Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.231
Cevap
163
Favori
715.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KOSMERCAN

Merhaba. Bir gelenek olarak 'internet kesilmeleri' temalı mesajımı yazmaya geldim. :)

Artık yıldık. Yetkili birileri buraya bakıyor mu bilmiyorum. Lakin, tavsiyem üzerine kullanmaya başlayan arkadaşlarım da dahil olmak üzere, bir sürü müşteri kaybedeceğinizin farkında mısınız? Tam olarak neye güveniyorsunuz, fiyatları çok iyi olan paketlerinize mi? İnsanlar buraları okumadan, fiyata bakarak mı iss değiştiriyor zannediyorsunuz? Aylardır süregelen nasıl bir sorun ki bu hala devam ediyor?

İnanılmazsınız. Gerçekten.
    önümüzdeki hafta içi Netspeed bitiyor ilk 3-4 ay memnundum artık çok fazla Kopma oluyor özellikle AKN meselesi sonrası ben aramaktan yoruldum.
  • Sorunum düzeldi arkadaşlar ,

Dün öğlenden beri sorunun STATİK İP adresinde olduğunu belirtmeme rağmen ısrarla çalışma var denildi.

statik ipi iptal edin görelim dedim ve kapattım.

2 dakika sonra statik ip değişti , cgn havuzuna düştüm ve sorun düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADSL mi...Hayııır

son 1 Haftadır Net belli belirsiz Kopuyor belki AKN meselesi yüzünden ama bu Aboneyi ilgilendirmez Netspeed patladı ben az önce Farklı bir İSS,den geçiş Form,u istedim Türknet gibi oldu Netspeed abone aldıkça kalite düştü geçmiş olsun Netspeed bitti en azından benim için...
    En güzelini yapmışsın.

Ben de değiştirmeye niyetliyim ama biraz daha süre vereceğim Netspeed'e.

Ha deyince firma değiştirmek kolay değil ki, ülkede her ISS ayrı bir macera...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, Superonline adsl kullanıyorum malasef. 14 ocak itibariyle sözleşmem bitiyor ve hattımı netspeed'e taşımayı düşünüyorum.

Tahmin edebileceğiniz üzere mahallemde boş port sıkıntısı var. Dilekçe göndererek Netspeed VDSL olarak geçiş yapacağım. Bu taşıma işlemi sırasında benim portumu başkasının kapma riski var mıdır. ADSL-> VDSL taşıma olunca mevcut port'umda mı kalıyorum?
  • ugur190592 kullanıcısına yanıt
    Geçiş yaparsanız port sorunu yaşamazsınız.

bende aynı işlemi yaptım ve lakin ; başvuru ve geçiş/nakil formu düzenledikten sonra küçük bir kağıda taahhüt bitiş tarihini belirtin ( aksi halde başvuru belgesi gelir gelmez geçiş yaparlar. )

* gerçi unutsanız da bu çokta kafaya takılacak bir durum değil 2-3 günlük bir ceza 3-5 liraya tekabül ediyor.
  • Çok oyun oynayan arkadaşlar için TT ve Superonline dışında iyi bir seçenek yok bence, Lakin herşeyi fiyatı ile düşünmek lazım mesela ben tt kullanırken 24 hızında Flickr sitesinde sayfa hemen yüklenmiyordu şuanda takır takır açıyor aynı paraya zorlanmadan, Oyun olarak sadece BF4 oynuyorum ping değerleri biraz daha kötü TT'den ama genel olarak benzer diyebilirim zaten hepsi yabancı server artık 50 altında pek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur190592

Merhabalar, Superonline adsl kullanıyorum malasef. 14 ocak itibariyle sözleşmem bitiyor ve hattımı netspeed'e taşımayı düşünüyorum.

Tahmin edebileceğiniz üzere mahallemde boş port sıkıntısı var. Dilekçe göndererek Netspeed VDSL olarak geçiş yapacağım. Bu taşıma işlemi sırasında benim portumu başkasının kapma riski var mıdır. ADSL-> VDSL taşıma olunca mevcut port'umda mı kalıyorum?
    Direkt olarak taşıma halinde port sorun olmaz ama ilk önce şuan kullandığın servisi kapattırırsan geçmiş olsun uğraşır durursun o yüzden sözleşmenin bittiği tarihte gerekli başvuru formlarını gönderirsen sorunsuz geçiş yaparsın.
  • İnternet bağlantım yok ve karar veremiyorum şuan, netspeed adsl'e geçmeyi düşünüyorum tek sebebi taahüt olmaması... ping sorunu olur mu?

