Şimdi Ara

New Balance 755 Unisex Deri Bot - HB satıcı - 259TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birkaç hafta önce 199TL'ye görünce dayanamayıp almıştım kahverengini. Buna benzer Skechers ayakkabım var, arada çok kalite farkı var. Outdoor kullanımı için ideal bir ayakkabı değil bu bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funello

Bu fiyattan alan oldu mu cidden? Ona göre iptal edeyim siparişi

Alıntıları Göster
    Evet oldu, iptal edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peaceb kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan bakıyorsanız ben chrome eklentisi kullanıyorum. "Spy drop" ismi. Gayet kullanışlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: peaceb

Bazı konuların altında geçmişe dönük fiyat grafikleri görüyorum, nasıl bakıldıgını bilen bilgi verebilir mi lütfen?
    Spydrop isimli Chrome eklentisi ile. Sanırım diğer tarayıcılar için de aynı eklenti çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halogen666

Birkaç hafta önce 199TL'ye görünce dayanamayıp almıştım kahverengini. Buna benzer Skechers ayakkabım var, arada çok kalite farkı var. Outdoor kullanımı için ideal bir ayakkabı değil bu bilginiz olsun.
    sheckersin linkini yazar mısın?
  • Tipi kötü .Alt şeritin beyaz olması daha da rüküşleştirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thehakko

Bilgisayardan bakıyorsanız ben chrome eklentisi kullanıyorum. "Spy drop" ismi. Gayet kullanışlı
    Müthiş eklenti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReqinLeif

Tahminimce yapar , genelde bu tip ürünleri kapalı ortamda kullanmak sıkıntılı bence
    Sanmıyorum bu ayakkabı hava alır, yoğun yağmur da suda alır, beyaz yakalı şehirli botu :) öyle dağda taşta giyilecek yada saatlerce yağmur altında kullanılacak bir ürün değil. Gelince bir daha bakarım. 199 a satılmasına üzüldüm :)
  • Jumaruu kullanıcısına yanıt
    www.boyner.com.tr
    Skechers Yürüyüş Ayakkabısı
    https://www.boyner.com.tr/skechers-yuruyus-ayakkabisi-770747

Fotoğrafta göründüğünden daha iyi,mağazada deneyip gör istersen.

• halogen666 H kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağol

• bayguru B kullanıcısına yanıt
    BEn 199 TL iken almıştım ürün Sunni deri değil derçek deri. 10TL de bonus verdi 190 a gelmiş oldu. İçerisinde de malzeme etiketi mevcut gerçek deri olduğu belirtilmiş. Su geçirme olayına gelince her ayakkabı konusunda başlıyor bir su geçirme muhabbeti. Denemedim ama ortaokul çocuğu gibi yağmurda biriken su göletlerine şapada şupada dalarsan geçirir. Yani zorlarsan geçirir, bukadar zorlayacaksanız zaten 3 katı para verip goretex botlarla gezeceksiniz yanlış konudasınız. Akşam eve geldiğinizde de iyi yürüdük ama ayaklarıma kara sular indi dersiniz.

Yok ben yetişkinim, insan gibi giyerim diyenler arasındaysanız aşırı yağmur / sel durumları harici ayağınızı ıslatacağını sanmam çünkü tabanı yüksek, 1 cm e yakın bir tabanı var, su yüksekliği tabanı geçsede kullanılan malzeme kalın hızlıca su almaz, ancak dikişlerden belki ama o raddeye ulaşması içinde 1,5-2cm derinliğinde suya girmeniz lazım, ki yanlışlıkla derin bir su birikintisine 1 kere bastığınızda hemen ayağınızı çekerseniz yine kolay kolay su alacağını yine zannetmiyorum.

Neyse ürünün amacına gelelim. Ürün kışlık bir spor ayakkabı. Ufak yağmurlarda da su alacağını zannetmiyorum. Sıcaklığı konusunda soğukta deneyemedim ama ilk hissiyatı baya sıcak tuttuğu oldu. Kışın 0 - 15 derece sıcaklıkları dolaylarında (kış - sonbahar - bahar) çok rahat giyilebilecek bir spor ayakkabı. Yani Ankara gibi kuru iklimlerde bol bol kulanabileceğiniz (en az 5-6 ay) şık bir spor bot / kışlık spor ayakkabı diyelim.

NB markası daha önce kullanmadım aldığım ilk ürün oldu ama kalitesini çok beğendim. Derisi oldukça kalın ve kaliteli bir deri.

