Şimdi Ara

Neverwinter Nights 2 (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
1
Favori
53.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 2 dvd olarak bugün aldım.Daha başındayım köyde festival var ve bazı yarışmaları geçmemiz gerekiyor bu kısım tutorial havasında ilerliyor.Gözüme ilk çarpanlar...

-Grubuna 3 kişi alabiliyorsun

-Grubundaki karakterlerle direk oynayabiliyoruz.

-Oyun ilk oyundaki kapalı mekan havasından kurtulmuş.

-Grafikler çok iyi değil fakat sistemi zorlamaması çok iyi :)

-Oyundaki seslendirmeler şu ana kadar kusursuz.

Biraz daha zaman geçireyim daha ayrıntılı incelerim.

Orjinalden alıntı: kmert

Ben 2 dvd olarak bugün aldım.Daha başındayım köyde festival var ve bazı yarışmaları geçmemiz gerekiyor bu kısım tutorial havasında ilerliyor.Gözüme ilk çarpanlar...

-Grubuna 3 kişi alabiliyorsun

-Grubundaki karakterlerle direk oynayabiliyoruz.

-Oyun ilk oyundaki kapalı mekan havasından kurtulmuş.

-Grafikler çok iyi değil fakat sistemi zorlamaması çok iyi :)

-Oyundaki seslendirmeler şu ana kadar kusursuz.

Biraz daha zaman geçireyim daha ayrıntılı incelerim.

sistemi yazarsan cok sevinirm bide bir kac ss de olsa fena olmaz benimde sistemim cok iyide gil agpx1600 pro var daha almadım ama yarın alırım
    BG ve KOTOR karışımı olmuş gibi (zaten yapımcı KOTOR2yi yapan firma) grafikler yeterli,seslendirmeler kusursuz. Daha ilk dakikalarda oyundaki diyalog seçeneklerindeki özgürlük hoşuma gitti. KOTORdaki gibi iki yönde bitirebilmek gibi bir şansımız olacak sanırım.
    Oyundan zevk alabilmek için çok iyi ingilincenizin olması şart. Ayrıca D&D kurallarına yabancı olmamanız da oyundan alacağınız zevki arttıracaktır. ( D&D nedirki diye soruyorsanız ve ingilizceniz iyi değilse paranıza yada kotanıza acıyın hiç bulaşmayın bence )
    Oynadığım 1-2 saat içinde gördüğüm en kötü özelliği kamera açısı problemi oldu. Onu düzeltecek bir yama yada mod çıkarsa yılın RPGsi ünvanını Oblivionun elinden alacak kalitede bir oyun.

• Bende oyunu dun aldım ama oyunca acayip bir kasma var. Ekran kartım x1600 pro, 1 gb da ram var ama en dusuk ayarlarda bile kasıo. Anlamadım gitti
  • Oyun çok güzel ne gothic 3 ne dark messiah gerçek rpg bu işte.Her ne kadar bi Baldur's Gate olamasa da bunun havasını veren tek oyun nwn serisi.Grafikleri o kadar başarı değil fakat büyü efekleri çok iyi.Sistemim Amd 3.2,1024 Ram,X1800 GTO Ekran Kartı, oyun full oynuyorum herhangi bi kasma yok performans için Shadows seçeneğini düşürün büyük performans veriyor.

Orjinalden alıntı: Demus

Baldurs Gate ve KOTOR atmosferi aldım oyundan ki bu mükemmel bir oyun demektir.
    BG ve KOTOR karışımı olmuş gibi (zaten yapımcı KOTOR2yi yapan firma) grafikler yeterli,seslendirmeler kusursuz. Daha ilk dakikalarda oyundaki diyalog seçeneklerindeki özgürlük hoşuma gitti. KOTORdaki gibi iki yönde bitirebilmek gibi bir şansımız olacak sanırım.
    Oyundan zevk alabilmek için çok iyi ingilincenizin olması şart. Ayrıca D&D kurallarına yabancı olmamanız da oyundan alacağınız zevki arttıracaktır. ( D&D nedirki diye soruyorsanız ve ingilizceniz iyi değilse paranıza yada kotanıza acıyın hiç bulaşmayın bence )
    Oynadığım 1-2 saat içinde gördüğüm en kötü özelliği kamera açısı problemi oldu. Onu düzeltecek bir yama yada mod çıkarsa yılın RPGsi ünvanını Oblivionun elinden alacak kalitede bir oyun.

Oyunu yüklemeye niyetim yok ama D&D ne diye sorasım geldi drag and drop mu?
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
    KONFÜÇYÜS

• quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: Demus

Baldurs Gate ve KOTOR atmosferi aldım oyundan ki bu mükemmel bir oyun demektir.

Oyunu yüklemeye niyetim yok ama D&D ne diye sorasım geldi drag and drop mu?