-Ping çok önemli ping sorunu asla olmaması gerekiyor

veya ttnet mi bağlatayım? netspeedde baya ping sorunu yaşayan varmış anladığım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur93

İnternet bağlantım yok ve karar veremiyorum şuan, netspeed adsl'e geçmeyi düşünüyorum tek sebebi taahüt olmaması... ping sorunu olur mu?

veya ttnet mi bağlatayım? netspeedde baya ping sorunu yaşayan varmış anladığım kadarıyla
    Ben ping sorunu yasamiyorun ama bu sizin yaşanmayacağınız anlamina gelmiyor malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur93

İnternet bağlantım yok ve karar veremiyorum şuan, netspeed adsl'e geçmeyi düşünüyorum tek sebebi taahüt olmaması... ping sorunu olur mu?

en büyük sorun ping ve cgn havuzunda olmanız.

ben statik ip aldım bağlantım koptu. böyle bir sorun yaşıyorum.

hızda sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYLAVYU

en büyük sorun ping ve cgn havuzunda olmanız.

ben statik ip aldım bağlantım koptu. böyle bir sorun yaşıyorum.

hızda sorun yok.

Alıntıları Göster
    Bu cgn ip'de olup olmadığımızı en kolay nasıl anlarız?

• 1 haftadır olmayan internet bugün kendi kendine geldi. Sözde benim iç tesisatımda problem vardı....

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Glorfindel

Bu cgn ip'de olup olmadığımızı en kolay nasıl anlarız?

Alıntıları Göster
    sabit statik ip alındıgında havuzdan cıkmıs oluyoruz ping de duzelme olurmu ?

baktıgımda cgnhavuzubda goruluyoruz..yazıları ınceledıgımde modemın aldıgı ip ıle internete baglandıgım ip farklı cıkıyor..(modeme dns ayarları outoda farkl dns kullanmıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 5 Ocak 2019; 20:42:30 >
  • Akşamları hız 2-5 mbit arası gidip geliyor. Ne yaptıysam sorun düzelmedi. Ttnetde bile bu sorun yoktu. Arıza kaydı açtılar 3 gün geçti arayıp soran yok. Maceramiz kısa sürdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peaky

Akşamları hız 2-5 mbit arası gidip geliyor. Ne yaptıysam sorun düzelmedi. Ttnetde bile bu sorun yoktu. Arıza kaydı açtılar 3 gün geçti arayıp soran yok. Maceramiz kısa sürdü.
    modem değerlerini bi atarmısınız bakalım. bende herhangi bir problem yok 75mbit stabil
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Paket 16mbit. 15 mbit filan alıyordum önceden. Kabloları komple yeniledim. Sabahları Max 1.3mb ile indirme yapıyorum. Akşam 7den sonra net ölü.

ADSL Training Status: Showtime

Mode: ADSL2+

Traffic Type: ATM Mode

Link Uptime: 0 day: 6 hours: 27 minutes

ADSL Port Details Upstream Downstream

Line Rate: 0.672 Mbps 7.763 Mbps

Actual Net Data Rate: 0.664 Mbps 7.731 Mbps

Trellis Coding: ON ON

SNR Margin: 8.2 dB 8.1 dB

Actual Delay: 0 ms 0 ms

Transmit Power: 12.4 dBm 19.8 dBm

Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm

Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols

Total Attenuation: 19.2 dB 28.5 dB

Attainable Net Data Rate: 0.675 Mbps 8.808 Mbps

• quote:

Orijinalden alıntı: Peaky

Paket 16mbit. 15 mbit filan alıyordum önceden. Kabloları komple yeniledim. Sabahları Max 1.3mb ile indirme yapıyorum. Akşam 7den sonra net ölü.

ADSL Training Status: Showtime

Mode: ADSL2+

Traffic Type: ATM Mode

Link Uptime: 0 day: 6 hours: 27 minutes

ADSL Port Details Upstream Downstream

Line Rate: 0.672 Mbps 7.763 Mbps

Actual Net Data Rate: 0.664 Mbps 7.731 Mbps

Trellis Coding: ON ON

SNR Margin: 8.2 dB 8.1 dB

Actual Delay: 0 ms 0 ms

Transmit Power: 12.4 dBm 19.8 dBm

Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm

Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols

Total Attenuation: 19.2 dB 28.5 dB

Attainable Net Data Rate: 0.675 Mbps 8.808 Mbps
    snr çok kötü durumda sizin saha dolabını kullanan çok kişi var ve zayıflamanız fazla vdsl e alırlarsa bi ihtimal düzelir hattınız. o da port varsa tabi

• 'Sözde' 75m internet var ama ne hikmetse 15 ten yukarı çıkamıyoruz bu aralar. bi kurtulamadım lanet firmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 54oguz75

'Sözde' 75m internet var ama ne hikmetse 15 ten yukarı çıkamıyoruz bu aralar. bi kurtulamadım lanet firmadan
    Altyapın sorunlu demek ki şimdiye kadar 70 altına düştüğünü görmedim lanetli falanda değil tam 1 yıl oldu kullanıyorum ziyadesiyle memnunum bundan iyisi hangisi?

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YirmiDortUzeriiki -- 6 Ocak 2019; 6:25:11 >

• 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.