Bildirim
Netspeed yeni tarifeleri yanlışlıkla yayınladı sanırsam xd
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Böyle olursa 75 mbps çok uygun kalıyor,orisin de saçmaladığını düşünürsek 15 tl ses ücreti eklemek falan _____________________________ -
bağlantı ve aktivasyon ücreti saçmalığından vazgeçerlerse ve taahhütsüz olursa fiber için bir şans verebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ... -
6 ay tahattüte böyle bir ücret almıyorlar
Bence bu durum normal, 1 ay aç kapa yapanlardan zarar edebilirler yoksa
Upload 4 mbps olmalı
3 az kalıyor
Uploadları umarım yüksek tutarlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam müşteri hizmetleri ile görüştüm bahsettiğiniz uygulama mevcut değilmiş fiberde, yoksa benim için 6 ay taahhüt sorun değil veririz ne olacak, telekoma 24 ay taahhüt vermeyi göze almışız sonuçta 6 ay nedir kiquote:
Orijinalden alıntı: alimmm78
6 ay tahattüte böyle bir ücret almıyorlar
Bence bu durum normal, 1 ay aç kapa yapanlardan zarar edebilirler yoksa
Upload 4 mbps olmalı
3 az kalıyor
Uploadları umarım yüksek tutarlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ... -
Ben su an netspeed aknsiz 50 Mbit kullanıp 100 lira veriyorum, eğer tarifeler bu şekilde olursa direkt 75 mbite geçerim, hem fatura azalır hem hız artar, tabii saçma sapan şartlar sunmazlarsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Upload Kesinlikle 4 mbit 'den aşağı olmamalı, 75 download / 4 upload 75 TL çok kullanıcı kazandırır, özellikle ttnet 'ten gelenler baya bir artar, Firma yetkilileri bu tür konuları görüyorlar umarım dikkate alırlar. _____________________________ 
-
Netspeed den sadece online başvuru olmuyor mu illa evrak mı yollamak gerek..
Tabiki evrak yani ıslak imza şart. Sitelerinde mevcut çıkartıp doldurup gönderiyorsunuz . Örnek olarak bir belge daha var ondan bakabilirsiniz nasıl dolması gerektiğine .
yeni tarifeler 5 aralıktan itibaren yürürlüğe girecekmiş. esas fiber için olacak tarifelere bakmak lazım, bunlar vdsl fiyatları muhtemelen.
birde 35mbit ile 75mbit arasındaki fiyat farkı çok az. 35mbit 50 lira yapsınlar herkes abone olsun, 66/76 lira yerine 55/70 yapılabilir yine mantıken.
Ayın 5 kadar evraklar gönderilirse 1 yıl fiyat garantisi olduğunu söylediler bu ayın 28 de ttnet sözleşmem bitiyor not ekleyerek gönderirn dediler buğün gönderdim inşallah pişman olmayız ayda bir defa alt üst paket değiştirebiliyormuşuz
Bütün paketlerde kampanya bitiş tarihi 5 Aralık yazıyor.
Fiber tarifeler nasıl olacak merak ediyorum doğrusu.
-
Fiyatlara %10 zam yapmışlar işte bu kötü oldu. Birşey tutunca , reklamını yapınca hemen zammı yapıştırıyorlar.
50 liralık paketim 56 olmuş.
Bu hızda sanırım en ucuz tarife yine netspeed'te daha uygun fiyata vereni yok. Muhtemelen tüm tarifelerin sınırsız olmasından dolayı fiyat ortalaması değişmiş. Ama bence gayet mantıklı fiyatlar hatta çok iyi diyebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-92A2F8722
Fiyatlara %10 zam yapmışlar işte bu kötü oldu. Birşey tutunca , reklamını yapınca hemen zammı yapıştırıyorlar.
50 liralık paketim 56 olmuş._____________________________ -
Fiyatlar bence güzel vede upload konusu da 4 olarak devam ediyor 50 mbps hız ve üstünde. _____________________________ -
beni bağlayan bir şey kalmadı türknet şuan daha uygun gibi ayda 10 tl daha ucuz yılda 120 tl yapar onlada d smartımı öderim. resmen gizli zam yapmışlar benim kota ile işim yok ki torrent bilmem film izlemem akşamdan akşama youtube takılıyorum yeğenler gelmese 100 gb bile aşmıyorum 400gb kota ve 50 mb ye 75 tl neden ödeyeyim düşük kota için ise hız düşürmem gerekecek. beni bağlayan bir şey kalmadı gibi.. _____________________________ -
Şubatta 75Mbps'den 35 sınırsıza hiç gocunmadan geçerim ama şu yükleme hızını 4Mbps yap artık, 1Mbps'nin lafını ettirme ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 2 Aralık 2018; 19:4:52 >_____________________________ -
Netspeed'in hangi paketi ile Turknet'in hangi paketini karşılaştırdınız anlamadım?quote:
Orijinalden alıntı: ugrelll
beni bağlayan bir şey kalmadı türknet şuan daha uygun gibi ayda 10 tl daha ucuz yılda 120 tl yapar onlada d smartımı öderim. resmen gizli zam yapmışlar benim kota ile işim yok ki torrent bilmem film izlemem akşamdan akşama youtube takılıyorum yeğenler gelmese 100 gb bile aşmıyorum 400gb kota ve 50 mb ye 75 tl neden ödeyeyim düşük kota için ise hız düşürmem gerekecek. beni bağlayan bir şey kalmadı gibi.._____________________________
Benzer içerikler
- digitürk internet nasıl
- en iyi ev interneti yorumlar
- altyapı olmayan yerde internet
- 16 mbps internet hızı nasıl
- göknet altyapı sorgulama
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı