Arkadaşlar merhaba. Yeni bir eve taşındım. Alt yapı fiber olduğu için hemen adrese nakil aldırdım. Elektrik odasında kutu olduğu için daireme kadar fiber kablo çekmem gerekiyormuş onu da yaptırdım elektrikçiye buraya kadar sorun yok. Türk telekom ekipleri şu son zamanlar da herkese vermeye başladığı dandik Vestel DGW9000 modemi getirdi taktı gitti. Sadece biraz araştırın bu forumda da konusu mevcut zaten. Aşırı rezalet resmen duvara atmamak için zor tutuyorum kendimi. Wifi hızı güzel 120 Mbps'ye kadar hız alabiliyorum Fiber 100 Mbps ile ama Lan portları 100Mbps ile sınırlı olduğu için maksimum 97 Mbps falan görüyorum bazen düşüyor hep böyle değil. Müşteri hizmetleri ile görüştüm modem değişimi yapamıyoruz olsa bile yine aynı modemi getirirler dedi iyice sinir oldum. Wifi hızı kabloludan daha hızlıysa orda sorun var demektir. Derdimi anlatamadım sinir oldum kapattım. Sizin de başınıza böyle bir olay geldi mi acaba ne yapılması gerekiyor? Modemden memnun değilim çünkü. Siz kendiniz modem alın kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin sorunsuz kullanmaya devam edersiniz diye de öneri yaptı dalga geçer gibi |
NetSpeed Modem Değiştirmiyor

-
-
Modemi kapatıp arıza kaydı açın gelen ekibe uygun bir dil ile rica edin..
-
Hocam anlattım zaten ezbere laf konuşuyorlar sıkıldım artık. Teyit ettikten sonra gelip bana yapabilirsiniz edebilirsiniz diyor bunlarda bilmiyorlar bir şey.
-
Telekomun tüm fiber modemlerinde wifi performansı düşük oluyor.
Böyle bir cihaz sorunu çözer.
https://www.hepsiburada.com/keenetic-omni-300-mbps-2x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-menzil-genisletici-access-point-fiber-wifi-mesh-router-p-HBV00000N22OB?magaza=KEENETIC
-
Bu işimi görmez hocam. Benim kablolu bağlantı hızım da düşük. Bu elimde ki modem de bile wifi 5ghz'de 120 Mbps alıyorum kablolu da 94 - 97 mbps arası değer veriyor. Lan portu 100 değil 1000Mbps olan bir şey lazım. Ben aslında wifi'den ziyade kablolu hızım düşük diye değiştirmek istiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X