Şimdi Ara

DHCP nasıl enable edilir??Acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar calistir cmd yazıom ipconfig/all diyorum dhcp etkin:hayır diyor nasil acılır bu meret bilen var mı yaa lutfen yardım.....

• arkadaşa ICSle xboxu göstermek istiyoruz herşey tamam sadece yerel ağın xboxa bir ip atayabilmesini istiyoruz bunun içinde dhcpyi enable etmek gerekiyor
  • modemden
  • bende etkin gözüküyor ancak nasıl olduğu konusunda bir fikrim yok.
  • modemim kullanma kılavuzu var ise ona bak ayarların modeme nasıl girip ayarların yapılacağı vardır.böyle bir kılavuz yoksa modemin markası ve modelinin sitesinden araştırıp kullanma kılavuzunu bul olmadı ise marka ve modeli yazarak yardım iste burdan
  • ip yi el ile verirsen dhcp disable görünür.

Yok halen etkinm değilse modem veya server artık ne ile bağlanıyorsan onun üzerinde ayar yapman lazım.
  • Dhcp ile ilgili bir sorum olacaktı.şimdi bnde 3 tane modem ve 2 si firewall a bağlı çalışıyor diğeri de direk swicht e bağlı çalışıo ve bn sabit bilgisayarları direk swicht e bağlı çalışan modem den internete çıkarmak ve diğer 2 blokla haberleştirmek istiyorum internete çıkarma işlemini gerçekleştirdim ama diğer blokla haberleştiremedim (router yok) nasıl bu olayı gerçekleştiririm. sadece dhcp kullanarak yapılamaz mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP sabitleme lütfen yardım..
    10 yıl önce açıldı
    modem seçimi yardım acil
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ayar modemden yapılır diye biliyorum
  • Modemin arayuzune girmen gerekir. Daha sonra bu ayarlar icinde DHCP (Dynamic Host Configuretion Protocol ) bu iki secenekten birini goruceksin bunu enable hale getirirsen sorunun cozulur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.