Şimdi Ara

New York'ta Beş Minare (2010) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
19.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ayrıca siyah çarşafları kadınlara güneş gözlüğü taktırıp yüzlerini açmışlar bi' garip

haluk bilginer varsa bi' umut ışığı vardır her ne kadar mahsun yapımı olsada
  • Bi cacık olmaz bu filmden.
  • Oyuncu kadrosu muhteşem gerçekten.Konusu pek ilgimi çekmedi aşırı din temalı bir filme benziyor.Mahsun Kırmızıgül'ü başarılı buluyorum daha önceki filmlerini izlemiş ve beğenmiş birisi olarak bu filmi izlemeye düşünüyorum.
  • Afiş rezalet minareler photoshopta kondurulmuş özellikle ucuna bakarsanız nasıl yapmacık bir görüntüsü var anlarsınız ..Film nasıl olur bilemiyorum önyargılı değilim izlerim büyük ihtimalle ama birçok abartı ve boş sahne çıkar gibi geliyor şimdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Konu, benzetme, odur budur direk Fethullah Gülen geldi aklıma. Hocaefendi felanda diyorlar. Onlara karşı bir filmmi olacak, propaganda mı olacak sezemedim tam.

Haluk Bilginer'in fetullah gülen propagandası yapan bir filmde oynayacağını düşünmüyorum

Katılıyorum.

Kaliteli bir şey olur inşallah da onca para boşa gitmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: sendenbenden

Afiş rezalet minareler photoshopta kondurulmuş özellikle ucuna bakarsanız nasıl yapmacık bir görüntüsü var anlarsınız ..Film nasıl olur bilemiyorum önyargılı değilim izlerim büyük ihtimalle ama birçok abartı ve boş sahne çıkar gibi geliyor şimdiden...

Özellikle afiş çok güzel ve hiç sırıtmıyor çok alakasız bir yorum olmuş sizinki
  • şimdilik idare edecek bir afiş bu. mahsun her filminden önce 10'dan fazla afiş hazırlatıyor onların arasından birisi seçilecektir.
  • aklıma hep bitlisde beş minare türküsü geliyor
  • Haluk Bilginer olurda izlenmezmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Mahsun bir filminde de kendisi oynamasa olmayacak sanki,fragman da gördüğüm kadarıyla hiç iyi değildi,sesi bile uymamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauser

quote:

Afiş rezalet minareler photoshopta kondurulmuş özellikle ucuna bakarsanız nasıl yapmacık bir görüntüsü var anlarsınız ..Film nasıl olur bilemiyorum önyargılı değilim izlerim büyük ihtimalle ama birçok abartı ve boş sahne çıkar gibi geliyor şimdiden...

Özellikle afiş çok güzel ve hiç sırıtmıyor çok alakasız bir yorum olmuş sizinki

ilk defa fotoşok gören birine güzel gelebilir

• Beren Saat'de varmış Hangi rolde acaba merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 15 Haziran 2010; 23:25:40 >
  • Mahsun mu? geçiniz.
  • Oyuncu kadrosu mükemmel
    Film'ın adı çok iyi (bitlis'li oluşumdan hoşuma gitti)
    Senaryo şahaneye çok yakın
    Çekim kalitesi eminim çok sağlamdır

kimse kızmasın bana ama bizim türkler 10 üzerinden 3-4 lük filmler yapmaya devam etsin mahsun abimiz bildiğin imdb lik filmleri yapıyor bence devlet tarafından da desteklenmeli...
  • quote:

Adam Newyork un göbeğine 5 tane cami dikecek değildi heralde,tabiki ps yapacak ne demek istediğinizi ben dahil kimse anlamadı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbahadir07

Oyuncu kadrosu mükemmel
    Film'ın adı çok iyi (bitlis'li oluşumdan hoşuma gitti)
    Senaryo şahaneye çok yakın
    Çekim kalitesi eminim çok sağlamdır

kimse kızmasın bana ama bizim türkler 10 üzerinden 3-4 lük filmler yapmaya devam etsin mahsun abimiz bildiğin imdb lik filmleri yapıyor bence devlet tarafından da desteklenmeli...

Diğer yaptığı iki film mi imdb'lik?
    Kusura bakmayın ama sinemadan pek anlamıyorsunuz. 3-5 dakikalık güzel görüntü yönetmenliği için senaryosu berbat, oyunculukları kötü filmler iyi değildir. Özellikle Güneşi Gördüm filmi çok fazla sahnesiyle sırıtan hatta komik bir filmdir.
    Başkalarının eleştirilerini önemsemeyin, kendi fikirlerinize bakın. Mahsun'un filmleri cesur (birkaç sahne denemesiyle) ancak kötü filmlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Konu, benzetme, odur budur direk Fethullah Gülen geldi aklıma. Hocaefendi felanda diyorlar. Onlara karºı bir filmmi olacak, propaganda mı olacak sezemedim tam.

Bende sezemedim

@Assassins

Bütçe 10 Milyon ise sanırım en yüksek bütçeli Türk filmi oluyor.

baya oluyor ntv de izlemiºtim orda sölemiºler di 10 diye umarım güzel olur film birde bazı arkadaºların neden bu kadar mahsum düºmanlığı anlamıº değilim adamın bu kadar kariyerli sanatçıları bir araya toplaması bile baºarı

• Haziran temmuz civarı bişey olsaydı keşke . Şu sıkıntıdan patladığımız yaz günleri ilaç gibi olurdu
  • Beren Saat oynuyormuş

İnş. kalitesi yüksek bir film olur.
  • Umudum var bu filmden.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.