|
-
Kardeş böyle şeylere ne lüzum var, depo dolunca boşaltman gerek, niye nefsinize zulmediyorsunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
Depo dolduğunda vücut otomatikmen rüya yoluyla atıyor, bu aslında bir tercih meselesi. Namaz da kılıyorum, yüce Allah'a secde ederken bi fap yapan birisi olarak ibadet etmek var, bi de fapsiz biri olarak ibadet etmek var. Hangisi güzel sence?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Allah mübarek etsin inşallah kardeşim, tabi ki göz ve el zinası yapmamak çok daha etfaldir, bu arada ben 19 yıldır evli 48 yaşında bir abin olarak kadınlara çok düşkünüm ve hala mastürbasyon yaparım yani saadete gelirsek senin yaptığın doğru ben yanlış yolda olduğumun farkındayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
_____________________________ o\!/o
En Beğenilen Yanıtlar
|
Allah mübarek etsin inşallah kardeşim, tabi ki göz ve el zinası yapmamak çok daha etfaldir, bu arada ben 19 yıldır evli 48 yaşında bir abin olarak kadınlara çok düşkünüm ve hala mastürbasyon yaparım yani saadete gelirsek senin yaptığın doğru ben yanlış yolda olduğumun farkındayım |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı