Şimdi Ara

New Holland TT50 Nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
32.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • orta düzey bir traktör bakıyoruz bütçe 20.000 tt50 çok dikkatimi çekti araştırdığıma göre güzel bir traktöre benziyor sizce alınırmı ? tek çeker bakıyoruz

New Holland TT50: Bilmeniz Gereken Her Şey

New Holland'ın TT50 traktör modeli, çiftçiler arasında oldukça popüler bir tercihtir. Güvenilirliği, dayanıklılığı ve çok yönlülüğü ile bilinir.

New Holland TT50 Özellikleri

TT50, 50 beygir gücüne sahip Tier 4B uyumlu bir motora sahiptir. Dört tekerlekten çekiş sistemi, zorlu arazilerde bile optimum çekiş gücü sağlar. TT50 ayrıca, kullanım kolaylığı için elektro-hidrolik güç direksiyonu ile donatılmıştır.

Kullanıcı Yorumları

New Holland TT50 kullanıcı yorumları genellikle çok olumludur. Çiftçiler, traktörün güvenilirliğini, yakıt verimliliğini ve kullanım kolaylığını övgüyle karşılamaktadır. Bir kullanıcı, "TT50, işimi kolaylaştırdı ve verimliliğimi artırdı" yorumunu yapmıştır.

Tutulan Modeli

New Holland TT50, en çok tutulan modellerinden biridir. Çok yönlülüğü, düşük yakıt tüketimi ve uygun fiyatlı olması, çiftçiler arasında popüler olmasının nedenlerinden bazılarıdır.

Yakıt Tüketimi

TT50'nin yakıt tüketimi, diğer benzer traktör modellerine göre oldukça düşüktür. Optimal yakıt verimliliği sağlayan bir Common Rail enjeksiyon sistemine sahiptir.

TT Classic Yorumları

TT Classic, TT50'nin önceki neslidir ve çiftçiler arasında hala popüler bir modeldir. TT Classic yorumları da genellikle olumludur ve çiftçiler, traktörün güvenilirliğini ve dayanıklılığını takdir etmektedir.

Sonuç

New Holland TT50, çok yönlü ve güvenilir bir traktördür. Düşük yakıt tüketimi, kullanım kolaylığı ve uygun fiyatlı olması, çiftçiler arasında en çok tutulan modellerden biri olmasını sağlar. TT50, çeşitli tarım uygulamalarında verimliliği ve üretkenliği artırmak isteyenler için mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynı sıkıntı bende de var ben 15-17 bın arası bırseyler bakıyorum t50 lerı 25 bın dıyorlar 2008 model acıkcası o kadar vermem traktore aldınız mı sız traktor aldıysanız model marka nedır? tavsıyenız varmı bana da

Orijinalden alıntı: trcpt

aynı sıkıntı bende de var ben 15-17 bın arası bırseyler bakıyorum t50 lerı 25 bın dıyorlar 2008 model acıkcası o kadar vermem traktore aldınız mı sız traktor aldıysanız model marka nedır? tavsıyenız varmı bana da

TT50 aldık 18 bin liraya 2006 model sonradan kabin takılmış.şu an çapa yapıyorum 8 tane çapa bıçağını rahat çeviriyor kuru toprakta.Ben acemi olduğum için çok fazla şahlandırıyorum traktörü biraz güvensiz geldi bana birde frenleri kuru fren sanırım arkada makine varken lastikleri kilitleyip kaymaya başlıyorum keşke biraz daha bütçemiz olsa 4 çeker olanları alsak

• yakıt tuketımı nasıl? bız cıft surmede degılde ovaya gel gıt de kullanıcaz ,bende tt50 bakıyorum da 18 bıne bulmak ımkansız gıbı dedıgım gıbı burdur da satılan 2008 model tt50 var bayı 25 bın ıle 28 bın ıstıyor tentelı olana bence o kadar etmez bakalım az daha arastırıcam olmadı eskı model bı motor alıcaz artık
  • Benim şahsi görüşüm tt50 yerine ofiyata newholland 60-56 ,55-46,54C,veya massey ferguson 260Gold,255T,240S disk fren olanlarından ,bu yazdığım markalar Türkiye genelinde en çok tutulan modeller ,çevremde tt 50 alıp etesi gün geri verenleri tanıyorum çünkü çok oturaksız ve güvensiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tarals40

Benim şahsi görüşüm tt50 yerine ofiyata newholland 60-56 ,55-46,54C,veya massey ferguson 260Gold,255T,240S disk fren olanlarından ,bu yazdığım markalar Türkiye genelinde en çok tutulan modeller ,çevremde tt 50 alıp etesi gün geri verenleri tanıyorum çünkü çok oturaksız ve güvensiz.

oturaksız ve güvensiz bencede ön kaldırmaya çok meyilli.bir çözüm bulmak lazım ona.fast and furious filmlerindeki gibi ön kaldırarak baya bir gidecek gibi duruyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.