Şimdi Ara

Never Alone Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
2.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Menü % 100
    Altyazı & Hikaye % 100

Çevirmenler

Yaşar Ata KARABIYIK

Dosyalama

Mehmet ÖZKAYNAK

Hakkında

Çok yakın zamanda çıkmış bir oyun. Alaska yerlilerini konu alıyor. Ve hikayesi gayet güzel. Türkçe yaması için kolları sıvadık. Kısa sürede bitirmeyi planlıyoruz ve bu oyunuda Türkçe oynama fırsatınız sizler için sunuyoruz.

Bu Oyun Türkçe Oyun Merkezi Tarafından Yerelleştirilmetedir.

Yama görüntüleri

Never Alone Türkçe Yama

Never Alone Türkçe Yama

Never Alone Türkçe Yama

Bu haftasonu anket yapacağız ve sizlerin yorumlarıda bizler için önemlidir.

Facebook adresi:https://www.facebook.com/turkceoyunmerkezi

İndirmek için konuya gidiniz :http://turkceoyunmerkezi.com/never-alone-turkce-yama-calismasi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metwella -- 21 Aralık 2014; 12:53:53 >

• ellerinize sağlık
    kolay gelsin
  • akibeel kullanıcısına yanıt
    Saolasın hocam eyvallah
  • kolay gelsin hocam bekliyoruz
  • neczer kullanıcısına yanıt
    Az kaldı...
  • Ne zaman yayınlayacaksınız acaba?
  • bekliyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Everything Türkçe Yama
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yama bitti haftasonuna çıkartacağım
  • Merhaba, yeni gelen güncellemeyle oyun çalışmıyor resource.assets dosyası hata veriyor, kontrol etme imkanınız olabilir mi? Kanalımızda çekmek istiyoruz da oyunu.
  • evliveoyuncu kullanıcısına yanıt
    dosyaları bana ulaştrrsan kontrol edebilirm
  • Dosyalar derken tam anlamadım. Çok teknik bilgim de yok kusuruma bakmayın. Sizin (TOM) sitenizden indirip kurduğum resources dosyaları. Güncellemeden önce çalışıyordu, güncelleme sonrasında oyun ingilizce oldu. Tekrar kurdum yamayı oyun açılmamaya başladı. Oyunu tamamen kaldırdım ve kurdum. Orijinal haliyle çalışıyordu, yamanızı kurunca yine açılmadı.
  • Ellerine sağlık.Emeği geçenlere teşekkürler
  • İyi oyunlar dilerim =)
  • Yama malesef olmuyor.Son güncellemelere uyumlu değil sanırım.El atma imkanınız var mı?
  • mail adresimizden ulaş bize
  • @persia41 Mail adresiniz nedir? Ayrıca mailde ne diyeceğim onu pek anlamadım.
  • neyse ben hallettiğim zaman konu açarım =) sen dert etme
  • Kutup ayılı olan bölüme bolayı kullanarak ayıyı vuruyoruz ve ayı bize doğru geliyor

O bölümü pcde geçebilen var mı?

Konsolda sanki bolayı kontrol edebiliyoruz fakat pcde hep aynı bölgeye gidiyor
  • Arkadaşlar şu anda türkçe yamayı kullanabilen var mı ? Steam üzerinden, orjinal oyun için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistlin2212 -- 26 Şubat 2016; 21:04:14 >
  • Raistlin2212 kullanıcısına yanıt
    Bende yeni aldım oyunu fakat türkçe yama şu an steamde çalışmıyor sanırım, türkçe yamayı son güncellemeye uyarlamamışlar hata veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.