Şimdi Ara

New season Zırh Delme bilgisi olan gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a kardeşlerim size ciddi bişey sormak istiyorum. ben westte smurf kasarken 20 win streak khazix ormanla yapmıştım ancak şu yeni metada khazix rengar tarzı herolar tabiri caiz ise tek atmıyor. tek atmamayı geçtim tank bi mundonun q su kadar vurmuyor khazixin q su neden anlayabiliyorum zırh delme sorunsalı var suan oyunda. abicim tank metası bitti dediler tankları nasıl keseceğiz? bildiğiniz bi build var mı böyle tanklara karşı khazix alınca yapabileceğim. türkçe yazarsanız sevinirim

• Bende yeni son fısıltı çıkamadım bir türlü sanki boşmuş gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

Bende yeni son fısıltı çıkamadım bir türlü sanki boşmuş gibi geliyor

+1
    Bu aralar Youmuu Malmortius ve Arpen rünlerle oynayarak eksikliğini gidermeye çalışıyorum. Tank varsa karşıda fazladan bc de alıyorum. Eskiden çoğu şampiyona, özellikle Riven'a falan core olarak çıkardım ama artık çok dandik geliyor yeni lw

• quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

quote:

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

Bende yeni son fısıltı çıkamadım bir türlü sanki boşmuş gibi geliyor

+1
    Bu aralar Youmuu Malmortius ve Arpen rünlerle oynayarak eksikliğini gidermeye çalışıyorum. Tank varsa karşıda fazladan bc de alıyorum. Eskiden çoğu şampiyona, özellikle Riven'a falan core olarak çıkardım ama artık çok dandik geliyor yeni lw

Zede youmu-lw rushlardım bi de rünlerden geliyor offf,

• Kanadını kırdılar uçamıyor artık khazix acı ama gerçek zırh delme itemi yok hali hazırda khanın bu yüzden hasarı yok anca gang atarsın.
  • Yeni lw adclerde daha çok işe yarıyor gibi geldi bana. Armorpen runeleriyle girip youmuu kasarsanız 29 armorpen idare eder. Ağır armor kasan varsa istemeyerek de olsa almanız lazım.
  • New season zırh delme
    Türkçe yaparsanız sevinirim.

Bu nasıl bir arada kalmışlık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni sezon yazmak bu kadar zor olmamalı.

• başlık op
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.