Bu arada numarasına emin olamadığım için 42 ve 43 almıştım 42 yi iade ettim burada bvukara talep olacağını bilseydim birisine devrederdim.

• Iptal edin ekstra yüzde 10 daha geldi

• 225 e düştü artık alayım dedim kahverengi aldım skechers,nike 45 giyiyorum nb kalıplarının dar olduğunu bildiğim için 46.5 aldım umarım büyük olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halogen666

Birkaç hafta önce 199TL'ye görünce dayanamayıp almıştım kahverengini. Buna benzer Skechers ayakkabım var, arada çok kalite farkı var. Outdoor kullanımı için ideal bir ayakkabı değil bu bilginiz olsun.
    Bence bu skechers dan çok daha kaliteli bilmiyorum hangi modelle kıyasladınız veya fark varken hangisini kasıtettiniz bilmiyorum ama bu ayakkabı gerçekten kaliteli gözüktü gözüme. Seneye kullandıkça göreceğiz kalitesini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenool

225 e düştü artık alayım dedim kahverengi aldım skechers,nike 45 giyiyorum nb kalıplarının dar olduğunu bildiğim için 46.5 aldım umarım büyük olmaz.
    Kalıbı nike la aynı hatta yarım no ufak bile alambilirsiniz Nike ta 43 giyiyorum, bunda 43 hafifçe büyük geldi, ek bir tabanlıkla veya kalın çorapla tam gelir. 42 de direk küçük gelmişti 42sini iade ettim. 42,5 muhtemelen iyi olacaktır bana.

Bu arada kahverengi olanda turuncu bağcık rengi sırıtıyor diye düşünmeyin içerisinde kahverengi yedek bağcıkla geliyor.

Nezaman 225 e düştü? şu an 249 gözüküyor bende, bugün kullanımı biten 10TL çekimde var 225 Olsaydı 215 liraya birde siyah rengini alabilirdim. Bence 250 TL bile çok güzel bir fiyat bu ayakkabı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 30 Mayıs 2020; 11:24:4 >

• Kampanyadan 1 adet 755 (bot denilen model), 1 adet de 574 aldım. Konuyu açarak haber veren arkadaşa bizi ucuz fiyattan yararlandırdığı için teşekkürlerimi , durduk yerde zarara uğrattığı için nefretimi sunarım

Alacak diğer arkadaşlara faydası olması açısından, diğer markalarda giydiğim numaralarımı aşağıya yazıyorum, buna göre pay biçip alabilirler, New Balance'ta 44 numara oluyor ayağıma.
    - Adidas: 43 1/3 (bazı sitelerde 43.5 olarak yazıyorlar, ama gerçeği 43 1/3)
    - Nike 42.5-43
    - Skechers: 42.5
    - CAT / Harley Davidson / Wolverine: 42
    - Hotiç: 42
    - Converse: 42.5
    - US Polo Ass'n: 43
    - Decathlon: 43

Sanırım bu kadar örnekleme yeterli gelir

• BARAnCUDAs kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı bu şekilde oluyor . 574 olanı ben de aldım 44 olarak sanki yarım numara büyük oldu gbi sende nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

Kalıbı nike la aynı hatta yarım no ufak bile alambilirsiniz Nike ta 43 giyiyorum, bunda 43 hafifçe büyük geldi, ek bir tabanlıkla veya kalın çorapla tam gelir. 42 de direk küçük gelmişti 42sini iade ettim. 42,5 muhtemelen iyi olacaktır bana.

Bu arada kahverengi olanda turuncu bağcık rengi sırıtıyor diye düşünmeyin içerisinde kahverengi yedek bağcıkla geliyor.

Nezaman 225 e düştü? şu an 249 gözüküyor bende, bugün kullanımı biten 10TL çekimde var 225 Olsaydı 215 liraya birde siyah rengini alabilirdim. Bence 250 TL bile çok güzel bir fiyat bu ayakkabı için.

Alıntıları Göster
    Ben aldığımda mobil uygulamaya özel %10 indirim daha vardı 225'e geldi. 46.5 geldi ama böyle biraz büyük gibi 45.5 tam olacak numara yok 45'te dar olur diye düşünüyorum. Modeli ve tabanın rahatlığınıda pek beğenmedim iade edeceğim sanırım.

• Botu 225 liraya aldim pazar gunu,bence cok uygun fiyat botta guzel haber veren arkadasa tesekkurler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.