Şimdi Ara

Neuview Professional Kullanan Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu programı yabanci bir forumda gordum mkv ve hd filmler için bunu tavsiye ediyordu...

programı indirip kurdum görüntü kalitesi gercekten cok degisti . daha net görünüyor

HD film vardi "3.10 Yuma HD" onun la denedim resimlerini cektim

Programın Kısa Açıklaması :

En önemli özelliği Diğer bütün oynatıcılardan farkı görüntüyü PIXEL FUSION TECHNOLOGY özelliği ile bizlere vermesidir....Pixelfusion teknolojisi sayesinde bize standart filmlerde High Definition TV görüntü kalitesini yaşatır.Açıkçası Neuview Media Player ın yakın zaman içinde yani gelecek yeni sürümleriyle diğer oynatıcılara fark atacak gibi görünüyor.Birçok video ve ses codeklerini desteklemektedir.

Download :http://www.qolabs.com/downloads/NeuviewMP608.exe

Neuview Professional ile ( Burda AutoSize Yaptıgı için karelenme var - farklı kaydet yapıp pcnizde bakın...

Media Player Classic Home Cinema ile

GomPlayer İle

program yanlız islemciyi nerdeyse %100 kullanıyor..
    daha once bu programı kullanıdınızmı ...
    programın bence tek kotu yanı ileri düzey ayarlar sunmuyor.. özelikle altyazının filmin üstüne gelmesi cok kötü...

elinde hd film olanvarsa programı bir denesin ve fikirlerini buraya yazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 11 Nisan 2008; 12:40:41 >

• güzel programmis, sagol AL[e]N (anca deneyebildim :>)

realism modu cok hosuma gitti, degdigini dusundugumden simdi sag tika yeni yeni eklemeler yapmak gerekecek, "Neuview ile ac" gibisinden.

ayrica hd film sart degil, normal filmlerlede gayet iyi netice aldim.

simdilik tek sorunum normal filmlere altyazi eklemeyi otomatik yapamamis olmam (filme tiklayinca altyaziyi kendi yuklemesi), oda cok onemli degil, altyazi lari acabilmesi ve tr karetker ile ayar yapmadan sorun yasamamasi önemli bir +.

bi de islemci bende en fazla %50 lerde, %30 ada dustugu oluyor, isletim sistemi xp64 islemci core2duo 2ghz, bir sorun yasamadim, sadece rakam olsun diye veriyorum.

"Neuview Professional" in realisim modunun tam olarak ne yaptigina dair güzel bir kac ornek vereyim:

Normal divx film realisim açık:

Normal divx film realisim kapalı:

gorulecegi uzere filmin kalitesi kotu ise goruntunun göz alıcı bir rahatsızlıgı oluyor.

ayni filmden
    Normal divx film realisim açık:

Normal divx film realisim kapalı:

görulecegi uzere renkli ve kaliteli bir divx de renkler daha canlı.

Coral_Reef_Adventure_1080 film realisim açık:

Coral_Reef_Adventure_1080 film realisim kapalı:

görulecegi uzere renkli ve kaliteli bir hd video da renkler daha canlı.

hd film denemeleri yapmak isteyenlere assadiki linkleri verelim (.exe dosyalari aslen zip dosyalaridir).
    http://download.microsoft.com/download/a/9/3/a9327df4-aeb5-46de-b438-d0f60da6fb54/Coral_Reef_Adventure_1080.exe

http://download.microsoft.com/download/a/9/3/a9327df4-aeb5-46de-b438-d0f60da6fb54/Coral_Reef_Adventure_720.exe

Neticede "Neuview Professional" gayet basarili, halen arayışı sürdürdügüm ses ve görüntü pluginlerinden görüntü plugininden bekledigim seyi yapiyor. Keske bole seyler plugin olarak olsada mpc ye entegre edebilsek. Umdugumuzu degil buldugumuzu yiyecegiz

ses pluginlerinden SRS_Audio_Sandbox yi denemeni tavsiye ederim, simdilik 64bit versiyonunu cikarmadiklarindan ben kullanamiyorum.

• Arkadaşlar uzun zamandır bu programın pro sürümünü kullanıyordum. Evdeki bazı ufaklıklar birtakım ayarları bozduğundan daha önce izlediğim mkv dosyalarına bile not supported hatası veriyor. Yeniden yükleyeyim dedim ama pro ya geçiremedim. Nette epey aradım ama fake virüslü site dolu. Elinde pro ya geçebilen versiyonu olan birisi paylaşabilirse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaNaT -- 21 Temmuz 2020; 13:10:39 >
    i7 2600k 3.4 GHz--Noctua NH-D14 soğutucu--ASUS P8Z68-V LE--Corsair WS 650w--Corsair Vengeance 16 GB DDR3--Asus GTX760 Direct CU 2--Enermax CS721 Kasa--120GB Kingston Hyperx 3K--60GB OCZ SSD--250GB sataII HDD--X-Fi titanium--CS Megaworks THX 5.1-
    Sennheiser pc350
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.