Şimdi Ara

netstat -an??? yardım lutfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu ne anlama geliyo. cmd satırına yazınca baya bi ip adresi geliyo. nedemek şimdi bu ayrıntılı olarak açıklar mısınız. trojan neyin olmasın. lutfen yardım edin. açıklayın. şimdiden cvp lar için saolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohican -- 16 Temmuz 2007; 20:07:11 >

• lutfen bişiyler yazın. ne anlama geliyo bu..serji kardeş nerdesin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mohican

lutfen bişiyler yazın. ne anlama geliyo bu..serji kardeş nerdesin?

pmden ulaşsan daha iyi olur diye düşünüyorum
  • haklısın...
  • ya hiç bilen yok mu bunu.
  • quote:

ya hiç bilen yok mu bunu.

bildigimi söyleyim

bütün sayfaları. çalışan programları kapat. daha sonra netstat -an yaz. herhangi bir ip adresinin karsısında established yazan varmı bak bakalım. o trojan serverı olabilir
  • quote:

arkadaşlar bu ne anlama geliyo. cmd satırına yazınca baya bi ip adresi geliyo. nedemek şimdi bu ayrıntılı olarak açıklar mısınız. trojan neyin olmasın. lutfen yardım edin. açıklayın. şimdiden cvp lar için saolun.

netstat -n komutu bilgisayarınızda aktif olan bağlantıları listeler. -a parametresi ile kullanırsan etkin bağlantılar ile bilgisayarının dinlediği portların bir listesini bulursun. netstat komutu ve parametreleri ile ilgili yardım almak istersen komut satırına netstat /? yazman yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro_Found

quote:

ya hiç bilen yok mu bunu.

bildigimi söyleyim

bütün sayfaları. çalışan programları kapat. daha sonra netstat -an yaz. herhangi bir ip adresinin karsısında established yazan varmı bak bakalım. o trojan serverı olabilir

evet var. trojan serveri mi?
    normalde nekadar ip cıkar. bende 20- 30 çıkıyo. bazısında established, bazısında listening, bazısında wait.... yazıyo???

• kusura bakma dostm pm'ini yeni gordm. netstat -an komutu ile bilgisayarda aktif olarak kurulan baglantilari gormus olursun. bunlarin sayisi her pcde degisik olabilir kullanilan prglara gore. sende 20 tane iken ben de 30 tane olabilr. ki saymaya usendim ama bende 30dan fazla oldugunu garanti edebilirim. onemli olan oradaki portlari senin acip acmadign

EDIT: Ayrica Durum bolumunde established listening vs yazmasi bilgisayarda trojan oldugunu gostermez o yalnizca baglantinin durumunu belirtir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 16 Temmuz 2007; 20:50:43 >
  • saolun.
  • netstat -n: adresleri ve bağlantı noktalarının numaralarını sayısal biçimde gösterir (bunu herkes biliyo zati )

netstat -a -n: dosya alırken karşıdakinin ıp nosunu gösterir (bu da çok iyi bir yöntemdir ama amacımız ıp bulmak değil bu konuda tabi)

netstat -a: tüm bağlantıları ve dinleme bağlantı noktalarını gösterir

netstat -b: her bağlantı veya dinleme bağlantı noktası ile ilişkili çalıştırılabilir dosyayı gösterir.

netstat -e: Ethernet istatistiklerini gösterir
    netstat -o: her bağlantıyla ilişkili sahip işlem kimliğini gösterir

netstat -p: iletişim kuralının bağlantılarını gösterir

netstat -r: yönlendirme tablosunu gösterir

netstat -s: her iletişim kuralları için istatistikleri gösterir

netstat -v: en önemli netstat komutu olan -v, -b ile birlikte kullanılırsa tüm çalışan dosyalar için bağlantı ve bağlantı noktası oluşumu ile ilgili bileşenlerin sırasını gösterir.

netstat "aralık" CTRL+C tuşlarına basın atlanırsa netstat geçerli yapılandırma bilgisini bir kez yazdırır

bunu bir yerden aldım ama nereden aldığımı hatırlamıyorum yazı tamamen alıntıdır.

• cendere*35 dostm baslat - calistir - cmd yazip entera bastiginda ve

netstat /?

yazdiginda zaten butun bunlari gorebiliyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.