Şimdi Ara

Netspeed Geçiş Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gıbırnet i denemek istediğim için geçiş işlemlerini başlattım. Netspeed e 5 kez geçiş için başvurulmasına rağmen red veriliyor. Sebebini söyleyin eksik varsa gidereyim diyorum. Size söyleyemeyiz firmaya söyleriz diyorlar. Firma ile iletişime geçiyorum onlara da sebep söylenmiyor.

    2.denemeden sonra tüm bilgilerimi kontrol ettim netspeed de adresim yanlıştı. Ankara da ikamet etmeme rağmen izmir de gözüküyordu. Sorduğumda adresiniz hatalı olsa hizmet alamazdınız zaten diye saçma sapan bir cevap verdiler. Yaşadığım ilin ismini doğru bildiğime ikna etmeye çalıştım. Neyse onu hallettik tekrar defalarca başvuru ve tekrar tekrar red.

    Yardımcı olabilecek var mı ? Yoksa da herkes bilsin NETSPEED in neye evrildiğini. 2 Senedir gayet memnun kullanıyordum. Sadece başka iss denemek istedim. Belki de 6 ay sonra yine netspeed e döneceğim. Bu ne saçmalıktır ? Müşteriyi yıldırma politikası içlerine işlemiş bunlarında.







  • Hocam netspeed facebook sayfası üzerinden iletişime geçin yardımcı oluyorlar. TurkNet'e geçerken 2 kez red vermişlerdi neden yaptıklarını bende anlamadım cidden çok saçma. Daha sonra facebook üzerinden mesaj attım onay vereceğiz dediler.
  • Saolun hocam bende dediğiniz şekilde hallettim. Adresim başka il de gözüküyormus. Yanlış olduğuna ikna etmem biraz zor oldu ama ... Sonunda gecebildim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.