Dungeons&Dragons. Masaüstü FRP oyunlarının kurallarını temel alan bir oyun bu. Bu yüzden o kurallar hakkında biraz bilginizin olması oyundan alacağınız zevki arttıracaktır şüphesiz.

• evet bize dönemı olmazkı 4 yılım oldu oyunmu vizemı dedim her defasıdna oyun dedim bu sfer vize oyuna
    İşe yaramaz sanılanlardan çıkar.
  • http://www.direct2drive.com/3/1431/product/Buy-Neverwinter-Nights-2-Download?camp=pcign burda güzel bir video ve ekran resimleri mevcut. Çok şık görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dennistr

Bende oyunu dun aldım ama oyunca acayip bir kasma var. Ekran kartım x1600 pro, 1 gb da ram var ama en dusuk ayarlarda bile kasıo. Anlamadım gitti

Driverları sil yine yükle o kartla o kadar kasması mümkün değil

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Yuh ya lowda bile kastı oyun Bendeki GeForceFx 5200 artık TnT2 oldu sanki değiştirmem lazım harbiden kartı...

Bu ekran kartında kasması doğal bencede değiştir fx 5200 underground 2 den sonra yavaş yavaş eskidi... Bende çok beyendim oyunu fakat benim ekran kartı kaldırmas sanki Gothic 3 oynayamadım mesela acaba bundadamı aynısı olur. Gerçi grafikleri gothic den daha üstün görünüyo benim ekran kartı Ati Rodeon 9600 hadi ekran kartından kurtardık diyelim ram 512 sanırım çalışmaz...

• quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

quote:

Orjinalden alıntı: Dennistr

Bende oyunu dun aldım ama oyunca acayip bir kasma var. Ekran kartım x1600 pro, 1 gb da ram var ama en dusuk ayarlarda bile kasıo. Anlamadım gitti

Driverları sil yine yükle o kartla o kadar kasması mümkün değil

x1600pro agp 256mb kullanıyorum oyunda shadow kapalı onun haricinde hersey full 1152*864 de fps 20 nin altına düşmüyor bende almadan önce kokmustum kesin bi yanlıslık var veya kafa bunaklığı iştee... neyse oyuna gelince kontroller ve kamera acısı cok kötü degil zaten bir suru secenek var kamere için ben top adn bilmemne işte onda oynuyorum zorlanmadım tek sıkıntı savs anlarında veya sonrasında anlamsız bir sekilde remainsler gec geliyo aynı sey savasırkende oluyo adama vuruyorsun 1 snye sonra damegi yazıyo sanırım ufak bi patch ile düzeltirlir onun haricinde biraz daha sanki yas sınırını aşagıya cekmişler eski agırlıgı yok ama bekledik bu kadar bitirmeden bırakmayız umarım ilerde daha keyifli ilerler seneryo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kheops -- 10 Kasım 2006; 0:41:42 >

• Oyunda yanımıza aldığımız karakter çok iyi olmuş, bence oyun çok başarılı.
  • oyunda "hdr ve aa" ayarlanın olmaması kötü gözüküyor daha oyunnun cıkmasının 10.gunu olmasına ragmen 4 tane patch cıkarıldı oyunu orjinal almayanlar için epey sorunlarla dolu hdr ve aa ayarları içinde nwn.ini dosaysından gerekli düzeltmeleri yaparbilirsiniz. istek olursa full ayarların ss ini koyabilirm
  • act ikiye gecmiş bulunuyorum senrayo gene harika diger serilerde oldugu gibi yanlız daha önceki postumda söylediğim nwn.ini dosayasından degisklikler kabul olmuyo son cıkan 1.02 patchi ile water reflection ve water refractionı option bölümünden ayarlayıa biliyorsunuz her gecen gun daha fazla grafiklerde düzeltme yapılacagı söylenmiş oyun sahiplerinden özür dilenmiş yeni patchler yapım asmasında . grafiklere gelince sehirde özellikle neverwinter sehrine gelindiğini fpsnin mesanesi okunmuyor grafik hatalrı ve kasılmalar yuzunden biowarein forum sayfasında herkes sövüyor fpssi düsükte olsa oyun kesinlikle mükemmel olmus hem bu son dönem grafik canavarlığınada güzel bi darbe olmus herkes aasiz hdrsiz berbat grafiklerle oynuyor hemde basından 24 saat kalkmadan maales bende cok fena kaptırmıs durumdayım oyunda act 2 kısmına gectim görevlerde takıldığınız bir yer olursa cevaplamaktan onur duyarım " honor to serve"

• Bende o druid'i aldığımız yerde bıraktım oyunu vizeler dolayısıyla oynayamadım 2-3 gündür ama inanın tüm gün aklımda oyun :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.