Şimdi Ara

Neverfap 183. Günüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ara ara sürecimin nasıl ilerlediği hakkında bilgi veriyorum. Bu güne kadar gayet iyi geldim, vücudum birazcık olsa da temizlendi; ama zihnim temizlenemedi. Çareyi de şöyle buldum: Mensup olduğunuz dininizin kurallarını yerine getirmekle zihin berraklığınızı sağlayabilirsiniz. 6. ayda sürecin tamamlanacağını sanıyordum, daha 1 yıl varmış. Süreci sürdürmekte kararlıyım. Ta ki bir gün evlenene kadar. Hepimize başarılar dilerim.

Neverfap 183. Günüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş böyle şeylere ne lüzum var, depo dolunca boşaltman gerek, niye nefsinize zulmediyorsunuz ?

BSN
  • Muamma 77 kullanıcısına yanıt

Depo dolduğunda vücut otomatikmen rüya yoluyla atıyor, bu aslında bir tercih meselesi. Namaz da kılıyorum, yüce Allah'a secde ederken bi fap yapan birisi olarak ibadet etmek var, bi de fapsiz biri olarak ibadet etmek var. Hangisi güzel sence?

Allah mübarek etsin inşallah kardeşim, tabi ki göz ve el zinası yapmamak çok daha etfaldir, bu arada ben 19 yıldır evli 48 yaşında bir abin olarak kadınlara çok düşkünüm ve hala mastürbasyon yaparım yani saadete gelirsek senin yaptığın doğru ben yanlış yolda olduğumun farkındayım Neverfap 183. Günüm 

BSN
  • Neverfap 183. Günüm 

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.