Şimdi Ara

Neverwinter Nights 2 (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
1
Favori
53.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür:RPG
    Yapımcı:Obsidian Entertainment
    Dağıtımcı:Atari
    Platform:PC
    Web:http://www.atari.com/nwn2/
    Çıkış Tarihi:Çıktı
    Medya:DVD
    Yaş sınırı:12+
    Alternatif:Gothic 3
    Multiplayer:Online/Network
    Video&SS:http://www.3dgamers.com/games/neverwinternights/downloads/
    Konu:Hikayemiz Sword Coast'ta,Leilon ve Waterdeep arasında kalan Mere of Dead Men bölgesinin
    ortasındaki West Harbor kasabasında başlıyor.Yaratıklarla dolu böylesi bir bataklıkta ayakta kalmayı
    ancak Harbormen gibi normalden daha güçlü halk başarabiliyor elbette.Ancak bir akşam,kendinizi hiç
    beklenmedik bir belanın ortasında buluyor ve yaşanan olayların ardından halkınız tarafından
    Neverwinter'a yollanıyorsunuz...alıntı:level

İlk oyun ile FRP oyuncuları tarafından çok sevilen ve 2. merakla beklenen Neverwinter Nights 2 çok
    kısa bir süre sorna çıkıyor.Yanlız bu sefer oyunun yapımını BioWare değil,Obsidian Entertainment
    üstlenmiş durumda. İlk oyunu sevenler 2. oyunu sakın kaçırmasınlar;)

Minimum System Requirements

System: 2.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor or equivalent
    RAM: 512 MB
    Hard Drive Space: 6500 MB
    Other: ATI Radeon 9800 or NVIDIA GeForce 6600 or higher

Recommended System Requirements

System: 3.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor or equivalent
    RAM: 1024 MB
    Hard Drive Space: 6500 MB
    Other: ATI Radeon X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series or higher video card

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 15 Şubat 2007; 10:24:40 >

Feel True Power

The most powerful console ever!

• ben de şu an iniyor %65 oldu. Gerçi yavaş ama olsun bekleyeceğiz artık
    Bu arada oyunun sistem gereksinimi nedir hacım?!Dha buraya gelmedi yaw haftaya gelir inşallah daha neverwinter'den önce dark mesiah var valla bu sene Rpg/Frp piyasası acaip kızıştı oblivion çıktı yaza doğru,şu anad gothic var,Dark mesiah var,neverwinter geldi şimdidde ooo hangisi oynıycaz lan bunların daha Medieval:2 gelcek birde valla bu sene harbiden çok manyak oyunlar çıkıyor hacım allah nazardan saklasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 31 Ekim 2006; 14:39:52 >

Orjinalden alıntı: _Agwe_
    ŞTE BUUUUUUUUUUUUUU BEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kışsız gecelerimiz geri döndü sonunda uyku yok hacım yine valla ilaç gibi geldi neverwinter artık yaza kadar oynarım ben bunu!
    Bu arada oyunun sistem gereksinimi nedir hacım?!Dha buraya gelmedi yaw haftaya gelir inşallah daha neverwinter'den önce dark mesiah var valla bu sene Rpg/Frp piyasası acaip kızıştı oblivion çıktı yaza doğru,şu anad gothic var,Dark mesiah var,neverwinter geldi şimdidde ooo hangisi oynıycaz lan bunların daha Medieval:2 gelcek birde valla bu sene harbiden çok manyak oyunlar çıkıyor hacım allah nazardan saklasın

Oyun çok güzele benziyor inşahllah ss lerdeki gibi güzeldir.Ben birincisini çok sevmemiştim ama bu çok güzele benziyor.Gelsin bakalım hiç bilmiyordum yakında çıkacağını.Şok oldu benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonsaider -- 31 Ekim 2006; 14:42:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kkontrol

ben de şu an iniyor %65 oldu. Gerçi yavaş ama olsun bekleyeceğiz artık

çıktımı
  • evet çıktı malum sitelerden download edebilirsiniz. hatta PC Format UK adlı siteden %91 aldı. Benim bitmesine az kaldı. alum benim adsl limitli olduğu için ben başka bir yerden indiriyorum, bu yüzden yavaş oluyor. dosya büyüklüğü 2,61gb.

Orjinalden alıntı: souldarkorn

quote:

çıktımı

evet çıktı arkadaşlar malum sitelerden bulabilirsiniz. Benim adsl limitli olduğu için başka bir pc de indiriyorum çok yavaş ama idare ediyoruz. Dosya büyüklüğü 2,61gb. hatta bir site incelemiş ( PC Format UK) ve %91 vermiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: souldarkorn

quote:

çıktımı

evet çıktı arkadaşlar malum sitelerden bulabilirsiniz. Benim adsl limitli olduğu için başka bir pc de indiriyorum çok yavaş ama idare ediyoruz. Dosya büyüklüğü 2,61gb. hatta bir site incelemiş ( PC Format UK) ve %91 vermiş.

