Şimdi Ara

Netteki TC Numaralarına ulaşabilen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, arkadaşlar Ankaradan bir kişinin Adı ve Soyadı ile oturduğu yere ulaşmam gerekli.

Siteye giriş yapabilen birileri bana yardımcı olabilir mi?

• Chrome'a zenmate eklentisini yükle oluyo hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fernando! kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, Trivia Crack adlı oyundan kız arkadaşıma sözlü tacizde bulunan elemanın annesinin adını babasını adını, ev adresini her şeyi buldum.

Ankarada`ki askerlik arkadaşımı aradım. Gün içinde ilgileneceklerini söylediler.

Öyle internetten de olsa taciz etmenin, beni bulamazlar demenin cezası ağır olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpEeDy!

Teşekkürler, Trivia Crack adlı oyundan kız arkadaşıma sözlü tacizde bulunan elemanın annesinin adını babasını adını, ev adresini her şeyi buldum.

Ankarada`ki askerlik arkadaşımı aradım. Gün içinde ilgileneceklerini söylediler.

Öyle internetten de olsa taciz etmenin, beni bulamazlar demenin cezası ağır olmalı.

Ne yapacaksın adama merak ettim

• Çocuk oyun üzerindeki chat kısmında "Seninle seks yapmalıyız" demiş.

Ankarada ki arkadaşa aktardım durumu, çocuğu yakaladığınızda gel seninle şöyle bir seks yapacağın deyin gerisi size kalmış. İster ağzını burnunu kırın isterseniz biraz korkutun dedim.

Yapmasamıydım?

Çocuğun babasının facebook adresi bile mevcut, belki ailesiyle irtibata geçip çocuklarının ne kadar pislik biri olduğunu da gösterebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpEeDy! -- 9 Nisan 2016; 1:38:35 >
  • quote:

Çocuk oyun üzerindeki chat kısmında "Seninle seks yapmalıyız" demiş.

Ankarada ki arkadaşa aktardım durumu, çocuğu yakaladığınızda gel seninle şöyle bir seks yapacağın deyin gerisi size kalmış. İster ağzını burnunu kırın isterseniz biraz korkutun dedim.

Yapmasamıydım?

Çocuğun babasının facebook adresi bile mevcut, belki ailesiyle irtibata geçip çocuklarının ne kadar pislik biri olduğunu da gösterebilirim.

Çocuk kaç yaşında ?

• 27 yaşında. Küçük birisi değil. Küçük olsa ergenliğine verirdim, lakin eşek kadar adam olmuş. Oyundaki bayanlara yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TC kimlik no isteyen siteler!
    13 yıl önce açıldı
    E Kimlik Pin ve Puk Numaraları
    8 yıl önce açıldı
    TC Kimlik nosu Tek Biten vatandaş
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

27 yaşında. Küçük birisi değil. Küçük olsa ergenliğine verirdim, lakin eşek kadar adam olmuş. Oyundaki bayanlara yazıyor.

27 ise kulağını çekmek gerek eğer çocuk olsaydı boşver bulaşma derdim de 27 yaşında baya eşek kadar adam bu , kız sözlün nişanlın falan mı bu arada ?

• Evet kız sözlüm, 4.5 yılı devirdik.

Çocuğa az biraz korku olsun yeterli. En azından bir kişinin internetteki kızlara sarkmasını engelleriz. Kızlar rahat eder.
  • quote:

Evet kız sözlüm, 4.5 yılı devirdik.

Çocuğa az biraz korku olsun yeterli. En azından bir kişinin internetteki kızlara sarkmasını engelleriz. Kızlar rahat eder.

Sözlünse tamam tokatla ama fazla hasar vermeyin mahkeme cart curt uğraşma maksat gözünü korkutmak bunlar sapık her yerdeler

• Zaten yanına gidecek tip dövmeli, uzun boylu, jilet yara izleri mevcut olan birisi

İki üç tartaklasın ayağını denk al mahiyetinde, adresini de biliyoruz ailenin nerede oturduğunu da dedi mi tamam zaten. Çocuk 1 ay evden ekmek almak için bile çıkmaz.
  • quote:

Zaten yanına gidecek tip dövmeli, uzun boylu, jilet yara izleri mevcut olan birisi

İki üç tartaklasın ayağını denk al mahiyetinde, adresini de biliyoruz ailenin nerede oturduğunu da dedi mi tamam zaten. Çocuk 1 ay evden ekmek almak için bile çıkmaz.

Güzel düşünmüşsün dostum bu arada nasıl buldun adresi falan

• 50 Milyon vatandaşın TC kimlik bilgisinden tut oturduğu yere kadar bilgiler sızdırıldı.

Kişinin Adı ve Soyadı elimdeydi, nerede oturduğuda facebook`ta yazılı. Az kişi çıktı baktım hepsine. Ankara`da oturanı buldum. Babasının adını da tarattım facebook`ta fotoğraflarda sözlü tacizde bulunan kişinin beğenisi vardı.

Armut piş, ağzıma düş misali tam önüme serildi bilgiler.
  • Tebrik ederim azminden ve cesaretinden dolayı. Gereken şeyi yapıyorsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokcesel -- 9 Nisan 2016; 8:11:36 >
  • Yoğun bir kpss sürecinde olmasam hem Ankarayı gezmek hemde az göz korkutmak için gidebilirdim.

• Bir kardeş vakasıymış; pek inanmadım

Netteki TC Numaralarına ulaşabilen
  • Ugrasma hocam bu korku yeter o sapiga

• Bu internete sızdırılan bilgilerde bizimkilerin olup olmadığını nasıl anlarız ve onları nasıl silebiliriz?

• Pm den şu linki alabilir miyim?
    Benim de merak ettiğim birkaç şey var.

• O değil de ya bu veritabanını nasıl okuyabilirim en kolay yoldan dosyayı indirdik de açamadım. Chrome falan demeyin Chrome'dan açılmıyor, donuyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.