı çok ıyı umarım güzel bir film olur ve emeklerının karsılıgını verırız
  • Bütün fragmanı din ve terörizm üzerineydi. Bilemiyorum nasıl bir film olacak. Amerikalıların müslüman teröristli filmleri baydı onlara benzemez inşaallah.
  • Oyuncu kadrosu muhteşemmiş Mustafa Sandal ne ya
  • mustafa sandal'ın ne işi var orada ya ayrıca mahsun'un sesi hiç yakışmamış filme ben pek bişi beklemiyorum açıkcası, haluk bilginer oyunculuk ile kurtarır bu filmi vasat bişi çıkacak diye bekliyorum
  • Haluk Bilginer namaz kılarkan FBI basıyormuş odayı, alıp götüyorlarmış falan. Çok konuşulacak diyorlardı. Gazetede yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Haluk Bilginer namaz kılarkan FBI basıyormuş odayı, alıp götüyorlarmış falan
    . Çok konuşulacak diyorlardı. Gazetede yazıyordu.

spoiler verme, gizlemek çok zor değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Ayrıca filmin afişide göz alıcı.İnşallah Oscar'ı alırız bu filmle

öte sık benı vuracan
  • Valla kim ne derse desin, Mahsun kendini geliştiriyo git gide...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYSST

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Haluk Bilginer namaz kılarkan FBI basıyormuş odayı, alıp götüyorlarmış falan
    . Çok konuşulacak diyorlardı. Gazetede yazıyordu.

spoiler verme, gizlemek çok zor değil

Film gösterime girdimiki de spoiler vereyim. Gazetede yazanı aktardım. Aktarmak istemeseler filmin bu sahnesini gazeteye vermezlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 30 Ağustos 2010; 18:26:13 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.