Ya kardeş ben hiç internetten indirmedim hep cdsinini/dvdsini aldım bu oyun buray gelen kadar sabredemiyeceğim sanırım bana pm ile sitenin adresini ve nasıl yapıldığı anlatırsan sevinirim sanırım şu mds,mdf dosyalarıyla oluyordur...

• 1. oyun çok uzun değildi hemen bitmişti. tabi bir ice wind yada baldurs tadı yok ama hiç frp oyun olmadığı için neverwinter ilaç gibi geliyor. bioware yapsaydı çok çok daha iyi olurdu ama napalım artık... neverwinter 2den epey umutluyum çok az kaldı. ayrıca kendi kalemize sahip olabilecekmişiz oyunda

Tekrar düşündüm de o kadar da kötü değil aslında
  • arkadaşlar torrent sitelerinde dolaşan 2,61gb lık Neverwinter Nights 2 razor1911 torrent dosyasını indirmeyin. ben indirdim rar lı dosyaları açınca bir rarlı dosya daha çıkıyor ama bu dosya şifreli ve şifresi bir türlü bulunmuyor. Büyük ihtimal le feyk boşuboşuna download etmiş olursunuz. En iyisi reloaded ı beklemek.
  • 2 dvd şeklinde almak varken inmesini beklemeye ne gerek var...
    İlki bitti, ikincisi de bitecek

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • ya bu gothic den farklımı. gothic 3 kadar ağır bir oyunsa hiç indirmeyeyim. gothic çok güzeldi ama çok ağırdı o kadar ingilizce de bilmiyorum oynayamadım. bu da çok güzele benziyor ama ağır detaylı ve çok ingilizce gerektiren bir oyunsa indirmeyeyim?

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Gothic den daha fazla ingilizce gerektireceğine emin olabilirsin dostum...
    Alışveriş Yaptığım Arkadaşlar : CARNIVALE, basilisk lizard, screamtoronto, SERDAR2008 , Gaddar Davut, SIBGATULLAH, marcio_nobre , badboyzzz , MENEME2002, aaax, _trapzone_ , elfen_lied, mucoyaho, serdar1457, baltacifatih, math_tiger, oguz_35, degidide, yunus902, Man of Steel, mehdrive, Masdera, eczmgulden, Dark Territory, polyo, ahmetk80, diabolical, 42_JeoGenc_42, germinall, sebocuu,
  • hmm yandık o zaman :D neyse ya ss leri çok beğendim yine bir indirelim bakalım. hiç sanmıyorum ama sarar belki oyun

forgotten realms yani unutulmuş diyarlar yazıyor üstte. onun ben üçlemelerini okudum (frp manyağı biri olarak :)) oyunun senaryosu kitabın senaryosuna bağlı mı yoksa öyleyse ingilizce bile öğrenirim bunun için okuduğum en iyi serilerden forgotten realms :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 2 Kasım 2006; 14:10:40 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • 1.sinin bitirmiştim gercekten cok güzeldi işalla sistemim izin verirse 2. sinide bitirecem
  • beyler bence 5.3gblık olanıda indirmeyin daha resmi sitenden ses soluk yok yarın v ey hatta ertesi gunu iyice guvenli olur hele bi bilgileri alalım sitesinden öyle valla bende buyuk heyecanla bekliyorum umarım beklediğimize değecek

Edit:Sistem ihtiyaçlarını topic'e ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 2 Kasım 2006; 21:33:54 >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Ilk bakista NWN - 1' in gelismisi gibi duruyor...Daha cok ilerlemedim, hatta karakteri yaratip bulundugu koy gibi yerde, senlik gibi birsey vardi, onla ilgili birkac kisi ile konustum o kadar...

Gozume carpan degisiklikler:

Ana gorevle alakali, NPC ile yapilan muhabbetler biraz degismis, SW-KOTOR' daki gibi gerceklestiriliyor...

Karakter yaratimi biraz daha detayli gibi geldi bu sefer. Tanri ve sinif sayisinda artis var, bir tane de fazladan irk var sanirim...

Grafikler bana Spellforce - Shadow Wars' tan biraz daha iyi gibi geldi...Olaganustu birsey yok yani...

Bu arada elimdeki image dosyasinin buyuklugu, 5.79GB, PROCYON release...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solitude_within -- 3 Kasım 2006; 0:09:05 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.